DÜNYA

Bekir Hazar : PAPA’nın hayır birliği

Tarih
29 Mart 2017
İzlenme
2769 Kişi
Rahmetli Aytunç Altındal, Vatikan'a girerek araştırma yapacak kadar alanında uzmandı. Evine asla sokmadığı, asla röportaj vermediği iki yayın organı vardı.

Ambargo koyduklarından biri Samanyolu tv diğeri Zaman gazetesiydi. Çünkü Aytunç Altındal "Vatikan'da yönetim Papa ve 9 kardinaldedir.
Bu kardinallerin yedisini tüm dünya tanır. Ancak ikisi gizlidir ve sadece Papa bilir. Fethullah Gülen gizli iki kardinalden biridir" diyordu.
Ortak bir dostumuz, generallerin terörist diye FETÖ tarafından içeri alındığı günlerde kulağına fısıldıyordu. "FETÖ sana operasyon yapacak. Seni Ergenekon'un 1 numarası ilan edecekler" dedi.
Operasyonu gören Aytunç Altındal soluğu Avrupa'da aldı ancak orada da peşini bırakmadılar. Kanser mikrobu enjekte ederek öldürdüler. Siyonizm masonik örgütlerle sıkı bağlar kuruyordu. Aytunç Altındal "Gül ve Haç kardeşliği" adlı kitap yazarak Siyonizm ile Hristiyan dünyanın nasıl ittifak yaptığını anlatıyordu. Öyle ki 27 Mayıs darbesinde Papa uçağını havadayken aniden Türk semalarına çeviriyor ve "Cumhurbaşkanı Celal Bayar'a sakın dokunmayın, onu asmayın" diyordu. Celal Bayar masondu, Hristiyan dünyasının Papası ona sahip çıkıyor, ancak "Adnan Menderes'i asmayın" demiyordu. Menderes'in asılması önemli değildi. Gül ve Haç kardeşliği listesi içinde onun adı yoktu. Papa Katolik de olsa dünya çapında bir mezhebin Vatikan Bankası ile paraya hükmetmesi, asla Küresel PARANIN FİRAVUNLARI tarafından göz ardı edilemezdi. Papa'nın Banka sahibi olması, yeni dünya düzeni diyen ve tüm yönetimleri şirketlere bağlamayı planlayan GÜCÜN aynı çembere alınması demekti. FETÖ de yönettiği 150 milyar dolar ile asla bu çember dışında kalamazdı. Nitekim onun da Küresel Sermaye tarafından hem siyasi olarak hem de dünya medyasında desteklenmesinin ardında bu vardı. Türkiye'ye her gün saldıran, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösteren, Türk halkına "Hayır oyu verin" diye çağrılar yapan Avrupa Birliği bizi yıllardır kapıda bekletiyordu. O Avrupa'nın liderleri geçtiğimiz hafta Vatikan'da Papa'nın yanında soluğu aldılar. Katolik dünyasının merkezi Vatikan'ın kale gibi duvarları içinde PAPA ile poz vererek adeta gözdağı verdiler. Halbuki Papa Katolik'ti ama yanında poz veren o liderlerin çoğu şirketlerin, küresel sermayenin iktidara taşıdığı isimlerdi. İçlerinde çoğu siyonizmin savunucusuydu. Hiç önemli değildi, çünkü ortada Aytunç Altındal'ın dediği gibi bir ittifak kardeşliği vardı. Aytunç Altındal "Öyle ki Avrupa Birliği, NATO ve Birleşmiş Milletler gibi uluslararası örgütlerin kuruluşunda dahi karşımıza bir tarikat çıkıyor; Masonlarla organik bağ kuran, 'Gül ve Haç Kardeşliği' ismini alan ve birçok örgütle hayat bulan Tapınakçılar'ı görüyorsunuz" diyordu.
Masonlar-Siyonizm-Hristiyan dünyası ittifakı Avrupa Birliği'nin kurucusuydu. O Avrupa Birliği'ni dağıtmak için Amerika operasyon çekiyor, AB lideri iki ülkeden biri olan Fransa'da sokaklar savaş alanına dönüyordu.
AB'den ayrılan İngiltere'yi de bir el terörizm ile vuruyor, Parlamento binası önünde kan gövdeyi götürüyor, Başbakan Theresa May'in kaçış görüntüleri dünyayı sarsıyordu. Çünkü İngiltere aynı zamanda Avrupa Birliği'ni dağıtmak için her yolu deniyor, Alman siyasetçilerden "Bunun cevabını alacaksın" tehditleriyle karşılaşıyordu. Roma'da kimliği belirsiz kişiler sokaklara ve Vatikan duvarlarına Papa'ya hakaretler içeren afişler asıyordu.
Vatikan'daki Amerikalı kardinal de seçim öncesi Trump'a açıkça tavır koyan Papa'ya savaş açıyor, yerden yere vuruyordu. Bu manzara "Trump Papa'yı devirmek için kolları sıvadı" diye manşetlere taşınıyordu.
Ortada muazzam bir savaş var. Avrupalı liderlerin Para ve şirketlerle içiçe geçip Küresel Sermaye'nin oyuncağı ve kalesi olan Vatikan'a AB'nin kuruluş gününde koşmaları boşuna değil. Küresel gücün maşaları yan yana gelip gövde gösterisi yapıyor, savaştıkları da hedef gösteriliyor. Ankara da bu Gül ve Haç kardeşliğinin hedefinde olan bir başkent.
Onun için tüm Avrupa ülkeleri "Hayır" diye yırtınarak kampanya düzenliyor. Papa bir televizyon kanalında Trump'a "Hitler benzetmesi" yapıyordu. Erdoğan'ın Nazi benzetmesi yapınca ayağa kalkan Avrupa liderleri ise "Hitler" benzetmesi yapan Papa'nın yanına koşa koşa gidiyordu. Gül ve Haç kardeşliği için Ankara dikenli bir yoldu. Diken battıkça topluca "Hayır" diye bağırmaları bundandır! AB, PARA'nın ve PAPA'nın HAYIR BİRLİĞİ'dir.
.

Takvim
29 mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hakan

    29 Mart 2017
    0 0
    Trump a neden Hitler benzetmesi yapıyor? Trump da aynı düşmana karşı mı savaşıyor? Hitler zalimdi ama bunlara karşı en büyük savaşı vermişti.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER