GÜNCEL

Ersoy DEDE : Dolarını satan kurtuluyor

Tarih
16 Ağustos 2018
İzlenme
1415 Kişi

Pazar gecesi yapılan finansal saldırının ardından güçlü ekonomiye sahip olan Türkiye, önlemlerini aldı ve yoluna da kararlılıkla devam ediyor.. İki gündür döviz bürolarının önünde uzun kuyruklar var.. Bu kadar yüksek fiyatı gördükten sonra herkes elindeki doları TL’ye çevirme yarışına girmiş durumda.. Bu döngü aynı zamanda doların düşüşünü de hızlandıran bir etki yapıyor.. Yani satış bu hızla devam ederse düşüş de o denli hızlı olacak.. Erken davranan kazançlı çıkar, söylemiş olayım..

    

Madem Amerikan malı telefon kullanmayacağız o zaman çalışalım

Başkan Erdoğan, Amerikan mallarına, markalarına mahkum olmadığımızı söyledi..   En sembolik örneği ise cep telefonundan verdi.. Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.. Tanesine 1.000 dolardan fazla para ödediğimiz Amerikan ya da Kore malı telefonların yerine bir yerli alternatifimiz var mı?.. Bence yok.. Vestel’in bu anlamda yıllardır üzerine yatırım yaptığı bir akıllı telefonu var.. Venüs.. Peki, kullanıcılar neden çok çok daha fazla para ödeyerek Samsung ya da Apple’ı tercih ediyor da Venüs’ü etmiyor?. İşte buna Vestel’in ve patronu Ahmet Nazif Zorlu’nun kafa yorması lazım. Madem en güçlü yerli akıllı telefona sahip Vestel, bunu açık bir alternatife dönüştürmenin yollarını da bulmalı..

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Kamil

    16 Ağustos 2018
    0 0
    4 ay önce Venüs z20 Lansman Paketi aldım sırf yurtdışına kuruşumuz gitmesin diye. Pil ömrü işlemci grafik harika. Fotoğraf yazılıma upgrade edilmeli. Hediye kablosuz kulaklık bir canavar. Çok memnunum. Fiyat/Eder süper. Dede bu sefer olmuş.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER