GÜNCEL

Bülent Erandaç : Malboro Mehmet harekete geçti

Tarih
01 Ağustos 2017
İzlenme
1649 Kişi
Ardı ardına gelişen, birbiriyle ilişkisi yokmuş, farklı konular gibi gündeme sokulan 3 olaydan bahsedeceğim.
1) MALBORO MEHMET
(Mehmet Malbora) Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, "Dinimizde putperestliğe yer yoktur" diye bağırarak Atatürk heykeline satırla saldırdı.
2) İstanbul Maçka Parkı'nda bir araya gelen kadınlarımız "Ne istersek giyeriz her yerde de giyeriz", "Elbiseme şortuma kıyafetime karışma" eylemi yaptı.
3) CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Balkanı Yılmaz Büyükerşen'e birileri aniden! saldırdı.
Bu 3 olayın birbiriyle ilişkisi var mı?
Var. Hem de çok var. Masum mu? Ne masumu? Köpürtenlere bakınız, tezgâh bu tezgah.
Tesadüf mü? Bal gibi, psikolojik harekât uygulamasına tanık olmaktayız.
Derin Amerika/Avrupa, Haçlı -Siyonist mahfiller çalışıyor. Algı operasyonlu olay ve haberlerin ucu nereye dayanıyor?
Çünkü müftülerin nikâh kıymasına eski Türkiyeciler çıldırıyor. Londra'da, Washington'da oturan komünistler, Çin'i pek seviyorlarmış gibi yapan ulusalcıların uykuları kaçıyor. Müfredata 15 Temmuz konuyor. Gardıropçu - laikçi CHP- Kemal Kılıçdaroğlu çok kızıyor.
Bazı kadınlarımıza kıyafetleri bahane edilerek tuhaf adamlar saldırtılıyor.
Laik-antilaik fay hatları kaşınıyor.
Tezgâhlar kuruluyor. Dindar-mütedeyyin Müslüman halkımıza tuzaklar kuruluyor.
Ne yapmak istiyorlar? 15 Temmuz'dan 16 Nisan Halk oylamasından neden ders almıyorlar?
Yıllarca, Türk-Kürt savaşı çıkaramadılar. Alevi-Sünni birliğimizi kıramadılar. Atatürk'ün arkasına saklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu İstanbul'a yürüttüler.
Yetmedi, HDP-PKK'yı sokaklara sürüyorlar. Yetmiyor. Çok denedikleri, Laik-Antilaik tezgâhlarına yeniden soyundular. Adamın adı bile mesaj veriyor. MALBORO MEHMET.
Malboro Amerikan sigarası. Çağrışım yapacak, Soyadı MALBORA olan kuklayı buluyorlar. Saksıda yetiştirmişler.
Atatürk heykeline saldırtıtıyorlar. Doğan Medya-Hürriyet-Sözcü-Cumhuriyet köpürte köpürte veriyor. Kukla Mehmet saldıracak, gazeteciler hazır bekliyor.
Elinde satırla saldırırken resimler tamam.
Maçka'da kadınlarımız "Elbiseme şortuma kıyafetime karışma" sloganları atıyor. Kim kimin elbiselerine karışıyor?
Maçka'da ne oluyor?
Güvenlikçilerin "Burada böyle duramazsınız" dediği transparan kıyafet giydiğini iddia eden moda tasarımcısı Ç.K üzerinden yönetim/polis tezgâhına odun taşınıyor. Eylemde konuşan Dilber Sünnetçioğlu "Bu saldırı bir ilk değil.
Biz Eminönü'nde saldırıya uğrayan kadın arkadaşımızın yanında yer aldık, burada da Çağla arkadaşımızı yalnız bırakmıyoruz" diyor.
CHP'li Belediye Başkanı, olası Cumhurbaşkanı adayı, Atatürkçülüğü Doğan Medya tarafından göklere çıkarılan Yılmaz Büyükerşen'e durduk yerde birileri saldırıyor. Yılmaz bey aniden vitrinlerde dolaşıyor.
Arka planda ne var acaba? 2019 hazırlıkları olmasın? Haçlı-Siyonist PSİKOLOJİK HARP KOMİTESİ çalışıyor. Eski Türkiye koalisyonu hazır bekliyor. Köpürtülen, köpürtülecek laiklik tartışmaları eşliğinde, algı operasyonlarına hız veriliyor. Kim için?
CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasını KONSOLİDE etmek için. Onun 2019'da destekleyeceği, TÜRK MACRON / MACRONİÇE için iklim hazırlanıyor.

SONUÇ: CIA-Pentagon-NATO gladyosu Fetullah'la gönül birliği ettikleri her gün biraz daha net biçimde ortaya çıkan CHP-Kemal Kılıçdaroğlu köşeye sıkışmış vaziyette. Fetullah çemberinden çıkmak için yol arıyor.
Önceki günlerde İzmir milletvekili Tuncay Özkan'ın, yazabileceği ve konuşabileceği medya organları elinde olmasına rağmen, 10 yıldır nedense sakladığı flashbellek'ten medet umar hale geldi. Kemal bey, Tuncay Özkan'ın elindeki Kanaltürk TV'yi, Fetullah'ın kadim adamı Akın İpek'e satmasına bir laf etmeyecek misin?


Takvim
1 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER