GÜNCEL

Bekir Hazar : 100 dolarlık psikopat

Tarih
04 Ekim 2017
İzlenme
1742 Kişi
 Kürtlerin sosyalist ideolojisine karşı duygular besliyormuş. Yiyecekten giyeceğe, ihtiyacı olan her şeyi ücretsiz alıyormuş. Kendisine aylık 100 dolar maaş veriliyormuş. 100 dolarlık adamın adı Holmes...

O bir İngiliz... Amerika'nın komutasındaki Suriyeli PKK'lılara katılmış. İçinde İngiliz, İspanyol, Alman ve ABD'li yabancıların da olduğu PKK'nın keskin nişancılar birliğinde görev yapıyor.
M-16 kullanıyor.
Sosyalist kulağa daha hoş geldiği için kullanılıyor. Ne de olsa dünyada komünizm çöktü. O yüzden PKK sosyalist kılıfını üzerine örtüyor. O komünist Marksist Leninist örgüte, Sovyetler Birliği'nde Lenin heykellerini yıktıran dünyanın en kapitalist ülkesi Amerika komutanlık yapıyor, 3000 TIR silah taşıyor. Aslında bu manzara ideoloji mantığına ve matematiğine sonsuzluk noktasında aykırı... Dünyada tüm komünistler "Kahrolsun Amerika" diye bağırarak yürüdü hep. Şimdi Holmes gibiler 100 dolara Amerikan bayrağı altında komünist örgüte kalıp adam öldürüyor "Emredersin Sam amca, çok yaşa Lenin" diyor. APO-Marks, Lenin posterlerinin olduğu duvarların önünde onlara Benjamin İmparatorluğu'ndan Amerikan askerleri, CIA uzmanları eğitim veriyor. İşte o eğitimi alanlardan İngiliz Holmes ile iki yıl önce Türkiye sınırında karşılaşmış BBC muhabiri Quentin Sommerville. Yaralıymış İngiliz PKK'lı, tedavi görüyormuş. Ancak herşeye rağmen Holmes'in keyfi yerindeymiş. 32 dişini göstererek gülüyormuş yaralı halde. Aradan iki yıl geçtikten sonra tekrar Holmes ile karşılaşıyor muhabir. "Artık eskisi gibi gülmüyor" diyor. Donuklaşmış Holmes.
Muhabir vatandaşı olduğu için ayıp olmasın diye "Psikopata bağlamış durumda" diyemiyor doğal olarak. Yaralanmasına rağmen 100 dolarlık işine koşmuş Holmes.
Muhabir "Kaç kişiyi öldürdün bugüne" kadar diye soruyor. Holmes kızıyor, "Yahu neden herkes bu soruyu merak ediyor" diye. Aslında ülkesinde bilişim sektöründe çalışıyor Holmes... Ancak 100 dolarlık yeni işi ona daha cazip geliyor. 100 dolara adam öldürmeyi bilişim uzmanlığına tercih ediyor.
O yüzden "Kaç kişiyi öldürdün" sorusu haklı bir sual. Aldığı zevk ve hazzı çözmeye çalışıyor muhabir. "İnsan öldürmek neler hissettiriyor" diye yeniliyor sorusunu.
Holmes önce "Hiçbir şey hissettirmiyor" cevabını veriyor. Ancak kısa bir sessizlikten sonra dayanamıyor. "ASLINDA ÇOK HEYECAN VERİCİ" diyor. 100 dolarlık adam Holmes insan öldürmeyi çok heyecanlı buluyormuş. "Bazen tek bir atış için saatlerce bekliyoruz" diyor. Kim bilir o bekleyiş sonunda avla karşılaşmanın heyecanı onu hangi zevklerin doruğuna taşıyor. Binlerce TIR silahla beslemeye doymadıkları terör örgütlerinde durum bu. İster PKK, ister DEAŞ fark etmiyor.
"Dünyayı yönetmeye" talip olanlar gidip terör örgütlerini ele geçiriyorlar. Sadece lider kadroyu yanına aldığında bu iş bitiyor. Gerisi artık teferruat ve 100 dolarlık adam oluyor.
Çıkarları olduğu bölgelerde insan öldürmeyi heyecan verici bulan binlerce PSİKOPAT yetiştiriyorlar. Ve bölge ülkelerinin üzerine bela edip çıkarlarını söke söke alıyorlar.
PKK gibi Marksist, DEAŞ gibi radikal, FETÖ gibi dindar görünümlü darbeci terörist olman bir KAPİTALİST için hiç önemli değil. Psikopata bağlayıp bir Holmes olacak mısın?... Rus elçi Karlov'u vururken heyecan duyan, uçaklardan halka bomba yağdıran FETÖCÜ olacak mısın? "Kafa keserken" zevk alan DEAŞ üyesi takılıp "Geliyorum oraya ha" diyerek bölge ülkelerini BATI'ya yakınlaştırıp, kucağa oturtacak mısın? Önemli olan sadece ve sadece bu...
Birgün o FETÖ de kendisine sahip çıkan ülkelerin başına bela olacak. Suriye'de sular durulduğunda kafa kesen DEAŞ'lı yabancılar ülkelerine, Almanya, Fransa, Amerika, İngiltere'ye dönecek. PKK'nın bakışları donuklaşan keskin nişancıları Alman, İngiliz, Amerikalı, İspanyol 100 dolarlık "İnsan öldürmekten haz alan" psikopatları da sonsuza kadar orada kalacak değil. BATI bir gün gelecek Psikopatların buluştuğu ülkeler haline gelecek. Bir süre sonra o ülkelerde canları sıkılacak. "HEYECAN" aramaya başlayacaklar. Las Vegas'ta 59 kişiyi öldüren, FBI'ın aradığı gangster psikopat babanın oğlu Patrick'ten daha manyakları, "100 dolarlık adamlar" sahne alacak büyük bir hızla. Çıkar için psikopatlar yetiştirenler, belanın büyüğünü yaşayacak. "İnsan öldürmek heyecan verici" diyen Holmes'lara PARA uğuruna yol verenler PARANOYAK olacak... Karga beslemek doğaya aykırı!

Takvim
4 Ekim 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Asalet

    06 Ekim 2017
    0 0
    ...Yaz boz ...bu aksam baslıyor hayırlı ugurlu olsun basarılar diliyorum. sizden ricam bu ulkedeki yabancıyla irtibatlı tum hainleri desifre edin asla tereddud etmeden cunku hazinemizi dısarıya açanların elimiz yakalarında bukalemunları iki yuzluleri ve tum gucuyle hainlik edenleri bulun ..halkın talebidir..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER