DÜNYA

Erem Şentürk'e göre Suudi Arabistan ABD adına Müslümanlar’a saldırabilir

Tarih
30 Aralık 2017
İzlenme
1306 Kişi
 Buradan baktığımızda dolarla makyajlandığı için çok belli olmayan Suud’un çöküş süreci, geri dönüşü olmayan noktaya giderek yaklaşıyor. Varlık iddiası doğrudan Batı tarafından hazırlanmış Suudi Arabistan, başından itibaren yine batılılar tarafından uydurulmuş bir tarihe sarılıp devlet olabileceklerini zannetme hatasını sürdürmek istiyor ama nefesi yok. Selman’nın oğlu Muhammed’in paralarını gasp ettiği kuzenlerini saraydan uzaklaştırma operasyonları da beklenen etkiyi yaratmadı.

Bugün Suud sarayının son çaresi; ABD’nin piyadeliğini yaparak ABD/İsrail adına Müslümanlar’a saldırmak! Türkiye’nin adaletli ve güçlü etkisiyle hürriyeti temsil eden pozisyonu karşısında uçak dolusu dolar paletleri yeterli olmayınca zaten agresif olan Suud, daha saldırgan hale gelip keskin cepheler açmak isteyecektir.

İsrail İstihbarat Bakanı Yisrael Katz, "Lübnan'ı taş devrine çeviririz" (14 Aralık 2017) dediğinde, Suud’un dahil olduğu katliam ittifakının önümüzdeki bahar aylarında nereye saldıracakları belli olmuştu. Öte yandan, İran’ın Golan Tepeleri’ne Afgan ve Iraklı Şii milisleri yığmasıyla bir diğer cephenin zaten kanlı olan Suriye’de devam edeceğini görebiliyoruz.

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, 14 Aralık 2017’de Washington’da bir askeri depoda basın açıklaması yapmıştı. Husiler’in Suudi Arabistan’a fırlattıkları anlamsız füzelerden birinin parçalarının önünde açıklama yapan Haley, Suud kargo uçağıyla Amerika’ya getirilmiş füze parçasını arkasına alarak, “Bunlar İran yapımı” demişti. Uzun yıllar önce Bush’un güvenlik danışmanı Condoleezza Rice da aynı yerde, yine arkasında silahları alarak Müslümanlar’ı düşman ilan etmişti. Dünle bu gün arasında ki tek fark; Amerika 12 bin kilometre öteden Müslümanlar’ı katledip kadınlara tecavüz etmeye geleceği zaman bu sefer yanında İngiltere yok. Amerika’nın yeni katliam planında boşluğu Suudi Arabistan’ın dolduracağını tahmin etmek zor olmasa gerek. İşte bu yüzden herkesin gözü Mısır’da? Mısır bu katliamda nerede duracak? İşte bu yüzden Mursi zindanda, Sisi iktidarda. İşte bu yüzden Hamas’ın zayıflaması, Muhammed Dahlan’ın Filistin’in başına bela olması planlanıyor.

Diriliş Postası
30 Aralık 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER