DÜNYA

Ali Turhan : RUSYA ABD’NİN KARA KUTUSUNDA

Tarih
23 Ocak 2017
İzlenme
2829 Kişi
İstihbarat dünyasının büyük bir kısmı sibere kaymış durumda, yeni dünya üzerinde yapılan savaşların server üzerinde gerçekleştirildiği ayan beyan görülmekte. Bu konjonktüre göre hackeri kuvvetli olan süper güç olacak. Hacker demişken kısa bir süre önce Edward SNOWDEN sosyal medyada bir paylaşım yaptı, diyorki RUSYA siber saldırı yapmıştır diyorlarsa doğrudur, yoksa hangi ülke yapsa onuda bilirlerdi. Adam tüm bilgilerini sattığı ülkesini ne kadar iyi tanıyor değilmi. Snovden’ı yetiştiren ekibin mantığına göre bilgi yetkisiz ellerdeyse düşmana geçmiş demektir. İki kutuplu bir sisteme göre hazırlanan dünya, yeni nesil soğuk savaşla karşı karşıya yaniSİBER DÜNYA, yeni nesil ajan gibi duruyor değilmi. Dünyanın tüm ekseni yazılıma ve dijital laubaliliğe doğru gidiyor. Türkiye olarak bizde hızlı bir şekilde yenidünya düzenine ayak uydurmaya çalışıyoruz. Elli bin kişilik beyaz yakalı kırıcı yetiştirmeye karar verdik. Bu arkadaşlar savunma ağırlıklı yetişecek. Tabi birde saldırı timi var ki o kısmı gizli, hiçbir devlet resmi olarak saldırı timim var diyemez, demez. Bu sebeple resmi saldırı timi olmayacak. AY YILDIZ TİM’in bileğine kuvvet, İsrail’e ezan sesi dinletmek yine size kaldı yiğit kardeşlerim.

Dün itibariye TRUMP Amerika’yı teslim aldı. Alır almaz da mal sahibine yani CIA merkezine ziyarete gitti, aktif saha, masa başı,  alan müteahhidi,takdis yeni, eğitimci,  programcı, yani canlı 400 ajanla sohbet etti. Sizi seviyorum, siz gerçek Amerika’nın yerleşik hayatısınız, dünyayı siz yöneteceksiniz, ben de tam yanınızda olacağım, siz benim ticaretime karışmayın bende sizin siyasetinize karışmayayım dedi.   Hiç vakit kaybetmeden CIA ve NSA kısa bir rapor sunup Rusya bize nasıl müdahale etti diye anlattılar.  Rapordaki en net cümle biz dünyayı dinliyoruz NSA Amerika’yı dinliyor,Hillary’nin maillerine biz servis etmediysek bu kadar ayrıntıyı ancak bizden çalarak yapmış olabilirler dedi. Muhtemelen ihtimalden gibi konuşulan bu konu gerçekleşti. Bu sızmayı bulana kadar derin Amerika’nın zamana ihtiyacı var başkan hemen göreve gelir gelmez dünya ile sıkı fıkı olmazsa bu zaman kazanılabilir diyorlar. Anlaşıldığı üzere RUSYA kara kutuya girmiş bu yüzden çok sinirliler, arızayı bulup cezasını vermek istiyorlar. Yani Rusya bizden uzakta iyidir fikrini hem tekrar ettiler, hem de iddiaları yinelemiş oldular vede evrak transferini raporla ispatlama yoluna gittiler, hatta illaki bize bir ortaklazımsa İNGİLTERE olsun biledediler. Başkan ekibi dinledi gazlarını aldı yetinmedi sizle aramı açan basın mensupları hesap verecek dedi ve ziyareti sonladı, hemen ardındanda tweet atarak Rusya ile beraber bazı konularda çalışmak zorundayız dedi.Yani ilk günden ekibi sattı, ya da bu görüntüyü vermeye devam ediyorlar. Akşamına da İsrail başbakanı telefonla arayarak ilk dış ülke temasını yapmış oldu. İlk ziyarete gelen ülke de İNGİLTERE olacak ve bu olay da Cuma günü gerçekleşecek. Görüldüğü üzere derin Yahudi lobisi tüm gücüyle basıyor, bunun en büyük kanıtı OVAL Ofis’ten daha önce kaldırılan CHURCİLL heykeli geri getirtildi.  Dünyanın tüm mimli devletleri bir araya geliyor, bir FRANSA eksik oda gelirse yeni katliam yapılacak Müslüman ülkelerini belirlemeye başlarlar.

ANALİZ:

Gelelim bizim düşüncemize, seçime beklenmeyen sonucu getiren Rusya’nın siber müdahalesi değil.  Seçime müdahaleeden Yahudi lobisi, sebebine gelince Obama döneminden yeterince destek göremediklerini düşünmeleri, Hillary de eski yönetimin devamı olduğunu söylemiş ve geçmiş politikaları devam ettireceğini deklare etmişti zaten. Bu tehlikeli lobi bir sekiz seneyi daha böyle geçirmek istemediler. Tabi düşmanı Rusya’yı devreye soktular, orta doğuda bağlayıcı olmasın diye bizi uzaklaştırdılar, yeni Başkanın eline Türkiye yaptırımı olarak KÜRTLERLE birlik olma planını teslim ettiler.İran’la yapılan anlaşmayı tanımıcaz dediler, Suriye’yi parçalı bir denklemle açıkta tuttular, bir ASTANA görüşmeleri kaldı, oraya da taraf olarak oturmazlarsa tüm hamleler derinYahudi hamlesi olarak tamam olmuş oluyor. Yani ezcümle tüm savaşlar, iç karışıklıklar, katliamlar İsrail’in huzuru ve güvenliği için. Yani dünya için yine değişen bir şey yok.

Saygılarımla.

seslimakale
23 Ocak 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER