GÜNCEL

Bekir Hazar : Uyandı

Tarih
27 Şubat 2018
İzlenme
2333 Kişi
 Adam CHP severler arasında yer alıyor... Haçlı-Siyonist ittifakı Neoconlar'ın kalesi Washington Enstitüsü'nde konuşuyor. "Erdoğan Türkiye'ye şeriat getirecek" diyor.

Haçlı-Siyonist ittifakına dert yanıyor adeta.
Bir şeyler yapılması çağrısında bulunuyor.
Türkiye'ye şeriat getirileceğine dair iddiasına da deliller sunuyor. "Bakın camilerde Afrin operasyonu için Fetih suresi okunuyor" diyor.
Cehalet ve Türkiye düşmanlığının getirdiği noktaya bakar mısınız? Camiler de ne okunacaktı? Karl Marks'ın doktrini mi, Buda'nın öğretileri mi veya İncil'den, Tevrat'tan pasajlar mı? Tabii ki camilerde sureler okunuyor ve kıyamete kadar da okunacak. Ancak birilerinin ne yapacağını şaşırmış ördeğe dönüp bitik Neocon karargahlarından medet umması, "Camilerde sure okunuyor" diye yakınarak dünyanın en aptal saçmalamasına imza atması aslında Türkiye'nin geldiği noktayı gösteriyor.
Evet Yeni Türkiye artık, dünya sahnesinde büyük satranç oynuyor, filleri, atları, kaleleri deviriyor, vezirleri, şahları hizaya getiriyor. Bu satırları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cezayir- Moritanya-Senegal-Mali yolculuğuna çıktığımız saatlerde uçakta kaleme alıyorum. Türkiye bir taraftan teröristlere dünyayı dar edip, onları kullananların tezgahlarını bozarken, bir taraftan da İslam dünyasının lideri olarak gönül bağlarının olduğu ülkelere koşuyor.
Bu kutlu yürüyüşü ve Yeni Türkiye'nin dünya sahnesinde önlenemez yükselişini durdurmak isteyenlerin kullandığı paçavralar bir gün mutlaka çöpe atılacak.
Nitekim bunun ilk sinyalleri de geliyor.
Terörist PYD eski eşbaşkanı Salih Müslim'in Çekya'da yakalanması da bunun işaretleri. Amerikan Devleti'nin resmi yayın organı VOA sayfalarında bu yakalanmayı haberleştirirken bakın nasıl bir analiz yapıyor;
"Türkiye'nin başta ABD olmak üzere Avrupa Birliği (AB) ülkeleri ve NA TO müttefiklerinden "terörle mücadele" konusunda daha fazla işbirliği beklentisini yüksek sesle dillendirdiği ve son olarak ABD ile 16 Şubat'ta "Stratejik Ortaklık Açıklaması" yapılması sonrasında gerçekleşmesiyle de dikkat çekti.
Şimdi Türkiye kamuoyundaki soru, "Salih Müslim iade edilecek mi?".
Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerikan yönetiminin yüzüne sergilenen ikiyüzlü politikalarını sürekli vurdu. "Bu nasıl müttefiklik" diyerek sert tepki gösterdi.
Suriye'de Türkiye kendi göbeğini kesti.
Ankara artık bağımsız hareket ediyor ve BATI'nın tüm odakları bu duruma ağlıyor.
Ankara'yı yanına alamayan, dünya üzerinde kurulan yeni düzende büyük kayıplara uğrayacak. Bu nedenle ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Yanlış Türkiye politikaları yüzünden Pentagon'da çok sayıda general sessizce çöpe atıldı.
Şimdi sıra Salih Müslim gibilere geldi.
Nitekim Amerikan Devlet'inin resmi yayın organında Dışişleri Bakanı Tillerson'un Ankara ziyareti gündeme getirilip "16 Şubat'ta ABD Türkiye arasında stratejik ortaklık açıklaması yapılması sonrasında Salih Müslim'in yakalanması dikkat çekti" diye satır aralarına cümle yerleştirilmesi boşuna değil.
Amerika satır aralarından "Salih Müslim'i Çekya'da biz yakalattık" mesajı vererek Türkiye'ye şirin gözükmeye çalışıyor. Kullanılan tüm Türkiye düşmanlarını, hainleri aynı akıbet bekliyor. Hepsi bir gün çöp torbalarına konulacak. Onlar için çember daralıyor.
Zavallı bir Türk Amerika'da "Camilerde sure okunuyor" diye Ankara'yı Neocon'lara şikayet ederken, ABD'de bir polis sokakta bir kavgaya müdahale edilirken öldürülüyor. Müslüman polise devlet nişanı veriliyor, cenaze namazı Türk Diyanet Vakfı'nın yaptığı muhteşem camide kılınıyor. Türkiye her yerde... Tıpkı Osmanlı gibi eserleri ile Amerika'da, Nerede mazlum varsa orada, Myanmar'da, Filistin'de, Suriye'de, Katar'da, Somali'de, Sudan'da...
Bugün de Osmanlı'dan koparıldıktan sonra inim inim inleyen ve hücrelerine kadar sömürülen kara kıta Afrika'da...
Osmanlı'nın torunları tıpkı dedeleri gibi yarın da dünyanın bir başka ucunda olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan boşuna söylemiyor.... Uyuyan Dev artık uyandı.

Takvim
27 Şubat 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Bir Kürd

    27 Şubat 2018
    2 0
    Elhamdulillah, uyansın artık yeter bu kadar zulüm Savursun rüzgar üzerindeki ölü toprağını. Miladı demiyorum, Hicrisi olsun Kudüs bu uyanışın.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER