GÜNCEL

Bekir Hazar : Nancy

Tarih
05 Kasım 2019
İzlenme
2295 Kişi
 BİRBİRLERİNE "Deli" dediler... "İşe yaramaz", "3. sınıf siyasetçi" diye saldırdılar.
Dengesizlikle suçladılar. "Aptal" yakıştırması bile yaptılar. ABD medyası kavga edip hakaret yarışına giren iki isim için "Birbirlerinin akıl sağlığını sorguluyorlar" diye manşetler attı.
Kavganın bir tarafı ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi idi...
Diğer tarafında da ABD Başkanı Trump vardı. Birbirlerine salvo atışları yapıyorlar, hakaretlerle başlayıp ağır suçlamalarla bitiriyorlardı.
Nancy Pelosi Demokrattı.
Cumhuriyetçi Başkan Trump'ın ülkeye ihanet ettiğini öne sürerek görevden azledilmesi için bayrak açan, en önde koşan kişiydi. İkili arasında ABD'de kıyamet kopuyor, çirkin yakıştırmalar havada uçuşuyordu.
Peki ya ABD dışında ne oluyordu?
nancy pelosi trump ile ilgili görsel sonucu1 numaralı Trump düşmanı Nancy Pelosi, Fransa ziyaretinde ilginç bir soruyla karşılaşıyordu.
Fransız gazeteciler ona Trump'ı soruyordu. ABD başkanını ülkesinde bir kaşık suda boğmaya çalışan Nancy Pelosi, Fransa'da o soruya "Vatan topraklarının dışındayken ülkemin başkanı hakkında konuşmam. Beni konuşturamazsınız" diyordu.
Muhalefetin bir numaralı ismi ülkesi dışında başkanına ne söz söylüyor, ne de söyletiyordu. Ders veriyordu.
Çünkü bir Amerikalıyı bile ülke dışında şikayet etmek onlar için vatana ihanetti. Trump'ın başkan adaylarından ve rakiplerinden Joe Biden'ın oğlunu başka bir ülkede şikayet etti diye azledilmesini istiyordu Nancy... Aynı hatayı, ihaneti nasıl yapardı Fransa'da?
Peki bizdeki muhalefet ne yapıyor?
Ülke ülke gezip başkanını şikayet etmekten büyük zevk alıyor. Son olarak 
imamoğlu fransa ile ilgili görsel sonucuCHP ABD temsilciliği, Türkiye lehine lobicilik faaliyeti yapan bir vakıf aleyhine harekete geçti. Bu konuda ABD'de dilekçeler, haberler yayınlayıp hücuma geçti. CHP ABD temsilciliğini kaynak alan Türk düşmanı bir yayın organı da Türkiye'nin lobicilik faaliyetlerine saldırı başlattı. "Vakıfta, hem Erdoğan hem de Trump'a bağlı Türkiye yanlısı yardımların bütçeleri de bu dönemde oldukça arttı" diye şikayette bulunarak hem de.
Utanmadan ABD'de Türkiye için cansiperane lobicilik ve eğitim faaliyetleri yapan vakfa çamur atmaya çalışıyor CHP.
ABD temsilciliği hem de sıkı ve hassasiyetle ABD yasa süzgecinden yüzakıyla geçen bir vakfı ihanet derecesinde karalama faaliyetinde bulunuyor. Bunlar işte böyle yaratıklar.
Temsilciler Meclisi başkanı demokrat ve 1 numaralı Trump düşmanı Nancy Pelosi kadar olamıyorlar. Çünkü bunlar ittihatçı kafaların günümüze sarkanları. Osmanlıyı yıkmak için İngilizci, Almancı diye bölünen ve yabancı elçiliklerde ülke aleyhine hizmet yarışına girenlerin torunları hala var içimizde.
Ülkemizde Amerikan, Alman çıkarları için para saçan vakıflar var.
Bunlarla uğraşan bir tane Amerikalı, Alman siyasetçi gördünüz mü?
Ermeni, Yunan, İsrail yanlısı bilumum lobi de, Türkiye yanlısı lobilere şiddetle saldırırken CHP de bunlara halı olup çanak tutuyor.
ADAM Schiff denilen milletvekili Californialıdır ve Ermeni-PKK lobisinin bir numaralısıdır. Yıllardır Türkiye'ye kin kusan ve aleyhimize her haltı yiyen, destekleyen bir alçaktır.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Nazan

    06 Kasım 2019
    3 0
    Nancy ADAM gibi ADAM bizim kisi AHMAK aradaki fark bu
  • zaza

    06 Kasım 2019
    3 0
    chpkk varken bu ülke ayaga kalkmaz devamli sürüneyek yürümek zorunda kalacak, bu iki partinin lagv edilmesi lazim......
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER