GÜNCEL

Ali Turhan : ÜNİVERSİTELERDE ÇAKALLARLA DANS

Tarih
05 Haziran 2017
İzlenme
4407 Kişi
Ulusalcıların Derin Yapılanması

STK / Tutuklanmayan Ergenekon

Üniversitelerde ki derin yapılanma fetö kumpasından sonra şekil değiştirdi. Cesaretli Rektörler ve ekipleri fetöcü kadroları temizlemesiyle duvacılara ve ulusalcılara gün doğdu. Ulusalcı derken açık açık bu işi yürütenler değil Seferberlik Tetkik Kurulu’nun ismini kullanıp biz babadan oğula geçen bir ekibiz diye piyasaya düşen çakallardan bahsediyorum. Devletin imkanlarıyla beslenince kendini devlet sanan atanamamış fetöcülerden yani. Ergenekon’un ve Balyoz davalarında tutuklanan herkesi daha önce tutuklansınlar diye kapı kapı dolaşan bu tipler fetö temizliğinde de görev aldılar. Çünkü daha önce bulundukları kurumlarda muhbirlik yaptıkları için üstlerini de bunlar tutuklattırdı. Yani önceden antrenmanlı oldukları için fetö ihraçlarında kahraman olmaları da zor olmadı. Öyle ya memleketin temiz insanları adam egale etmeyi nereden bilsin. KHK’ler başlayınca apar topar listeler yapıldı. Hedefe oturan fetöcüler ihraç edildi, ulusalcılar kollandı, masonlarla ülkücüler dışlandı, pazarlık yapıldı ve anlaşıldı. Geriye boşalan yerlere personel koymak kaldı. O işlemde idarede yanlızlaştırmada halledildi.

Bu arada yapılan işlemlerde şu şekilde planlandı.

Mağdur ol – Zor durumda destek ol – Göze gir – Asaleti al – Gerçek yüzünü ortaya çıkar – Sonrasında ganimeti topla

Buraya kadar anlaşıldı sanırım.

Başlıyoruz.

Şimdi bir kurum nasıl zaptedilir yazalım.

Öncelikle makam olarak en üst seviyeye çıkılır. Beklenen son nokta da olduğunu daha fazla ilerlemeyeceğini anlayınca işlem başlar.

Yapı iki bölümde çalışıyor.
Akademisyenler – Memurlar
Akademisyenlerin
 ­­­– ulusalcı ve masonlarıyla anlaşıldı.
Fetöcüleri – İhraç edildi.
Ülkücüleri de – söz sahiplerini KHK listesine iş yapılacak olanları da idarenin uzağına gönderildi.

Memurlar – göreve gelecek veya ihtimali olanlarla temas edilecek makama gelince de kime bağlı olacağı söylenecek tabi burada yemin ritüelini de unutmamak lazım öyle ya şeref haysiyet yoksa makama gelince değişebilir. O yüzden işi şansa bırakamazlar.
Emniyet desteği – Emniyetin üniversitelere görevlendirdiği personel yakınlaşarak ihtiyaçlara cevap vermeyle başlayan süreç. İstihbarat paylaşma, resmi sivil emniyet personelini kullanma, eşleri veya yakınları işe alma, harici maddi destek olma gibi sistemlerle yakınlaşma olarak devam ediyor. Sonrasında ise içinden partner seçip oradaki yapıyı teşkil ediyorsunuz. 


İstihbarat-Emniyet desteği alındığı için ve önceki fetöcülerin kullandığı aletleri bildikleri için kullanmakta çekinmediler. Fiziki takip – Araçla dinleme – Makam odası temizliği bahanesiyle böcek yerleştirme.

Tam dinleme sonucunda yapılacak işler. Yani oyun dışı kalacak isimlerin belirlenmesi göz dağı veya tehdit sistemi uygulaması bunlardan bazıları ama en çok zarar görenler makamdaki bir numarayı sevenler oluyor. Çünkü onlar yapıdan şerefleri alınarak uğurlanıyor. Düşünsenize gece 3’te kapınız çalınır. Üç sivil memur sizi alır, tehdit, cebir uygulanır ve sonuç, sevdiğine pişman olursun. Çünkü öyle bir yapılanma var ki çocuklarınız aklınıza gelir, can korkusu aklınıza gelir, siz de kendi kendinizi ikna edersiniz, bırakıp gitmekle doğruyu yaptığınıza…

Basın – ulusalcı gibi gözüktüğünüz için sola da sağa da yakınsınızdır. ODA TV-Hürriyet size zaten yakındır ama yine de kendi basınınızı kurmak gerekir. 3-5 bin lira sistemin dışına çıkarılır. Sosyal medyada sanal bir savaş açılır. Çünkü yazılan illa ha yazı ile karşılık vermek ister, haberiniz yokmuş gibi davranır, bizim arkadaşlar size yardım etsin dersiniz. Oysa onları kuran kapitalizm zaten o yapıda tahsis edilmiştir. Düşman yaratırız ki paralı askerleri de parayla bir arada tutalım.

Devam edelim,

Makama Gelme Ritüeli (Mezarlık)

Emniyet ve kirli işler için iş vaadiyle tutulan gizli ekipler hedef bürükratı evinden alır. Belirlenmiş olan türbeye veya mezarlığa götürür. Kur’an-silah-şeref üstüne yemin ettirilir. Asla satmayacağına tüm varlığı üzerine ant içtirilir. Kısa bir süre sonrada göreve gelir. O sanar ki (Derin) ekip sözünde durdu. Oysa o personel o makama uygun görüldüğü makam odası dinlemelerinden çıkar. Makamın sağlam dediği bürokrat bir anda çakalların kucağına düşer. Çakallarla dans böylece başlar.

Peki yemin etmeyen bürokrat uzaklaştırılacağında ne yapılır? Tüm konuşmaları kayda aldıkları için kes kopyala sistemiyle gece evden alınır. Mezarlığa kadar tehdit edilir. Ses kaydıyla BİR NUMARA’nın onu gözden çıkardığı anlatılır.
Amaç yedikleri bürokrat dışarıda kime düşman olacağını bilerek gitsin. Ona göre konuşsun. Geri dönüşü olmasın.

Devam edelim,

Çok enteresandır Masonlar bu gidişata payandalık etmiyor. Çünkü taşeron kullanıyorlar. Ülkücüler ise canla başla görev alıyor. Canı pahasına savunuyorlar. Taşeron olan bu derin yapılanma 10 kişilik bir üst akıl tarafından kullanılıyor.

Gözden kaçırılmaması gereken bir konuda, çözülmeleri basit olacak. Neden dersiniz, dinleme yapan ve dışarıya sürekli bilgi veren kadrolar bir bir tespitleniyor. Maddi kaynakları bir bir kesiliyor. Paranın döndüğü yerlerdeki adamlar bir bir alınıyor. İşe aldıkları elemanlar çıkarılıyor yada yer değiştiriliyor. Bu memleketin onurlu devlet adamları varken bu devlet yıkılmaz ama bunlar vücutta beslenen asalak gibiler KHK varken, fırsat varken ihanetlerinin bedelini sormak gerekir. İç İşleri Bakanımızın masasına kadar ulaşacak olan bu yazımız şehirdeki üniversitelerde bulunan derin yapılanmaya müdahale ile son bulacağına eminim.

Sonuç olarak,

Cerahat vücuttan atılacak ama bizim ve idarecilerin üstüne düşen görevse bu mevzuları Adli Makamlarabildirmektir. En azından gece evinden alınıp tehdit edilen insanlar için bunu yapmalıyız. Çünkü bunu  onlara borçluyuz. 
Bizde bu yazımızı RAPOR halinde burada geçmeyen isimlerini de ilave ederek gerekli yerlere sunacağız. Nereden para kazanıyorlar?, Nereden menfaat devşiriyorlar? Hangi seyahat firmasıyla iş tutuyorlar? Yapıyı nasıl kontrol ediyorlar? Kurumun verdiği bilgisayarlar, ellerinde ki bilgisayar ve IP’leri kendilerine ait telefonla da dinlemeleri de mutlaka mevcuttur. Tehlike büyümeden Vali’leri, Savcıları, Kurum Amirlerini göreve davet ediyorum.

Son söz,

İftira atarak, karalama yaparak, bu memlekette namuslu adamlarını yıldıramazsınız. Biz hazırız. Sorun yok. Siz iftiralarınıza bakın.
Saygılarımla.

seslimakale.com

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • ahmet suphi

    05 Haziran 2017
    0 0
    http://www.marasbugun.com/rektor-deveci-skandali-ortaya-cikartan-ic-denetciyi-gorevden-aldi-50860.html
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER