DÜNYA

Bekir Hazar : Paranın gücü aşkına

Tarih
20 Aralık 2016
İzlenme
3300 Kişi
Unutkan bir milletiz. Çünkü defalarca sohbet ettiğimiz arkadaşlar, hafta sonu hep aynı soru ile geldiler. "Bombalar patlıyor, neler oluyor?" dediler. Halbuki cevabı defalarca yazmıştık. Hadi gelin bir kez daha hatırlayalım.

Diplomatlarımızı katleden Ermeni terör örgütü Asala nasıl birkaç günde bitti? Sorunun cevabı "Örgütün merkezi neden Avrupa ve özellikle Paris?" sualinin içindeydi.
Rahmetli Özal bu soruyu Fransız Devlet Başkanı'na sormuş ve şu cevabı almıştı; "ABD'den Boeing alıyorsunuz ama bizden hiç Airbus sipariş etmiyorsunuz.
ABD'ye uydu ihalesi veriyorsunuz ama bize yok." Bugün yaşadığımız tüm olayların altında bu zihniyetin getirdiği saldırılar ve onlara uşaklık edenler var.
Özal Fransız-Alman-Hollanda ve İngiliz ortaklı Airbus'tan 100 uçak siparişi verip, uydu fırlatmayı da Paris'e ihale edince Asala'nın tüm üyelerinin ev adreslerine kadar almıştı. Gerisini MİT birkaç günde halletmiş ve örgütü bitirmişti.
Karşımıza terörden PARA KAZANMA bağımlısı BATI başkentleri ve onların cebi için cehennemi boylayan zavallı taşeronlar çıkıyor.
ABD'de Paranın Firavunlarına uşaklık eden, Trump'a savaş açan tetikçi NeoConlar 15 Temmuz'dan bir ay önce "Türkiye'de darbe olacak" yazıyor. Bir ay sonra hain taşeronlar harekete geçiyor. Son bir aydır aynı gruplar, eski büyükelçi papağan Edelman eşliğinde "Türkiye iç savaşa gidiyor" diye bağırıyor.
Ve bir bakıyoruz kaçırdıkları çocukları canlı bombaya çeviren maşalar, Türkiye'de iç savaş görüntüsü oluşturmak için harekete geçiyor.
Katiller sürüsü PKK'ya tüm şehirlerinde kucak açan Almanya'nın resmi yayın organı Deutche Welle hemen olaya atlıyor. "Suriye'deki iç savaş Türkiye'ye sıçradı" diye. Bu hayalle yaşayanlar Ankara'nın BATI'ya bağlanmasını ve tüm ihaleleri kendilerine verecek hükümetler kurulmasını istiyor. İstihbaratçıları ile bana kadar gelip "Kanalİstanbul projesinin ihalesi bize verilsin, tüm gücümüzle Türkiye'yi savunalım" diyecek kadar netler.
Çıkarları uğuruna Boğazın kontrolünü ve anahtarını istiyor adamlar. Vermezsen PKK'ya yataklık yapıyorlar, FETÖ'ye sarılan yılana dönüşüp, tüm hainlerimizi istihdam yoluna gidiyorlar. Doymuyorlar, Ankara dahil her şeyimizi istiyorlar. Çünkü onları korku dolu bir gelecek bekliyor. Tüm göstergeler sömürgeci sistemlerinin bozulacağını, yarınlarının kabusa dönüşeceğini gösteriyor. Polonya'da aynı zihniyet halka meclisi işgal ettirerek darbe girişiminde bulundu. Çünkü geleceğin parlayan yıldızları Berlin veya Londra değil, Baltık üzerinden Rusya'yı kontrol edecek olan Varşova... Ve tabii iki kıtayı birbirine bağlayan, Avrasya'nın köprüsü Türkiye... Uluslararası Diplomatlar Birliği Başkanı Alman Günther Meinel bakın neler diyor. "Avrupa Birliği yıkılacak. Birlik algısı yerini ulusçuluğa bırakıyor. Dünya yeni düzene, sisteme geçiyor. Bugüne kadar dünyada polisliğe soyunan ABD Trump'la birlikte içine kapanıyor. Bunun adı Avrasya sistemidir, Türkiye bunda en önemli kilit ülke. Rusya bile Türklere saygı duyuyor." Günther Meinel bununla da yetinmiyor, bombayı patlatıyor; "Birgün gelecek bu yeni dünya düzeninde yerini almak için Almanya Türkiye'nin arabulcu olmasını dahi isteyecek duruma gelecek." Hesap sorulmasından korkuyorlar. Gelecekte kurulacak masalarda bizden üç kuruşluk menfaat sağlayabilmek için terör kozunu pazarlık unsuru olarak ellerinde tutuyorlar. Avrasya sisteminin en güçlü ülkelerinden biri olmaya aday Türkiye'yi, o sistem hayata geçtiğinde zayıf kılmak için, taşeronlarla saldırıyorlar. Cumartesi günü bir General dostum aradı. "Gördün mü Haçlı-siyonist ittifakı Neoconların yuvası CFR'nin bugün yayınladığı raporu" dedi.
"Yeni tehdit unsurları" başlıklı o raporda "Türkiye'de PKK eylemleri şehirlere bombalarla yayılacak" diyordu. Ve Cumartesi sabahı Kayseri'de bomba patladı. Adamlar biliyorlar neler olacağını... Çünkü paranın Firavunlarına hizmet ediyorlar. Yani masada plan yapıyorlar... Suriye'de Türkiye ile Rusya ve İran'ın çatışması için bir yerlerini yırtıyorlar. Bizi kitlesel bir savaşa sokmak için her türlü fitne aracıyla, provokasyonlara başlıyorlar. Zavallı hainler de aldatmaca "Dava uğuruna" şırıngası ile, "PARANIN GÜCÜ AŞKINA" cehennemi boyluyor. Ankara "Savaş oyunları"nın farkında... Başkentte Rus büyükelçi Karlov'a dün yapılan saldırı da bunun bir örneği... Rusya ile imzaladığımız ekonomik anlaşmalar ve yakınlaşma BATI'yı delirtiyor. Türk-İran-Rus Dışişleri Bakanları bugün Moskova'da buluşmaya hazırlanırken, taşeron çakallarla "Bir araya gelmeyin" mesajı veriliyor. Unutmayın çakallar istihbarat örgütlerinin maşası ve kuyruğudur. Ve kuyruk dibindeki bir bezin salgısı nedeniyle PİS KOKU yayarlar.

Takvim
20 Aralık 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER