GÜNCEL

Süleyman ÖZIŞIK : Dünya harp tarihine geçecek başarı...

Tarih
20 Şubat 2018
İzlenme
3539 Kişi
 Mehmetçik'in Afrin'e girişinin üzerinden tam bir ay geçti. Bu bir aylık süre içinde YPG'nin kurduğu tuzaklar tek tek temizlendi. 


"Asla düşmez" denilen Burseya Dağı başta olmak üzere 78 nokta teröristlerin elinden alındı.

Operasyona giderken kameralara "Düğüne gidiyoruz" diyen 32 yiğit şehit düştü. Teröristlerin açtığı ateş sonucu 143 askerimiz yaralandı.

Bunların yanı sıra...

Dünya harp tarihine geçecek büyük bir başarıya imza atıldı. Bir aylık süre içinde 1641 terörist imha edildi. 

İnsanın rakamsal olarak tek tek saydığında bile yorulduğu bir rakamdan bahsediyoruz. 36 ülkenin 3 yılda DEAŞ'a veremediği zayiatı, YPG'ye bir ay içinde yaşattı çocuklarımız...

Üstelik, alnımıza kara leke çalmadan, başımızı yere eğmeden yaptılar bunu...

Bir tek sivilin dahi burnunu kanatmadılar!

Amerika Ortadoğu'da her gün onlarca, hatta yüzlerce sivili katletti. Öldürdüğü toplam sivil sayısı milyonu, milyonları buldu. 

Bizim ordumuzun böyle bir şey yaptığını duydunuz mu? Duymadınız, duyamazsınız ve duymayacaksınız. 

Sivillerin arkasına saklanan teröristlerin açtığı ateş sonucu 8 şehit verdiğimiz an bile, elleri tetiğe gitmedi. Bırakın sivil vatandaşı, tek bir sivilin evinin önündeki yaprak dahi zarar görmedi. 

Ortadoğu'ya sözüm ona özgürlük ve demokrasi getiren barbar dünyanın faili olan ülkeler, on binlerce kadına ve çocuğa tecavüz etti. Gördükleri her şeyi ganimet sayıp yağmaladı, ülkelerin zenginliklerini talan etti. 

Bir de Mehmetçik'e bakın!

El Bab, Cerablus ve son operasyon bölgesi olan Afrin'de hiç kimsenin arına, namusuna, malına el uzatmadı. 
 
Dünya gözünü dikmiş, Türk Ordusu'nun hata yapmasını bekliyor. Mehmetçik'in bir sivili öldürmesini, bir kadına tecavüze etmesini, bir mazlumun malına el uzatmasını bekliyor. 

Beyhude bir bekleyiş bu!

Peygamber Ocağı'ndan çıkan ordunun böyle şeyler yapmadığını ve yapmayacağını zamanla anlayacaklar...

Bunları yapmadıkları gibi, üzerine kurşun yağdıran teröristi yaralı olarak yakalıyor, eliyle su içirip tedavisini yapıyor bizim çocuklarımız. 

Böyle mukaddes bir ordu işte!..

Terör örgütü mensupları ve yandaşları, kimi zaman sahte fotoğraflarla dünyaya bu imajı vermeye çalışıyor.  Afrin'le ve Mehmetçik'le uzaktan yakından ilgisi olmayan bazı katliam fotoğraflarını internete atıp, "Sivil katliamı yapılıyor" diyerek kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.

Ama nafile...

Gerek TSK, gerekse Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, yayınlanan fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını anında paylaşıyor.

Hangi fotoğrafın hangi tarihte, hangi ülkede ve hangi olayda yaşandığı tek tek belgeleniyor. 

Sosyal medyadaki vatan evlatları da twitter, facebook, instagram gibi sayfalar üzerinden bu fotoğrafların sahte olduğunu kamuoyuna duyuruyor. 

Demem o ki kardeşim...

Her yönüyle ama her yönüyle dünyaya örnek olan muhteşem bir orduya sahipsin. Yerküre üzerinde Zeytin Dalı'nı böyle şerefli şekilde taşıyan başka bir ordu yok!

Bırak "Afrin'e gideyim" demeyi, çıkar kafandan bu hayali isteği...

Orada sana, bana ihtiyaç yok. Senin ordunun şerefli askeri işini zaten layıkıyla yapıyor. Hem de dünya harp tarihine geçecek büyük bir başarıyla yapıyor. 

Sana düşen görev ne biliyor musun?

Sen, sana böyle kusursuz bir ordu nasip eden Allah'a şükret, cephedeki Mehmetçik için bol bol dua et. 

Sosyal medyada "Türkiye sivilleri katlediyor" diyerek sahte fotoğraflarla Mehmetçik'e kara çalmaya çalışanlarla mücadele et. Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına hakaret edenleri takip et. 

Gördüğün haini ve hainliği ilgili yerlere bildir, gerisine karışma!

internethaber
20 Şubat 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver 4

    20 Şubat 2018
    0 0
    SÖYLEYİN CHPYE AFRİN GİDERSE HATAY GİDER deyin de,bu koridor kurulursa hataydan denize çıkacak ve bunun sonunda da adana ve osmaniyeden karadenize yürüyecekler deyin bari.YOKSA CHPNİN PROPAGANDASI DEVAM EDER. ZATEN YERLİ LAVRENSLERİMİZİN SÜRÜSÜNE BEREKET..bunu da bilin ey sağ mahalle yazarları..tvlere çıkıp kendinizin reklamını yapmayın.sizi gördükçe ben dizi seyretmeye başladım artık.yeter be.
  • hursit dilaver 3

    20 Şubat 2018
    0 1
    SİZ BUNLARA SİLAH EGİTİMİ VERECEKKEN MANİ OLDUNUZ DİYEMİYORLAR YAHU..ULAN BU NE İŞ. NUSAYRİ,Şİİ, ZERDÜŞT DAYANIŞMASI MI..bu kadar aymazlık nasıl olur. ve bu bizim medya. bakın hala ÖSO olmaz sa o topraklara zor gireriz diyemiyorlar. CHPnin oyununa geliyorlar..
  • hursit dilaver 2

    20 Şubat 2018
    0 0
    AKLINIZA GELMIYOR MU, ÖSO YA KIZANLARIN AMACI, TÜRK ASKERİNİN AGIR ZAYİAT VERMESİNİ İSTEMELERİNDEN.onun için BU ÖSO NERDEN ÇIKTI DERDİNDELER. bizden de kimse O TOPRAKLAR SURİYE TOPRAGIİ TABİ ÖSO OLACAK demeyi bilmiyor. ve suriyeli propagandasına alet oluyor.
  • hursit dilaver 1

    20 Şubat 2018
    0 0
    suleyman bey biraz da şu CHP namlı partinin mebuslarının, suriye kamplarını basıp, silah eğitimi verilior diye vıyaklamalarını yazsa..bizim mahallenin uyuzluğu,uyuşukluğu,ezikliği,pısırıklığı malum.ulan hiç birisi de bu cehepe namlı partinin bu icraatını yazmıyor. unuttular mı, yoksa bu partiden yazarsanız öperiz tehdidimi geldi.
  • KELOĞLAN

    20 Şubat 2018
    10 0
    ELHAMDULİLLAHİ RABBUL ALEMİN.......
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER