SİYASET

Bekir Hazar : Seyfullah!

Tarih
21 Temmuz 2016
İzlenme
9953 Kişi
Bipartisian Policy Center...
Rotschild ve Rockfeller hanedanından para yağıyor buraya. Haçlı-siyonist ittifakı Neoconların yuvalandığı bir kurum. İçlerinde Türkiye'de Amerikan elçiliği yapmış isimler de var. İşte onlardan ikisi 11 ay önce çağrı yapıyorlar. "Amerikan yönetimi Türkiye'ye müdahale etmeli, Erdoğan'ı indirmeli" diye. Fetö teröristlerinin de yoğun ilişkiler içinde bulunduğu bir kurum bu aynı zamanda.
Bana bazı okuyucularım soruyor. "Bu darbenin içinde ABD parmağı var mı?" diye.
Ne parmağı, gövdesi, beyni her şeyi var.
ABD'yi Türkiye'ye müdahaleye çağıran Bipartisian Policy Center'a Washington Büyükelçimizden cevap gidiyor. "Bir terör örgütünü yenmek için başka terör örgütlerinin günahlarını aklayarak ŞEYTANLA pazarlık yapanlar, bu tip oluşumların sonunda onları besleyen eli ısıracaklarını iyi hatırlamalılar." Evet karşımızda ŞEYTANLA pazarlık yapıp kullananlar var. Artık teröristlerle ülkeleri dizayn ediyorlar. Tabii ki o teröristlerin liderlerini de ülkelerinde saray gibi köşklerde boşuna ağırlamayacaklar.
Tabii ki bedelini alacaklar. İşte Washington elçimizin de dediği gibi terör örgütlerinin günahlarını aklayanlar, PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye sahip çıkmadılar mı?
"PYD temiz ve bizim ortağımız" demediler mi? Terörist kamplarına generallerini göndererek şiltler almadılar mı? Ve dün haber merkezlerine düşen bir haber; "Başarısız darbe kalkışmasına karışan 8 askeri üniforma giymiş FETÖCÜ teröristin PYD bölgesine geçtiği ortaya çıktı. 16 Temmuz günü Kamışlı bölgesinde PYD'ye sığınan 8 darbeci Erbil'e geçmek istediklerini belirterek PYD'lilerden yardım talep etti. Barzani ile yapılan görüşmeler sonuçsuz kaldığı için FETÖ'cü teröristlerin Esed rejimi ile temasa geçerek Şam'a sığınmak istediklerini belirtti. Darbeci Kamışlı bölgesindeki bekleyişi devam ediyor." Evet PYD'ye sığınan Fetöcüler... Gayet normal... Çünkü liderleri, Amerika Birleşik Devletleri'nde Saray'da ağırlanıyor... Çünkü terörist PYD'ye de Amerika Birleşik Devletleri Genel Kurmay Başkanlığı eşlik ediyor. ABD aylardır "PYD bizim ordumuz" diyor. Nereye kaçacaklar, tabii ki en güvenli bölgeye, ABD komutasındaki PYD kamplarına.
Yarın "Kandil'e sığınmış FETÖCÜ teröristler" haberi de gelirse şaşırmam.
Bakalım ABD, komutanı olduğu PYD'ye kaçan darbecileri teslim edecek mi? Yoksa FETÖ'yü bağrına bastığı gibi teröristlerini de, bir başka teröristlerle korumaya mı alacak? ŞEYTANLA masaya oturan devlet bu... Veya Esad'a mı gönderecek? Çok merak ediyorum... İncirlik Hava Üssü'nde kaç terörist korumaya alındı? Şeytanla pazarlık yapanlar, utanmadan hala "Bize FETÖ ile ilgili delil gösterin" diye Washington'dan bağıranlar, koskoca CIA raflarındaki FETÖ dosyalarını bilmediğimizi mi zannediyorlar. Böyle salakça bir açıklama olabilir mi? ABD elçisi John Bass tembellik yapmasın, bu son sorumu Washington'a iletiversin.
Kimi kandırıyorsunuz? Ne yapmak istiyorsunuz? Daha yirmi gün önce "Türkiye'de askeri darbe" başlıkları atarak "PKK ile anlaşmazsa ve Suriye'de Kürt koridoruna izin verilmezse Türkiye'de darbe gelir" yorumlarına imza atan CFR güdümlü dergilerinizi görmediğimizi mi zannediyorsunuz?
Cumhurbaşkanımızı taşıyan uçağın, darbe gecesi internet sitesinden uçuş koordinatlarını dakika dakika veren gölge CIA Stratfor'u takip etmediğimizi mi düşünüyorsunuz? Darbeci lideri elinizde...
Onun darbecileri PYD korumasında.
Ve dahi ulaşamayacağınız bilgi mi var? CIA'nın kurduğu şirketle dünyaya yaydı��ınız POKEMON GO oyunuyla izlemediğiniz sokak mı var? FETÖCÜ darbecilerin ifadelerine CIA'nız, Amerikan elçiniz ulaşamayacak kadar aciz mi?
Her geçen saniye Türk halkının öfkesini üzerinize çekecek kadar aptal mısınız?
Delilmiş... Gönderin şu haini... Hem de derhal! Ne o? İran'a yarısı CIA ajanı dolu uçakla yerleştirdiğiniz AYETULLAH'dan sonra Türkiye'ye de FETHULLAH biçtiniz. Onu neden hala hamburgerle besliyorsunuz? Yoksa... Şimdi yerini dolduracak SEYFULLAH bulmak için zaman mı kazanmaya çalışıyorsunuz?

Takvim
21 Temmuz 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER