GÜNCEL

Süleyman Özışık : Gelen ölüm tehditlerine verecek bir cevabım var

Tarih
12 Ağustos 2022
İzlenme
1514 Kişi
Dün bütün internet sitelerinde ve tüm sosyal medya platformlarında bir video gün boyunca yayınlandı.

Yetmedi…

Ana akım medyanın neredeyse tamamı bu videoyu haber bültenlerine veya tartışma programlarına konu etti.

Kadıköy’de koro halinde Recep Tayyip Erdoğan’a küfreden leş grubunu gösteren videodan bahsediyorum.

Ben de bu görüntüler üzerinden bir eleştiri videosu çektim.

Sonra ne oldu biliyor musunuz?

Yahu, binlerce küfür, hakaret ve ölüm tehditleri iliştirildi yayınladığım o videonun altına. Ve bana ne dediler biliyor musunuz?

“Yalan söylüyorsun, iftira atıyorsun, öyle bir video yok” dediler. Görüntüyü görüyor, izliyor, yaşandığını biliyor ama bir türlü kabullenmiyor, inkâr yolunu seçiyor. Kendisi, “Yalan, iftira” dediğinde toplumun geniş katmanlarının bu söylediklerine inanacağını düşünüyor.

Yahu vallahi aklım havsalam almıyor bunların içine düştüğü acınası hali…

Bunlar artık muhalif seçmen sıfatından çıkmış, bildiğin zombileşmiş kardeşim. Filmlerde görüyoruz ya hani. Zombiler, kendisine dönüşmeyen, insan olarak kalan kişileri kovalar. Gözleri bunun dışında hiçbir şey görmez. Tek amaçları yakaladığı insan kalmış kişinin bedenine dişlerini geçirip onu kendine benzetmek olur.

Diziye filme, makyaja, kostüme ne gerek var yahu!

Koy kamerayı bu yaratıkların arasına, dünya gerçek zombileri izlesin dursun!

Yahu; bunlara şehit bacısına küfreden pis ağızlı milletvekilini gösteriyorsun, “Hesap vereceksiniz” diyor. CHP içindeki sayısız cinsel istismarı bütün belgeleriyle gözüne sokuyorsun, “Sizi yargılayacağız” diyor.

Kendi partilerinde, kendi belediyelerinde yaşanan milyar oğlu milyarlık yolsuzlukları yine belgeleriyle anlatıyorsun, “Ülkeyi soyup soğana çevirdiniz” diyor.

Ulan, HDP’liler size “Mustafa Kemal’in itleri diyor” diye hatırlatıyorsun, “AK Parti Atatürk ve laiklik düşmanıdır” diyor.

Bundan ala zombi olur mu?

Allah aşkına fırsatınız varsa benim aynı zamanda Facebook’ta da yayınladığım videonun altındaki yorumlara bir göz atın. Tertemiz insanların bulunduğu sayfayı küfürleriyle, hakaretleriyle ve tehditleriyle nasıl pislettiklerini, kirlettiklerini görün.

Sadece bana değil. Benim yayınladığım videoya destek verenlere, söylediklerime hak verenlere de aynı küfürler, hakaretler ve tehditler…

Profillerine bakıyorsun.

pek çoğu yurt dışına kaçmış Fetö’cü iblislerden ve PKK sempatizanı teröristlerden oluşuyor. CHP’li, HDP’li, İYİ Partili kardeşleriyle birleşip tek saldırıya dönüşüp beni ve benim gibileri öyle yıldırmaya çalışıyorlar sözüm ona…

Size Allah’ın adına yemin ederek söylüyorum.

Hepsi ama hepsi kendi gölgesinden korkan, höt desen düşüp bayılacak meymenetsiz kifayetsiz, sefil tiplerden oluşuyor.

Bir tanesini size anlatayım.

Fransa’da yaşayan biri beni ölümle tehdit etmişti vakti zamanında. Ben de kendisine dava açacağımı söylemiştim. Sonra unuttum gitti tabi…

Üzerinden 6 yıl geçtikten sonra bana yine sosyal medyadan ulaştı. “Bana dava açacaksın diye 6 yıldır Türkiye’ye gelemiyorum. Yalvarırım davayı geri çek de geleyim” diye günlerce yalvardı.

Bir tanesini anlattım ama yurt dışında yaşayanların tamamı bu korkuyla yazıp özür diledi günlerce…

Bu kadar tırsaklar, bu kadar ödlekler ve fakat klavyenin arkasına saklandıklarında aslana, kaplana dönüşüyorlar…

Şimdi ülke sınırları içinde olanlar da isimlerini gizleyerek, fotoğraflarını gizleyerek beni sözüm ona ölümle korkutmaya çalışıyor. “Sokakta seninle karşılaşmayalım, yaşatmayız” diyorlar.

Yahu beni samimiyetle takip edenler daha ilk gün itibari ile anladı da sizin gibi bıngıldak beyinliler anlamamış.

Tekrar anlatayım.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER