GÜNCEL

Bülent Erandaç : FETÖ, Demirel ve Baykal

Tarih
19 Mart 2016
İzlenme
3712 Kişi

Turkuvaz Medya Grubu'nun sponsorluğunda bir yıldız gibi parlayacak EXPO 2016 Antalya fuar-çiçek havzasını, yazarlarımızla beraber gezdik. Gördüklerimiz gurur vericiydi. Gönlümüzü fethetti.
Değerli Antalyalılar, 22 Nisan'ı iple çekiyorlar. Kentlerini bir dünya markası yapacak EXPO havzasını ve Antalya-Aksu arasında inşa edilmekte olan metro treni hatlarının, havalimanı içinden geçerek, tarihi EXPO/PERGE şehrine kadar uzanacak olmasını büyük heyecanla bekliyorlar.
ISPARTA: Isparta'lı siyaset içindeki dostlarımla Antalya'da buluştum.
Konu çoktu ama Süleyman Demirel Üniversitesi'nde yürütülen FETÖ operasyonu her şeyin önüne geçti.
Şaşırtıcı, düşündürücü, kanımızı donduran gelişmelere sahne olan FETÖ, bir ahtapot gibi karşımıza çıkıyor. Üniversitenin ismi Süleyman Demirel. FETÖ bağlantılı ortaya çıkan belgeler, Deniz Baykal'ı CHP'den düşürmeye yönelik kumpaslar, MHP'yi dizayn etmeler, "Ne iştir bu" dememek mümkün mü? Güzel Ispartamız'ı FETÖ rezaletlerinden ayrı tutarak,bir an düşünelim. FETÖ'nin beyin merkezi Süleyman Demirel Üniversitesi mi ?
FETÖ ahtapotunun beyni burada mı?
Örümcek ağı buradan örülmüş olabilir mi?
Neyin ne olduğunu daha iyi anlamak için, network'ları analiz edelim:
1) Deniz Baykal FETÖ'den muhakkak hesap sorar. Eski rektör Hasan İbicioğlu gözaltına alındı. Bilgi İşlem Daire Başkanı'nın odasında ele konulan hard disklerdeki ilk incelemede, Deniz Baykal'a ait mahrem görüntülerinin burada montajlandığı anlaşıldı. Deniz Baykal, gizlice çekilmiş mahrem görüntülerinin sızdırılmasıyla zor durumda kalmış, 10 Mayıs 2010'da koltuğu bırakmak zorunda kalırken, "Komploda Gülen Örgütü'nün suçunun bulunmadığını" açıklamıştı. Artık, Baykal, FETÖ'den bunun hesabını sormak için gereken dokümanlara ulaşmış bulunuyor. Çünkü FETÖ Baykal'ı aldattı.
2) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir süreden beri FETÖ'yü hedefe koymuş durumda. Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki bilgisayarlarda MHP'yi dizayn etmeye yönelik, mahrem kasetlerin bulunuşu da Bahçeli için şaşırtıcı olmamıştır.
3) FETÖ'nün merhum Süleyman Demirel ismini taşıyan bir üniversiteyi karargâh olarak seçmiş olması manidar değil mi? Komünizmle Mücadele Dernekleri kurucusu ve fikri lideri Fethi Tevetoğlu, Süleyman Demirel'in ve meşhur büyükelçi Dışişleri Bakanı İhsan Sabri Çağlayangil'ın çok yakın arkadaşıydı. 1965 yılında Komünizmle Mücadele Derneği Erzurum şubesini Fethullah Gülen kurdu. Süleyman Demirel Başbakan'dı.
Tarih: 27.12.1997. İstanbul Hilton Otel'de, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Şeref Başkanı Fethullah Gülen, Cumhurbaşkanı Demirel'e, en büyük ödül "devlet adamlığı" dalındaki ödülünü verdi. Cumhurbaşkanı Demirel, konuşma sırasını ısrar ederek Fethullah Gülen'e bıraktı. Gülen'den sonra konuşan Demirel, "Sayın Gülen'e fevkalade veciz sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İbret dolu, ders dolu bir geceydi.
Birliğimizi dirliğimizi güçlendiren sizlere teşekkür ediyorum" diye konııştu. Gülen, "Çok önemli platformda böyle kıymetli bir ödülü Cumhurbaşkanımıza sunma liyakatını, ellerinin ellerimle buluşmasının onurunu da belirtmek isterim. Günümüzün en büyük devlet adamı, demokrasinin ve ulusal uzlaşmanın kahramanı Cumhurbaşkanımıza gönüllerimizden kabarıp gelen en samimi duygularımızı bir buket yapıp sunmak istedik" dedi. Gülen, Süleyman Demirel'in AP'sini, Demirel'in ve Tansu Çiller'in DYP'sini destekledi ve 1980 Kenan Evren ve 28 Şubat Çevik Bir cuntalarını destekledi, ama Rahmetli Necmettin Erbakan'a hep uzak durdu, hiç destek vermedi. Nedendir?

SONUÇ: Fethullah Gülen, 1999 yılında CIA tarafından Amerika'ya götürüldü. Nereden nereye... 17-25 Aralık FETÖ darbesi başarılı olsaydı, Allah, Türkiyemiz'i korudu. Yanmıştı ülkemiz. Aziz milletimiz, 28 Şubat post-modern darbesinin yaralarını yeni yeni sararken, demokratik sistem vesayetçi güruhların etkisinden tam olarak kurtulamamışken, 17 Aralık'ta bir FETÖ VESAYET REJİMİ ile karşılaşabilirdik. Güzel Allah'ımız, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'dan razı olsun. Onun kararlı, inançlı duruşu olmasaydı, çok sıkıntı çekerdik çok.

Takvim
19 Mart 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER