GÜNCEL

Ersoy DEDE : Uğur Dündar’ın PR’ını yapan ekibin ilginç hikayesi

Tarih
12 Haziran 2019
İzlenme
1513 Kişi

Geçenlerde Nagehan Alçı, Uğur Dündar’ın isminin parlatılmasında bir lobinin ciddi biçimde çalıştığını yazdı. Hatta ilginç bir de bağlantıdan söz etti. Uğur Dündar PR’ı yapan ekipte Candaş Tolga Işık ile onu açıkça hedefe koyan Oda TV’nin birlikte hareket ettiklerini iddia etti. Zira Soner Yalçın, Uğur Dündar bir şeyler yapsın, boş durmasın diye çırpınıp duruyor epeydir. Enteresan değil mi? Yani hem Nagehan’ın yazdığı gibi Oda TV ile Candaş Tolga’nın Uğur Dündar isminde ittifak etmesi hem de Soner Yalçın’ın sistematik biçimde Uğur Dündar’ın PR’ını yapması. Çok ilginç. Zira Soner Yalçın’ın meslek hayatında Ufuk Güldemir’in yeri apayrıdır. Ertuğrul Özkök, Soner Yalçın ile Ufuk Güldemir arasındaki bağı şöyle anlatmıştı; “…. Soner Yalçın’a iş teklif ettikten sonra beni ilk arayan kişi rahmetli Ufuk Güldemir oldu. ‘Fevkalâde isabetli bir karar almışsın. Seni tebrik ediyorum’ dedi. Soner, Ufuk’un en beğendiği gazetecilerden biriydi. Sonra öğrendim ki Soner, benimle konuştuktan sonra Ufuk’u arayıp fikrini sormuş. O da, ‘Hemen kabul et. İşte Ertuğrul budur’ demiş…” Düşünsenize Soner Yalçın’ın kariyerine yön veren bir isim Ufuk Güldemir. Ve aynı Ufuk Güldemir, (bugün Soner Yalçın’ın PR’ını yaptığı) Uğur Dündar’ın gazeteci olmadığını da açık açık yazan Bâb-ı Âli’deki tek adam belki de. E bu destek, sizce de ilginç değil mi? Mesela sormak lazım Soner Yalçın’a. ‘Medyanın Son Şövalyesi’ diye andığınız Ufuk Güldemir, Uğur Dündar hakkında yanılıyor muydu? 

 

İlker Aycı ve ekibine kimin operasyon çekmeye çalıştığını herkes biliyor

Genellikle bir merkezden düğmeye basılmışçasına arka arkaya patlayan negatif haberler okumaya başlarsanız bilin ki bir merkezden düğmeye basılmıştır. Bu hiç değişmedi. Hep böyle. Sadece ‘neden?’ ve ‘kim?’ sorularının cevabını bulmak zaman alır. Yoksa operasyon besbelli.. İlker Aycı ve eşi için kırmızı halılar serildi palavrası da basın müşaviri Yahya Üstün 40 şirketten maaş alıyor safsatası da aynı elin ürünü… Neler neler yazıldı. Saçma sapan ipe sapa gelmez iddialar. Bak arkadaş. Bugün saldırdığınız bu insanlar Türk Hava Yollarını nereye taşıdı biliyor musunuz? Şirket bir sene içinde tarihin en büyük kârlılığını yakaladı. Geliri bir önceki yıla göre yüzde 17 arttı. Net faaliyet kârı da geçen yıla göre 2.5 kat artarak 753 milyon dolar ile rekor seviyeye ulaştı. Bugün 60 bin kişiye istihdam sağlayan, 124 ülkede, 49’u yurt içi, 257’si yurt dışı olmak üzere toplam 306 noktaya uçan, 332 uçağa sahip bir dünya devi THY. Kimse kusura bakmasın da bu başarının arkasında bugünkü ‘doğru’ yönetim var. Saçma sapan ipe sapa gelmez iddialarla itibarsızlaştırmaya çalıştığınız İlker Aycı ve ekibi var. Daha sarsıcı bir tespit size... Kim olduğunuzu ve ne yapmaya çalıştığınızı herkes biliyor. Haberiniz olsun. 

 

Bunlar çok basİT numaralar kimse yemez

Sözcü gazetesi birinci sayfadan Ordu Valisi Seddar Yavuz’u hedefe koya haberler yapıyor. Dün 23 Nisan’da yaptığı bir konuşmayı bulmuş çıkarmışlar.Evet konuşmanın hemen ertesi günü farketmemişler de nedense Ordu’daki o basİT’lik yaşandığında akıllarına gelmiş. 

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER