SİYASET

Süleyman Özışık : RUS UÇAĞI

Tarih
25 Kasım 2015
İzlenme
5691 Kişi

25 Kasım 2015

Türkiye angajman kuralları gereği sınır ihlali yapan Rus uçağını düşürdü ya!. Dünden beri sosyal medyada yapılan yorumları okuyup gülüyorum. 

Bazılarının ödü kopmuş vaziyette.

"Ya savaş çıkarsa" diyen gevşeklerle, "Çıkarsa çıksın ulan. Biz Osmanlı'yız" diyenler kıran kırana çarpışıyor. "Savaş çıkarsa beni İmralı'da bulabilirsiniz. Orada az bi işim var" diyeninden, "Putin olum öyle pis pis bakma, seni evinden alırız lan " diyenine varıncaya kadar herkes aklına geleni yazıp çiziyor. 

Dersin ki Putin oturmuş onların yorumlarını okuyor!

Öyle savaş stratejileri geliştiren var ki okuduğunda, az önce 2. dünya savaşından çıkıp gelmiş sanırsın!

"Ya Rusya Doğalgaz vermezse. Ya üşüyüp grip olursak"  diyen birine bir başkası, "O kadar kasma la! AK Parti kömür dağıtır yine ısınırız bu ne korku olum!" diye cevap veriyor.

Tabi bir de Putin'den önce davranıp, "Niye vurdun, çabuk açıkla!" diyen, kafayı Erdoğan'la bozmuş tipitipler var. Rusya'dan önce onlar nota verip, BM'yi ve NATO'yu göreve çağırıyor!

Yeminle bu ülkede bunların arasında yaşamak bile büyük mucize yahu!

Yav kafayı bu işlere takmayın.

Bugüne kadar biz kınamakla yetiniyorduk, biraz da onlar kınasın canım! Putin'in esip gürlediğine bakmayın. Savaş çıkacağı falan da yok. Rusya zaten bir savaşta  ve cephe genişletmeyi göze alamazlar!

Tamam "Akıllı Rus yok, az votka vardır" kabul ama,  NATO, BM ve ABD'nin yanına düşman olarak Türkiye'yi ekleyecek kadar da değil yani....

Çok çok Türkiye'deki nataşaları geri çağırırlar!

Putin illa üzerimize gelecekse Sırrı Süreyya'nın yaptığını yapar, "Bırakın gelsin, gel hele gel gel" deriz olur biter!

intermethaber.com

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • afad

    26 Kasım 2015
    2 0
    ne cektiysek gevşek ve yavşaklardan cektik olum insan bir kere ölür rus abd avrupa vız gelir tırıs gider götnzden bu kadar korkmayın biz sizde koruruz inşallah sahte müslümanlar kafanız hala anlamiyo demi bak bayırbucak türkmenlerine kac kişiler yedi düvele kafa tutuyo orasını anlarsan bize kafirlerin gücünün yetmeyecegini anlarsın kafa varsa tabi
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER