GÜNCEL

Emin Pazarcı : Adam mahvetti

Tarih
18 Haziran 2020
İzlenme
3019 Kişi

Gerek yok” dedi. Arıtma tesislerinin kapasitesinin yeterli olduğunu söyledi. İsraftan bahsetti. Dünya belediyecilik tarihinde bir ilke imza attı. Son derece gerekli bir yatırımı durdurup, “temel atmama töreni” düzenledi.

Sonuç ortada:

Haliç’ten kokular yükselmeye başladı. Pislik, gözle görülür boyutlara ulaştı. Suyun rengi kahverengiye büründü. Üstelik daha işin başındayız. Tedbir alınmadığı için sıkıntı her geçen gün daha da büyüyecek. Yıllardır harcanan para ve emek boşa gidecek. “Altın Boynuz” adı verilen Haliç, çamur deryasına dönüşecek.

İBB'nin skandal kitapçığı sonrası Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı'ndan ...İşte bir yıllık İmamoğlu belediyeciliğinin özeti bu! İstanbul’da hemen her alanda durum farklı değil. Şehir geriliyor, kazanımlarını kaybediyor. Tam bir hayal kırıklığı ve fiyasko ile karşı karşıyayız.

***

Elle tutulur, dişe dokunur tek bir icraat yok. Ne olup bittiğinin de herkes farkında. İstanbul, koca bir yılı boşa geçirdi. Bu güne kadar atılan adımlara ve sergilenen tavırlara bakınca, geleceğe yönelik herhangi bir ümit ışığı da bulunmuyor.

Oy verenler pişman, oy vermeyenler alabildiğine tepkili. Kör değil insanlar, şişirilen balonun söndüğünü herkes görüyor.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • VATANSEVER

    24 Haziran 2020
    0 0
    CHP Türkiye'nin felaketi demektir.İstanbullu inatla verdiği oylarla bunları belediyeye taşıdı,yaşanacak felaketlerle verdiği oyun karşılığını görecektir.
  • Barış adlı yazara

    19 Haziran 2020
    1 1
    İstanbul'da bizim memleketimiz kardeş. İstanbul'un mağduriyeti tüm ülkenin mağduriyetidir.
  • İbrahim Dündar

    18 Haziran 2020
    3 0
    Teşekkür ederim Emin bey. Herşeyi olduğu gibi ortaya sermişsiniz.Bunlar algı operasyonunda çok başarılılar.Biz ise genç nesillere bunların yaptığı algı operasyonlarını anlatamıyoruz.Hatirlarsiniz Adana'da sahra hastanesi yapmışlardı.Piskin pişkin yüzleri kizarmadan yalan söylüyorlardı. Şimdi de solunum cihazı icat ettiklerini söylüyorlar. Geçen gün tanıtımını yapıyorlardı.Herhalde sahra hastanesi kullanacaklar.
  • BARIŞ

    18 Haziran 2020
    1 1
    Beter ol istanbul
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER