GÜNCEL

Bekir Hazar : Yürütmek

Tarih
18 Haziran 2017
İzlenme
2069 Kişi
 Size bu sütunlarda defalarca John Hannah adında bir zerzavatı yazdım.
Bunlardan biri de 15 Temmuz darbe girişiminden 11 gün sonra yayınlandı. İşte o makalede John Hannah'ı anlatıyor ve şu satırlara yer veriyordum: "15 Temmuz'dan bir ay önce darbe çağrıları yapanların alçaklığını teşhir ettik. CIA eski Başkanı James Wolsey'in yönettiği Demokrasileri Savunma Derneği FDD'nin yönetim kurulu üyesi John Hannah, baronların fonladığı İsrail aşığı CFR'nin yayın organı Foreing Policy'de bir makale yazıyordu. Haziran ortasında yayınlanan makalede John Hannah 'Erdoğan, ABD, Avrupa ve Ortadoğu çıkarları için tehlike oluşturuyor. Obama derhal müdahale etmeli' diyordu." Evet 15 Temmuz'dan bir ay önce John Hannah adlı zerzavat Amerika'ya "Darbeyle yürüyün Ankara'nın üzerine" diyordu... Aradan bir yıl geçti... Katar'a düzenlenen İZOLE operasyonundan birkaç gün önce Birleşik Arap Emirlikleri Washington büyükelçisi Yusuf el-Uteybe'nin mail adresini ele geçiren hackerler şok eden yazışmaları yürüttü ve basına sızdırdı. İsrail yanlısı Demokrasileri Savunma Derneği FDD yetkilisi John Hannah o maillerden birinde Katar'a tavır alan BAE büyükelçisine bakın nasıl yürüyordu: "15 Temmuz darbe girişiminde bizim FDD, benim adım ve BAE'nin adı bir Türk gazetesinde komplocular arasında zikredilmiş. Sizinle anılmaktan ŞEREF duyarım." Birleşik Arap Emirlikleri BAE'nin de Ortadoğu'da Türkiye ile en çok uğraşan ülke olduğunu iki sene önce yine burada yazmıştım. Türk İstihbaratı "BAE bizim için en büyük tehdit" raporunu devlete sunuyordu. Çünkü İsrail İstihbaratı MOSSAD, palavra bir bilgi ile BAE'yi yönetenlerin kapısını çalmıştı. "Türk İstihbaratı MİT ülkenizde darbe yapmaya hazırlanıyor" yalanıyla ortalığı ayağa kaldırmıştı. "Eyvah memleketi Türklere kaptırıyoruz" korkusuyla Birleşik Arap Emirliklerini yönetenler tüm kapılarını açmış, İsrail içeri yürümüştü.
Bir yalanla tüm emirlikleri koruyan artık MOSSAD ajanlarıydı, BAE tamamen İsrail'in kucağındaydı. Tel Aviv "Yat" diyor BAE yatıyordu. İşte İsrail yanlısı Demokrasileri Savunma Derneği yönetim kurulu üyesi John Hannah'ın maillerinde "Sizinle adımın anılmasından şeref duyarım" dediği Şerefli (!) ülkenin elçisi Birleşik Arap Emirlikleri'ne aitti.
Artık onlar Tel-Aviv ile de birleşmişler, beraber yürüyorlardı yollarda. Adı "Demokrasileri Savunma Derneği" olan FDD'nin yöneticisi John Hannah, Türkiye'de seçimle gelmiş Cumhurbaşkanını indirmek, demokrasiyi DARBE ile yıkmak için 15 Temmuz'dan bir ay önce bağırarak sütunlarda yürüyordu.
Obama'ya "Ne duruyorsun, darbe yapmaya yürüsene" diye çağrı yapacak kadar FAŞİST bir Neo-Con'du. John Hannah'ın "İsmimiz Türkiye'deki darbe ile yan yana geldiği için bundan şeref duyarım" dediği elçinin ülkesi BAE'de de bir televizyon darbe sonrası FETÖ liderini ağırlıyor, aklayarak yürüyordu. Filistin'i satıp, Yaser Arafat'ı zehirlemekle suçlanan ve BAE'ye kaçan eski içişleri bakanı Muhammed Dahlan'ın El GAD televizyonuydu o... Dahlan FETÖ darbesine 70 milyon dolar bütçe ayıran bir Türk düşmanı ve İsrail uşağıydı.
Osmanlı'yı satmayan tek Arap ülkesi Katar'dı.
"Biz İstanbul'a bağlıyız" diye ilan ettiler, İngilizlerin en son girebildiği yer oldu. Katar'ı o dönem yöneten tarafından oğluna verilen vasiyette "Bu topraklardan asla Osmanlı askerini çıkarma" deniyordu. 1916'ya kadar orada Türk askeri vardı. Türkiye'nin girişimleri ile teröre karşı İslam Ordusu kuruluyordu. Bu ordu bölgede tüm dengeleri değiştirecekti. Genelkurmay Başkanımız Suudi Arabistan'a gidiyor, Arap ülkeleri Genelkurmay Başkanları ile sürekli toplantılar yapıyordu. Ancak John Hannah gibi Türk düşmanı fitnecilerin gazlaması, MOSSAD'ın kuyruğuna takılan Arap ülkelerinin her zaman olduğu gibi dolmuşa binme zevzekliği Katar krizini doğurdu... Teröre karşı birlik olma, ordu kurma girişimlerine atılan dinamiti bazı Arap ülkeleri ellerine alarak ortaya fırladılar ve hala yürüyorlar. Bunların başını da FETÖ'yü finanse eden BAE çekiyor. Türkiye'de ise anamuhalefet partisi lideri, FETÖ kumpası MİT Tırları'na operasyon ihanetini, devlet sırları aleyhine olacak şekilde basına yürüten milletvekili için yürüyor. Kemal Bey, FETÖ kumpasında Ergenekon'dan içeri atılan CHP milletvekilleri için de yürüse anlardım... Şimdi hal böyle olunca acaba birileri onu yürütüyor mu diye düşünüyorum. John Hannah gibilerin yürüttüğü ülkelerdeki adamlar gibi geliyor bana!

Takvim
18 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER