GÜNCEL

Süleyman Özışık : ABD'nin önlerine attığı kemiği yalayanlar

Tarih
31 Ocak 2018
İzlenme
3491 Kişi
 Amerika'nın süper güç olmasının altında yatan en önemli nedenlerden biridir. Kendi sınırları içindeki hainleri anında ortadan kaldırır, başka ülkelerdeki hainleri ise besler ve büyütür. 

Türkiye yıllardır bu korkunç düşüncenin ceremesini çekiyor.

On bin kilometre ötede olmasına rağmen içimizde öyle bir ağ kurmuş ki neredeyse her yere adamını yerleştirmiş. Parti, tarikat, oda, vakıf, spor kulubü, üniversite, ticari sektör, emniyet, ordu vesaire...

Hiçbirini es geçmemiş...

Son günlerde buji gibi meme yapanlara baktığımızda bu tabloyu çok daha net görüyoruz. 

Terörist seviciler adeta zehirli mantar gibi türüyor. 

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne saldıramayanlar, Mehmetçik ile birlikte operasyon yapan ÖSO'ya saydırıyor. Teröristleri savunamayanlar"Savaşa hayır, barışa evet" kılıfıyla PKK'yı savunmaya çalışıyor. 

Allah aşkına...

Şöyle dönüp adı Tabipler Odası olan kuruma şöyle bir bakın. Buradaki zevatın tıpla, sağlıkla bir ilgilerinin olduğunu kim söyleyebilir?

Adamlar, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine hakaret etmeyi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman askerlerine "İşgalci" demeyi, terör örgütlerine omuz vermeyi kendine görev edinmiş.

Yaptıkları son açıklamaya bakın!

Açıklamada imzası olanlar resmen PKK ve onun destekçisi ABD'nin önlerine attığı kemiği yalıyor.

Mimarlar Odası deseniz, daha beter...

Devletin ve milletin yararına bir iş mi yapılacak. İlk itiraz onlardan geliyor. Köprü, havaalanı, karayolu gibi projelere imza atmak en çok onları kahrediyor. Ülkenin bekası için bir operasyon mu yapılacak, itlerden çok onlar havlıyor. 

Şimdi başımıza bir de Furkan Vakfı çıktı...

Vakfın başında bulunan Alparslan Kuytul isimli kişi, üst aklın yeni fidanı gibi hareket ediyor. 17/25 Aralık yargı darbesine örtülü destek vererek ön plana çıktı. Rus uçağının vurulmasında Türkiye hakkındaki aşağılayıcı yorumlarıyla tekrar gündem oldu. 15 Temmuz darbe girişimini kutsamadığı kaldı.

Şimdi ise Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili yorumlarıyla konuşuluyor. 

ABD'ye methiyeler dizdikten sonra, "Türkiye Afrin'e girer ama çıkamaz, çünkü orada ABD var" diyerek cephedeki askerlerin moral motivasyonunu yerle bir ediyor. 

Şahsın internette yayınlanan videolarına şöyle bir göz atın lütfen...

Fetullah Gülen daha önce hangi aşamalardan geçmişse, bu yapıya mensup müritlerin de aynı yoldan geçtiğini göreceksiniz. "Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin yaptığı son açıklama" başlıklarıyla yayınlanan videolarda gençlerin nasıl etki altına alındığına şahitlik edeceksiniz.

“Hocaefendi” denen adamın, Türkiye'deki olayları yorumlama şekli, halk üzerinde psikolojik algı oluşturma operasyonunun parçası olduğunu açık açık gösteriyor. 

Fetö’cüler gibi Alparslan Kuytul'un da donunu atletini koklayan zehirlenmiş beyinler var mı bilemem. Ama şuna eminim. Bu yapı alttan alta çaktırmadan Fetoş'culuk yolunda hızla ilerleyen bir rota çiziyor.

Adamın, din tebliğinin dışında her konuda bir fikri var ve en çok merak saldığı, en çok irdelediği mesele siyaset...

Şunun altını çizerek söylüyorum. 

Tarikatlara ve cemaatlere karşı değilim. Ancak dini vakıf veya cemaat kılıfına bürünüp, din adı altında ülkeye ve ülkeyi yöneten siyasetçilere operasyon çeken bütün yapıların dikkatle incelenmesi gerekiyor.

Memlekette önüne gelen sakal bırakıyor, hoca olup cemaat kuruyor! 

Bunların kurduğu yapılar dini yaşanmaz hale getirdikleri yetmiyormuş gibi ülkeyi de yaşanmaz hale getirmeye çalıyor.

Dini konuları samimiyetle konuşan tarikat ve cemaatleri tenzih ederek söylüyorum. 

Dini maneviyatı sömüren bu tür vakıf, dernek ve cemaatler ivedilikle mercek altına alınmalı ve en küçük bir yamuk görülürse derhal kapatılmalı...

Yarın birgün yeni haşhaşilerle karşılaşmadan bu soruna çözüm bulunmalı...

Mimarlar Odası ile Türk Tabipler Birliği’ne gelince…

Kendine faydası olmayanın ülkeye, millete faydası olmaz. Mimarlar Odası ülkenin sırtında bir kambur gibi duruyor. Olmasındansa olmaması daha faydalı olur düşüncesindeyim.

Tabipler Birliği mi?


Birlikte yer alan vatanperver kardeşlerimi tenzih ederim ancak hainlikte sınır tanımayan diğer tabiplerin elinden tedavi göreceğime, düşman kurşunu yemeyi tercih ederim. 

Türkiye 
31 Ocak 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Osman Emral

    05 Şubat 2018
    0 0
    Aynı Allah'a ve O'nun Resul'u ve Kitabına inanan İnsanların nasıl olurda ayrı ayrı tarikat ve cemaatlara ayrılabileceğini-Ki Allah'ın emri hilafına- hala anlayabilmiş değilim. Bu duruma aymazca güzelleme yapanları da - Bunun oy uğruna olduğu kanaatindeyim- anlamadığım gibi, hepsini Allah'a havale ediyorum. Yahu Allah'ın kitabında , ey iman edenler tarikatlara , cemaatlara ayrılın mı yazıyor, yoksa birlik olun mu yazıyor.Allah islah etsin.
  • Alakır

    05 Şubat 2018
    0 0
    Bu insanın hakkında yeterli bilgi edinmeden hakkında iftira niteliğinde haksızlıklar yapıyorsunuz.allah rasulü bir hadisinde;”her duyduğunuzu bir başkasına aktarmanız günah olarak size yeter”demiştir.siz şimdi iftira atmaya devammı edeceksiniz.”insan oğlu bu kadar acımasız,zalim olmamalı,yargısı infaz yapılıyor.
  • Ahdi atik

    03 Şubat 2018
    1 0
    Yazınizin altına imzamı atıyorum.Ağziniza sağlık...Lütfen bu ümmete büyuk zararlar verecek potansiyeli olan diğer şer şebekelerini de yazmaya devam edin...M.Islamoğlu ,A.Oktar ve Süleymaniye vakfının etrafında yuvalanan ehli sünnet ve peygamber düşmanlarını da unutmayın.Çünkü özellikle bu ekolün fikir babası ingiliz müstéşrikleridir.
  • Tespitler 3

    01 Şubat 2018
    0 0
    Ancak Bu alanda bir cerrah titizliğiyle çalışmak şart. Devlet millet bağı da tarihsel olarak yine milletin içinden yetişmiş doğru, samimi bir imanın temsilcisi manevi şahsiyetler tarafından sağlandığı unutulmamalıdır. Bu konuda ifrat ve tefrite sapmadan, toptancı bir görüşle hareket etmeden şuurlu ve serin kanlı hareket etmek gerekir . Bu ülkenin temel harcının iman birliği olduğu asla unutulmamalıdır.
  • Tespitler 2

    01 Şubat 2018
    0 0
    28 şubatın Aczimendileri, düne kadar yahudi/ mason karşıtlığıyla bilinen ama bugün en üst derece mason olduğunu övünerek söyleyen Adnan Oktar, 40 yıl boyunca ihanet hırkası örüp altın nesil diye ihanet nesli yetiştiren sümüklü fetö ve daha niceleri denetimden uzak bir alanda fütursuzca faaliyet gösterip zamanı gelince kendini besleyenler tarafından harekete geçirilip devletin başına gaile açtılar.
  • Tespitler 1

    01 Şubat 2018
    0 0
    Yazının altına imzamı atarım. Bugün tarikat ve cemaat işleri (samimi ve doğru olanları tenzih ederim) istismara en açık alanlar. Halkın dini hassasiyeti kullanılıp dış güçlerin elinde oyuncak olmuş soytarılık yapan aktörler eliyle ihanet projeleri yürütülmekte. Bu alan bugün en denetimsiz alan ve devletin bu alana acilen müdahale etmesi şart.
  • müslüman

    31 Ocak 2018
    0 7
    çok dar düşünüyorsunuz. adam 15 temmuzda darbeye arka çıksaydı zaten çoktan hapisteydi. SİZLER ADAMIN anlatmak istediği o inceliği kaçırdığınız için YANLIŞ ANLIYORSUNUZ
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER