GÜNCEL

Ersoy Dede : Bu ne devlet adamlığına yakışır ne kamu ahlakına

Tarih
18 Aralık 2019
İzlenme
3544 Kişi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 500 zabıtayı 4'er sıra halinde dizip kendini selamlattığı o enaniyet fotoğrafını gördünüz değil mi? 125'er kişilik 4 grup halinde kapının önüne dizmiş adamları, askeri birlik denetler gibi yürüyor. En önde müdür yardımcıları, amirler, ekip amirleri ve komiserler. Arkasında rütbesiz zabıta. Tam 500 (Beşyüz) kişi. İp gibi dizilmişler, belediye başkanı karşılıyorlar. Çok tehlikeli. Ama çok tehlikeli. Bakın bu fotoğraf neden tehlikeli biliyor musunuz? Bir insanı, taşıyamayacağı makamlara getirdiğinizde, kaldıramayacağı sorumluluklar verdiğinizde ne olduğunu gösteriyor bize. Zabıta mangası Bugün belediye başkanı olarak tek tip kıyafet giyen zabıtaya esas duruş yaptıran bir adamın, yarın başka vazifelere geldiğinde nasıl davranacağını görün. Bu tavır Ekrem İmamoğlu'nda kamu ahlakının, devlet terbiyesinin zerrece olmadığının da göstergesi değil mi? Açık söyleyeyim, eline geçen ilk fırsatta zabıtalara içtima aldıran Ekrem İmamoğlu'nu gördüğümde bu, devlet bilmezliğine bakarak dedim ki; "...Kemal Kılıçdaroğlu, bu adamın yanında on kere devlet adamıymış." Ne oldu? Dizdin çocukları ip gibi. "Zabıta Muhafız Alayı" gibi selam aldın da ne oldu? Ne geçti eline? Biraz mütevazı ol mütevazı. Senin emrinde zaten zabıta. Ayıptır ayıp.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • VATANSEVER

    19 Aralık 2019
    4 0
    Allah korusun kazara bu millet bu kendini yaptıklarıyla iyice küçülten zat'a bu ülkeyi yönetme yetkisi verse var ya AlimAllah yandık.Bu adam despotlukta Kuzey Kore devlet başkanını bile sollar.Allah bu bunun zihniyetine sahip olanlara fırsat vermesin.
  • Adem

    18 Aralık 2019
    2 0
    Bize, yetkiye ve makama talip olan değil, hizmete ve zorluklara talip olan gerek. İlkinden her zaman bolca bulunuyor zaten. Ama ikincisi çok nadir bulunuyor. Hatta neredeyse hiç bulunmuyor. Ya aramasını ya da kimi aradığımızı bilmiyoruz galiba.
  • OSMANLI

    18 Aralık 2019
    3 0
    GODUMUN DİNGİLİ
  • Öz vatandaş

    18 Aralık 2019
    3 0
    Haçlı kafası ne olacak.....bu memleketin çocuklarından intikam alıyor...yazıklar olsun buna oy verenlere....
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER