GÜNCEL

Ali Turhan : 1 TABUT 80 MİLYON ÖLÜ

Tarih
18 Şubat 2018
İzlenme
1864 Kişi
 Hangi anne, hangi baba, hangi insan evladı dayanır, böyle bir acıya. Masum bir yavruyu korumak yerine el uzatan bu aşağılık insanları görmezden gelmeye devam mı edeceğiz.

3 yaşındaki çocuğa tecavüz edecek kadar insanlığını yitirmiş bu adamlara sadece tutuklayarak mı, ıslah edeceğiz.

Ya da böyle bir eylemi kendi başımıza gelmediği için sadece çocuk istismarı mı deyip geçeceğiz.

Ateş sadece düştüğü yeri yakmaz, başka yürekleri de parçalar.

Şeytanın bile içinde barınamayacak metotları barındıran bu kafalara, küçük bir çocuğa tecavüz edecek kadar ar damarı çatlayan bu insanlara, böyle bir durumda aynı cezada bile uzlaşamayan bizlere yazıklar olsun.

Kelimeler artık bitti.

Bundan sonrası laf-ü güzaf

Bundan sonrası dipsiz karanlık.

Bundan sonrası adamım diyen herkes için sınav tahtası

Efendiler…

Tüm siyasi partilere, genel başkanlara, milletvekillerine, STK temsilcilerine gücünü milletten alan herkese sesleniyorum.

Küçücük bedenleri hastalıklı amaçları için kullanan bu namussuzları asabilmek için onurlu bir duruş sergileyin ve idamı bir an önce meclise getirin.

Terörist ve fetöcüler için OHA’li nasıl getirdiniz ise bu yaratıkları da ipin ucuna getiriverin.

Ya da yarın ortaya sandık konduğun da oy istemek için yüz yüze geleceğimizi unutmayın.Ayrıca hainlere idam deyip bu konuyu da kimse sulandırmaya kalkmasın. Bu mevzu için idam gelsin gerekirse diğer hak eden ler konusunu belirlemek için referandum yapılsın

Bu saatten sonra söz bitti.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz…

Saygılarımla

seslimakale.com
18 Şubat 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • NUSRET

    20 Şubat 2018
    1 0
    Çakal k.daroğlu 15 temmuz sonrası Cumhurbaşkanının idam istiyorlar halkım dediği anda kalkıp getiremezsiniz demişti. Cumhurbaşkanıda meclisten geçsin ben imzalayım deyip topu taca attı. Hepsi siyaset yapıyor yalan söylüyor , ancak benim cumhurbaşkanım beni kandırmamalı. Kendisi hem AKP başkanı hem Cumhurbaşkanı Devlet Bey de yanında daha neyi bekliyor....!
  • hursit dilaver

    20 Şubat 2018
    1 0
    ama önce CHPlileri ikna edin onlar insan hakkı,özgürlük falan demeye başlıyor. idama da, kimyasal kısırlaştırmaya da karşı.çunku bu iş laiklikle hallolur diyor.milleti laik yapın,bakın kalıyor mu diyor.önce cehepeyi ikna edin.hem duydunuz kısas derseniz bu islamı çağrıştırıyor, ASLA KABUL ETMEYİZ diyor.. ne buyurdunuz efm.
  • Mimar

    19 Şubat 2018
    2 0
    Allah razı olsun... İdamı ertelemek herkese zarar veriyor. Yüreklerimiz artık bu haberleri kaldırmıyor. BAKARA-179: Ey temiz akıl sahipleri, kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki sakınırsınız.
  • Yeter

    18 Şubat 2018
    3 0
    Kesinlikle idam gelsin böyle insan musveddelerine.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER