SİYASET

Süleyman Özışık : Esenyurt, yeni Gazi Mahallesi olma yolunda!..

Tarih
25 Ocak 2021
İzlenme
1195 Kişi

İstanbul Esenyurt'ta patlak veren skandalı duymuşsunuzdur? Duymadıysanız birkaç detay vereyim.

Belediye ekipleri, dezenfekte çalışmaları için gittikleri HDP Esenyurt İlçe Teşkilatı'nın iç görüntüsünü çekiyor ve sosyal medyaya servis ediyor.

Görüntülerde yok, yok!

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın duvarlara asılmış dev posterleri, güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmalarda itlaf edilen PKK'lı teröristlerin fotoğrafları, "PKK benim hayat sigortamdır, PKK yaşam damarına giden taze kandır" gibi korkunç duvar yazıları yer alıyor.

Skandal Görüntüler Üzerine HDP Binası Arandı - ASAYİŞ - Avcılar Haber MerkeziÖrgüt talimatları, suç aletleri falan da cabası...

İlk etapta bir parti teşkilatını değil de Kandil'deki örgüt üssünü andıran bir görüntü anlayacağınız.

Güvenlik güçleri görüntülerin yayılması üzerine ilçe teşkilatına gece yarısı operasyon yaptı ve yerle bir etti. 

Tamam da iş bununla bitti mi ya da bitecek mi?

Ya da şöyle sorayım:

-HDP ilçe teşkilatının bu hâlde olduğu daha önce birileri tarafından bilinmiyor muydu? 

Mesela teşkilata dezenfektan ekibi gönderen CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt bu ihanetten bihaber miydi?

Hayır!

Esenyurt'ta HDP Binasında Skandal Görüntüler: Duvarlara Apo Posterleri Asmışlar -| Ankara Haber | Ankara Havadis | Son DakikaBal gibi haberdardı!

Bunu şundan dolayı söylüyorum. 

Belediye ekipleri HDP ilçe teşkilatına ilk kez gitmiyor. Daha önce de 3-4 kez gittiler ve aynı görüntülerle, yani Abdullah Öcalan posterleriyle ve terör örgütü propagandasıyla karşılaştılar. 

Ve bu durumu yukarıya bildirdiler.

Ancak belediye yetkilileri, bu ihanete rağmen terör örgütünün yuvası hâline gelen teşkilat binasını milletin parasıyla temizlemekte, dezenfekte etmekte bir beis görmedi. 

Çünkü CHP'li belediye ile terörü destekleyen HDP ilçe teşkilatı arasında muazzam bir birlik ve beraberlik var. Bunun örneklerine daha önce de defalarca şahit olmuştuk.

Unutanlar varsa hatırlatayım!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt kimdir? Kemal Deniz Bozkurt hangi partili?CHP Esenyurt Belediye Başkan'ı Kemal Deniz Bozkurt göreve geldikten sonra Halis Şimşek'i başkan yardımcılığı görevine getirmişti. İlçede Halis Şimşek'in HDP'li olduğunu ve dahi PKK'ya el altından yardım ve yataklık yaptığını bilmeyen yoktu.

Yapılan itirazlara rağmen başkan yardımcılığı görevinde kalan Başkan Yardımcısı Halis Şimşek bir süre sonra ne yaptı biliyor musunuz?

Sahibi olduğu hastanede PKK’lı bir teröristi tedavi ettirdi. Hem de "Suriyeli Muhammed" sahte ismiyle... Teröristi hastaneye getiren ise milletvekilliği düşürülen HDP'li Leyla Güven'den başkası değildi.

Dahası var...

Esenyurt ile ilgili geçmiş aylarda yazdığım yazıları ve yaptığım video çekimlerini hatırlayanlar olacaktır. 

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un bastırdığı bir terör takviminden bahsetmiştim. Takvimde "Abdullah Öcalan yakalandı""Sakine Cansız katledildi", gibi terör örgütünün milat saydığı çeşitli başlıklar tarihsel olarak hatırlatılıyordu. 

Yaptığım yayınlardan sonra bu takvim ile ilgili soruşturma başlatıldı. İçişleri Bakanlığı yapılan şeyin suç olduğuna kanaat getirerek Belediye Başkanı'nın soruşturulmasına izin verdi.

Sonra ne oldu dersiniz?

Sıkı durun!

Son dakika: CHP'li Belediye'den 'TERÖR TAKVİMİ' - Son Dakika HaberlerTerör takvimi bastırmaktan hakkında soruşturma yürütülen CHP'li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt devlete âdeta meydan okuyarak 2021 yılı için yeni bir terör takvimi daha bastırdı!

Takvimde bu kez Kur'ân-ı kerimin Arapça okunmasına gericilik dendi. Eş cinsel evlilikler savunuldu. Azılı teröristler anıldı... THKP-C ve TKP/ML terör örgütü elebaşlarının Mahir Çayan ve İbrahim Kaypakkaya'nın ölüm yıl dönümü anıldı.

Gezi olaylarına övgüler düzüldü.

Atatürk'ün partisi bunu yaparken, HDP teşkilatı ise bölücübaşı APO'nun posterlerini asmış.

Çok görmemek gerek yani...

Bunu niye tekrar tekrar hatırlatıyorum?

Şundan ötürü...

CHP'li Esenyurt Belediyesi yaptığı icraatlarla HDP ve HDP'nin ardındaki PKK terör örgütüne âdeta yol açıyor, can suyu oluyor. Esenyurt'un bazı mahallelerine, diğer il ve ilçelerden terör örgütü mensupları veya yandaşları taşınıyor. Orada bir kanton kuruluyor.

Bu karanlık tiplere öyle veya böyle aktarıldığı iddia edilen paraların izinin ciddiyetle sürdürülmesi gerekiyor. 

Geçtiğimiz aylarda yaptığım uyarıyı bir kez daha yapayım ve yazıyı öyle sonlandırayım.

Esenyurt Belediyesinin yaptıkları, Diyarbakır veya Mardin Belediyelerinin yaptıklarından farklı değil. Bir dönem Diyarbakır'da Adnan Selçuk Mızraklı ve Mardin'de Ahmet Türk ne yapıyorsa Esenyurt Belediyesi de bir benzerini yapıyor.

Eğer buraya müdahale edilmezse olacakları söyleyeyim.

Esenyurt önümüzdeki bir yıl içinde İstanbul'un yeni Gazi Mahallesi olacak.

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER