GÜNCEL

Erem Şentürk : Bu millet bu numarayı yutmaz artık

Tarih
25 Şubat 2019
İzlenme
1856 Kişi

Tunç Soyer meselesinde sürekli babasının gündeme gelmesiyle ilgili olarak bir Müslümanın takınması gereken tavır; Veda Hutbesi’nde Resullulah Hazreti Muhammed Aleyhissalatu vesselam efendimiz tarafından açıkça ifade edilmiştir; “Baba, oğlunun suçu üzerine, oğlu da babasının suçu üzerine suçlanamaz”. Konu kapandı. Şu andan itibaren bu konuda bir satır bile muhalefet eden olursa, her ne niyetle söylerse söylesin neye muhalefet ettiğine dikkat etsin. Sırf bu sebeple bir kelime yazmadım.

Bu konuda asıl terbiyesizliği, edepsizliği, şımarıklığı yapan CHP tayfasıdır. Kemal Kılıçdaroğlu’dur, Tunç Soyer’in bizzat kendisidir. İşkenceci, işkenceleriyle övünüp bunlardan keyif alan barbar bir adamdan utanılır, gurur duyulmaz. Sürekli konuşuyorlar ve insanları günaha sokmak için sistemli olarak tahrik ediyorlar. İşte bunun adı da şeytanlıktan başka bir şey değildir. Nurettin Soyer ismini andığınızda bu ülkede hala tüyleri diken diken olan insanlar var. Copla tecavüze uğrayanlar, bile isteye kasten hadım edilmiş insanlar var. Çarmıha gerildiğini hatırlayanlar, Nurettin Soyer’in bıraktığı izlerle sakatlık yaşayanlar var. Bu insanlar hala hayatta. İnsanları zindanlarda çürütmüş, dar ağaçlarında sallandırıp bir nesli işkenceden geçirmiş barbalarla övünüp kahraman ilan etmek terbiyesice tahrik etmektir.

CHP bunu hep yapıyor, yeni CHP bu işte. Tahrik et, istismar et, sinir uçlarıyla oyuna kargaşa çıkar ve fırsatı yakala. Bu Gladio siyasetidir; kasten yapıyorlar. İşçiyi, kadını, çocuğu, ağacı, hayvanı derken eline geçirdikleri her şeyi hunharca istismar ediyorlar. 31 Mart içinde ellerindeki tek plan bu. Bir kargaşa olsun, sinirler gerilsin, işler aksasın, moraller bozulsun istiyorlar. CHP-PKK-İP “Eski Türkiye” diye bir kıyamet senaryonu seçim vaadi olarak sunuyorlar. Çünkü Emperyalizmin eski Türkiye’de koşan atlarının bacakları kırılıyor. İşte böyle yaparak, sıradan belediye seçimlerinin aslında beka meselesi olduğunu kendileri itiraf etmiş oldu. İşkencedilerle gurur duyan, PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle aynı çuvala giren adamların niyetinin, belediye seçimlerine girip belediye kazanıp hizmet etmek olduğunu kim izah edebilir. İşte bu yüzden 31 Mart belediye başkanı seçimleri değil geleceğin nasıl olacağına karar vermek olacaktır.

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • HAK DAVA

    26 Şubat 2019
    0 0
    DEĞMEYİN BE ABİCİM GİRSİNLER HEPSİDE AYNI ÇUVALA HİÇ OLMASSA TEK TEK UĞRAŞMAYIZ İŞİMİZ KOLAYLAŞIR HEPSİNİ BİRDEN AYNI ÇUVALDA BOĞARIZ OLUR BİTER BU KAFİRLER SÜRÜSÜNÜN
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER