GÜNCEL

Bekir Hazar : Yavru baykuş

Tarih
25 Ağustos 2016
İzlenme
3613 Kişi
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden bugün Türkiye'ye geliyor. Masada darbe girişimi, FETÖ'nün iadesi ve Suriye var. ABD FETÖ'nün iadesini, "Delil" diyerek sulandırıyor, uzatarak zaman kazanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Aramızda suçluları iade anlaşması var ama ABD ipe un seriyor" diyerek Washington'un oyalamasına vurgu yaptı. Joe Biden gelmeden 24 saat önce Adalet Bakanı Bozdağ da "Eminim ki FETÖ'nün bu darbeyi yaptırdığına ilişkin CIA'nın elindeki delil sayısı bizden fazladır" dedi.
Evet aynen böyle. Aslında ABD için delile de gerek yok. Çünkü FETÖ, CIA'nın kadrolu elemanı. ABD istihbaratından ne emir gelirse onu uyguluyor. FETÖ'nün Kafkaslar'daki en önemli eski elemanlarından Hayati Küçük bakın ne diyor: "ABD, FETÖ'nün yeryüzündeki etkinliklerinde KİLİT ÜLKE. FETÖ faal olduğu bütün ülkeleri ABD'ye bağladı. Washington'dan senatörler artık işi gücü bırakıp, herhangi bir ülkede FETÖ'nün sorunları için devreye giriyor. Tüm ülkelerin veri tabanları FETÖ'ye gider. O da, hem ABD hükümetine, hem de CIA'ya verirdi." Şimdi CIA'nın kefil olup oturma izni aldığı, CIA'ya bağladığı ve darbe yaptırdığı, Pensilvanya'da sarayda koruduğu kadrolu elemanı, ABD nasıl verir? Verse, müthiş etkili bir elemanı kaybettiği için CIA ağlamaz mı?
CIA elemanını Türkiye'ye verse, İmamların maaşa bağladığı senatörler hesap sormaz mı? Eleman çok sayıda ülkede öyle güçlü ki, ananas servisleri yapıyor, Afrika'da rafineri dağıtıyordu da bir türlü anlayamıyorduk. Bakın elemanın Kafkas sorumlusu Hayati Küçük ne diyor: "Pensilvanya ülkelerin ciğerini söktü aldı. Afrika'daki devletlerin hepsi İmamların kaynaklarına ve projelerine bağlı kaldı. Mesela Nijer İmamı Hamit Çınar, mesela Nijerya İmamı Oğuzhan Dirican bunlar GÖLGE DEVLET BAŞKANLARI gibi. Ananas hikayelerini biliyorsunuz." Evet artık biliyoruz. Ancak bilmediğimiz konu, Pensilvanya'nın kaç Amerikan şirketine ananas ve rafineri servisi yaptığı... Ancak ABD yönetimi ve bugün ülkemize gelen Joe Biden bunu biliyordur tabii... İşin sadece CIA'ya hizmet, aykırı ülkelerde darbe girişimleri yanı yok. Amerikan şirketlerine ciğeri sökülen ülkelerde ananas servisleri de işin kaymağı. Tabii ki "Delilmelil" diyerek ipe un serecekler. Üstelik FETÖ'nün ABD politikalarına fazlasıyla uygun bir yanı daha var. O da "ABD'ye selam çakmayan ülkelerde Müslümanın Müslümanı öldürmesi" planlarına CUK oturan bir karaktersizliğinin olması. Adam bayrak taşıyan Müslüman kadın ve çocukları bile tanklara ezdirecek kadar gözü dönmüş bir CIA elemanı. Bugün Türkiye'ye gelen ABD Başkan yardımcısı Joe Biden Ekim 2014'ün başında Harvard üniversitesi'nde bir konuşma yapıyor Suriye ile ilgili şunları söylüyordu;
"ABD bir kez daha Müslüman bir ulusa gidip, agresif olamazdı. Sünni bir örgüte gidip saldırmaya Sünnilerin liderlik etmesi gerekir." Joe Biden'in Sünni örgüt dediği "El-Kaide" ve "DAEŞ'ti. İkisi de Vehhabi olmasına rağmen ısrarla "Sünni" örgüt diyerek algı operasyonu yapıyorlardı. Onlara saldıracak Müslüman lider ülke de Türkiye'ydi.
Sınırımızda her türlü provakasyonu yaparak, dünyaya Türkiye DAEŞ ile işbirliği yapıyor yalanını yayarak ANKARA'yı batağa sçekmeye çalıştılar. Size daha önce ABD'nin Yavru kartal projesini aktarmıştım. Kendisi tek BÜYÜK KARTAL olarak yeryüzünü yönetecek, kanlı ve sıkıntılı yerlerde Yavru Kartallarla işi götürecekti.
Erdoğan, 25 yıllık plana uymayarak Washington'un bölgeyi dizayn etme uğuruna kullanmak istediği YAVRU KARTAL olmak istemedi. Sonrasında da bir yıldır medyada yazarak kamuoyu oluşturdukları darbe planını sahaya sürdüler. Darbe için okyanus ötesinden Amerikan askerlerinin gelmesine gerek yoktu.
Joe Biden'ın da dediği gibi "Birini halletmek için aynı inançtan biri"ne tetikçilik yaptırmak artık ABD'nin yeni yöntemi olmuştu. CIA'nın kadrolu elemanı FETÖ hazırdı. Darbeci generaller yakalandığında, ABD'li bir generalin "Müttefiklerimiz tutuklanıyor" diye ağlaması bundandı. Çünkü yıllarca yatırım yaptıkları YAVRU BAYKUŞLAR hapse atılıyordu. Evet Yavru Kartalların yanı sıra, ABD'nin bir de "Yavru baykuşlar" projesi var. Nereden mi biliyorum?.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikaste giden hainlerden Yakup Özcan ifadesinde "Watsapp'ta Yavru Baykuşlar grubu kurarak haberleştik" diyordu. Oradan biliyorum! FETÖ bir yavru baykuştur ve uzun süredir sessizce darbe hazırlığı yapıyordu. Hiçbirimizin haberi olmadı. Wikipedia'da "Baykuşlar sessizce avlanır" yazıyor!

Takvim
24 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER