GÜNCEL

Bülent Erandaç : İngiltere’nin sesi!

Tarih
19 Temmuz 2017
İzlenme
1393 Kişi
Kalleşleri, huylu huyundan vazgeçmeyenleri çok iyi anlatan bir atasözümüz şöyledir: "Kış kışlığını, p... p.....yapar..." (Tamamını söylemeyelim.) Bu söz bugünlerde aynen İngiliz Times'ı ve arkasındaki Türkiye düşmanı DERİN ODAKLARI tarif etmektedir.
İngiltere'de 1785 yılından beri yayınlanan The Times gazetesinin dış politika başta olmak üzere kamuoyu oluşturmada önemli bir politik rolü vardır. Times ve Sunday Times, Murdoch'ın gazetesidir.
Derin İngiltere'nin ve dünyanın sayılı istihbarat servislerinden İngiliz MI6'in sesidir.
Osmanlı'nın yıkılmasında, Türkiye'ye yıllarca İngiliz formatı atılmasında, başta PKK, PYD ve komünist mahfillerin desteğinde bu gazete rol almaktadır.
Bunlar günümüzde de Yeni Türkiye lideri Tayyip Erdoğan ve Müslüman dünyanın sesi Türkiye'nin karşısındadır.
Murdoch'ın Türkiye FOX TV'sinin Kemal Kılıçdaroğlu hayranlığı her şeyi anlatmaya yeterdir.
Ruhu çirkin İngiliz The Times gazetesi başyazısında Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü etkinliklerini ruhsuzca karşıladı. Yazıda darbe girişiminin yıldönümü etkinliklerinde Erdoğan'ın "destekçilerini toplama", ayrıca gözaltı ve tutuklamaları "meşrulaştırma" fırsatı bulduğu arsızca kaleme alındı. Böyle bir çukur gazeteye Büyük Türk Milleti lanet okurken, bir baktık CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu demeç veriyor.
Böyle bir ikiyüzlü İngiliz gazetesine tepki göstermesi beklenen CHP'nin başı Kılıçdaroğlu, ülkemize "demokrasiye geri döndürme" gibi tuhaf tuhaf konuşuyor. Yetmiyor. İngiliz gazetesine açıkça, bundan sonra daha fazla sokak protestosu düzenleyeceğini söyleyerek ANARŞİK DURUŞA geçiyor.
Muhalefetin başı, vicdanı mühürlenmiş mahfillerle aynı paralelde İngilizler'e Türkiye'yi jurnallıyor.
Muhalefetin başı Kılıçdaroğlu hızını alamıyor, "Terörist tanımını kabul etmiyorum, hatta buna gülüyorum" diyor. "Özgür bir ruhum olduğu gerçeğiyle baş edemiyorlar" diyerek uçuyor. Çirkin ruhlu The Times, böyle de diğer Batılı basın yayın organlarının basın ilkelerini ve etik değerlerini ayaklar altına alırcasına yaptığı çarpıtmalarda yarışıyorlar. Son yüzyılın gördüğü en büyük, en görkemli, en şerefli hak mücadelesi olan 15 Temmuz destanını gölgelemek için rezilce ellerinden geleni yapıyorlar.
Bu zalimler, kendilerinden saymadıkları bir ülkenin insanları tarafından ölümüne savunulabilmesini içlerine sindiremiyorlar.
15 Temmuz gerçeğini çarpıtmak için İngiliz, Alman, Amerikan, Fransız medya bir taraftan, diğer taraftan onların gözünün içine bakan CHP zihniyeti-Kemal Kılıçdaroğlu ellerinden geleni yapıyorlar.
Kurtuluş Savaşı'yla düşmandan kurtulduk ama hainlerden kurtulamadık.
15 Temmuz'da işgali durdurduk ama hainlerden kurtulamadık. Ele geçiremediği devletin milletine esaret gömleği giydirmek için hep ihanet ettiler. Haçlı-Siyonist batıya hizmette kusur etmiyorlar. Şeytana kul oluyorlar.

SONUÇ: Son olarak, devleti ele geçirmek, milli Ankara'yı teslim almak, dik duruş pozisyonumuzu yıkmak, millete diz çöktürmek için planlanan darbe girişiminde FETÖ'cü hainleri kullandılar. Yıllarca, sinsice, fitne olup kötülük, fesat olup omurgamızı zedelemek için uğraştılar.
Darbecilerin başlarını birer birer Avrupa'ya, Amerika'ya kaçırdılar.
Oralarda rezilliklerini sürdürüyorlar.
Fesat olup yalan yaymak için Anadolumuz'a, Türkiyemiz'e, milletin adamlarına terbiyesizce saldırıyorlar.
Hedeflerinde Büyük Türkiye ve Müslüman dünyanın gür sesi Cumhurbaşkanımız var bunların....
Asla UNUTULAMASIN.
Şehitler ölmez, vatan bölünmez.
Büyük Türk Milleti, tankları çıplak elleri ile durduran vatan evlatları, Haçlı- Siyonist uşakların, satılmışların, şeytana kulluk yapanların her gün uykularını kaçırmaya kararlıdır

Takvim
19 Temmuz 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER