GÜNCEL

Bülent Erandaç : Büyük tasfiye

Tarih
12 Kasım 2021
İzlenme
1335 Kişi
KEMAL Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin Atatürk'ün kurduğu CHP olmadığı her gün daha da netleşiyor. CHP'yi Atatürk isminden rahatsız olan 10 Aralıkçılar ele geçirdi. Bu yıl Atatürk'ün vefatının 83'üncü yıldönümü anma töreninde Başkan Erdoğan, "Atatürk istismarcısı bir kesim ile karşı karşıyayız.
Gazi'nin, bölgemizi ve dünyayı kucaklayan siyasi, diplomatik, ekonomik, askeri mirasına sahip çıkan birisi varsa, o da biziz. Gazi hayatta olsaydı onları (Kılıçdaroğlu ve polit bürosunu) bu partiden sopayla kovalardı" dedi.
Kılıçdaroğlu-CHP, Irak-Suriye'de zafere koşan Mehmetçiğin desteklenmesini sağlayan tezkereye HAYIR diyerek ve bağımsız Türkiye düşmanlığı yapan büyükelçilere mektup yazarak bir skandala mza attı. Yazıklar olsun.
Kılıçdaroğlu'nun bir kaset kumpası ile genel başkan olduğu CHP dizayn edildi.
Kılıçdaroğlu tarafından kilit noktalara getirilen 10 Aralıkçılar Oğuz Kaan Salıcı, Canan Kaftancıoğlu, Prof. İbrahim Kaboğlu, partinin yönünü değiştirdi.
CHP'de bölünmenin ayak sesleri! 10 Aralıkçılar CHP'yi ele geçirdi...Hepsi Atatürk adından bile rahatsızlık duyuyor. Bunu bizzat Kaftancıoğlu açıkladı. HDP aşkı ile tanınan Oğuz Kaan Salıcı-Canan Kaftancıoğlu, Atatürkçülük çizgisini temsil ettiği düşünülen kim varsa zamanla tasfiye etti. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi sert çıkmıştı. Çelebi, "Partimizin bir il başkanı Atatürk demeyi tercih etmezmiş. Kafası karışık olanlar iyi bilsin, bu partide 10 Aralık'tan önce 29 Ekim gelir. Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyerek partiden istifa etmişti. Derin Amerika'dan gelen suflelerle CHP, HDPKK ile ortaklığa gitti.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER