GÜNCEL

Ersoy Dede : Maçka Parkı’ndaki güvenlik görevlisi

Tarih
02 Ağustos 2017
İzlenme
4994 Kişi
Maçka Demokrasi Parkı’nda bir güvenlik görevlisinin, bir genç kadına kıyafeti nedeniyle ikazda bulunmasıyla başlayan tartışmayı takip etmişsinizdir.. Mesele tam anlamıyla kıvamlı bir ‘yaşam tarzı müdahale’ lezzetinde sürüyor.. ‘Özgür kadın’ ile , ‘uygunsuz bir durum görürsen müdahale et’ emri almış güvenlik görevlisi arasındaki gerilim.. Elbette kolay olan, “..Sen kim oluyorsun da bir kadının giyim tarzına müdahale etmeye kalkıyorsun” tavrı.. Vatandaş da, Doğan medyası da, hatta ve hatta güvenlik görevlisinin bağlı olduğu firma yetkilileri de bu kolaycılığı seçmiş durumdalar.. Fakat adam diyor ki; “Kucağında bebek olan bir kadın geldi ve kızların uygunsuz hareketler yaptığını söyledi, bu hale müdahale etmemizi istedi...” İfadenin bu bölümü dikkatlerden kaçıyor.. Kendinizi bu açmazın ortasına koyun... Kendisine o kızları şikayet eden kadına;“Ama Hanımefendi ben bir şey yapamam” mı deseydi?.. Keşke öyle deseydi..

Rüyada gelen emir

Siverek’te Atatürk heykelinin etrafında yaptığı oraklı garip dansı sonrası gözaltına alınan Malbora soyadlı meczup uyuşturucu bağımlısı çıktı.. İlk ifadesinde de o heykele çıkıp etrafında dört dönmesini, her objektife tek tek poz vermesi gerektiğini falan rüyasında gördüğünü söylemiş.. Bu FETÖ’cüler de Pensilvanya’daki terörist ele başının talimatlarının rüyada geldiğini söylüyordu.. “Sorular bize rüyalarımızda geliyor” diyorlardı.. Bildiğin flash disc’le elden veriliyormuş meğer.. İster misiniz bu Malbora denen müptezel de ‘rüyada’ gördüm dediği talimatları elden flash disc’le almış olsun..

Çocuklar Duymasın operasyonu

Çocuklar Duymasın dizisinde bir sahneye, ‘Barış Köprüleri’ kitabı monte edilmiş.. Bir vakit FETÖ’nün herkese hediye olarak yolladığı kitap.. Dizinin dekorunu kuran adamlar bu kitabı monte etmişler.. O kitapların görüneceği açılara oyun yazılmış.. Dizinin o bölümü kurguya-montaja girmiş ve de yayınlanmış... Ama bitmedi... Bu tablonun bir de ikinci perdesi var... O resmi bizim görmemizi sağlayan, “Görüyor musunuz adamlar dizi içinde subliminal mesaj veriyor” diyen bir takım (sözde) FetöSavar timler... Siz onların 24 saat bütün kanalları izleyip saniye saniye FETÖ mesajı aradığını zannediyorsunuz... Oysa onlar zaten o mesajları dizilere monte eden ekibin bir parçası... Allah aşkına söyleyin, hanginiz, gözünüze sokulana kadar o kitabı, kitabın FETÖ ile irtibatını falan fark etti?..

Sabire Meltem Banko

İsmini Ekşi Sözlük’le girdiği bitmez polemikle duyduğumuz bir avukat.. Anlatılan odur ki, bir gece periscope yayınını açık unutmuş ve geceye dair en özel anları canlı yayınlanmış.. Ekşi Sözlük de bu videoyu yayınlamış.. Sonra Meltem Banko, hakkında yapılan bu yayınlara durdurma, açılan başlıklara da sildirme kararı almış.. Başlıklar silinince Ekşi Sözlük yazarları çok sinirlenip, etrafından dolanarak yeni başlıklar açmışlar.. Avukat Hanım o başlıkları da sildirmiş..  Yazarlar bir daha açmışlar.. Banko yine sildirmiş.. Hanımefendi’ye tavsiyem şudur.. Siz uğraştıkça bu mevzu, benim gibi daha evvel hiç bilmeyenler dahil olmak üzere daha şok sayıda kişiye ulaşacak.. Uygun bir yerde Ekşi Sözlük’le uğraşmayı bırakırsanız kârlı çıkarsınız..

Star
2 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER