SİYASET

Bekir Hazar : Oyun’cak

Tarih
21 Haziran 2016
İzlenme
2426 Kişi

ABD başkan adayı Trump çağrı yapıyor.
"Yeryüzündeki tüm Müslümanlar'ı fişlemeliyiz. Bakın İsrail bunu çok iyi yapıyor" diyerek. Peki Trump bu sözleri nerede sarfediyor?
50 kişinin öldürüldüğü Orlando katliamının konuşulduğu bir tv programında. Eşcinsellerin gittiği bir bara tam üç yıldır takılan Ömer Metin silahı eline alıyor. O barda katliam yapıyor. En yakınları Ömer Metin'in de eşcinsel olduğunu açıklıyor. Ancak dünya medyasını bilirsiniz... Hepsi "DAEŞ terörü" diye ayağa kalkıyor. Bunun üzerinden tüm Müslümanlar üzerine bir karalama kampanyası başlatılıyor. Ve başkan adayı Trump da çıkıp bu koroya katılıyor. Çünkü Orlando katliamından sonra oylarında büyük artış yaşanıyor.
Katliamı yapan kişi olarak gösterilen Ömer Metin'in babası CIA ajanı çıkıyor, Afganistan'da operasyonlara katıldığı belirleniyor. Dana Garner kod adını kullanan ABD temsilciler meclisi üyesi ve eski CIA ajanı Dana Rochrabacher ile Afganistan'da çok sayıda operasyonda yer aldığı ortaya çıkıyor. Birlikte fotoğrafları yayınlanıyor.
Katliamın tetikçisi ilan edilen Ömer Metin'in CIA'ya bağlı çalışan bir kurumdan G4S güvenlik biriminde iş teklifi aldığı ortaya çıkıyor. CIA başkanı JOHN BRENNON tüm bu gelişmelerden sonra geçtiğimiz hafta "Orlando katliamı ile DAEŞ arasında bir bağlantı bulamadık" diye açıklama yapmak zorunda kalıyor. Çünkü "İslamcı terörü" diye olayın üzerine gidildikçe yeni belgelerin ortaya çıkacağını ve en sonunda tüm sorumluluğun CIA kapısına dayanacağını gördüler. ABD istihbaratının bu en resmi ağızdan yaptığı açıklamaya rağmen Trump ve baronların medyası hala "Müslümanlar öldürdü" cümlesinin arkasına saklanarak ALGI operasyonu yapmaya devam ediyorlar. Robert David Steele ABD Deniz Piyade Kolordosu İstihbarat Birimi'ni kurdu. Yıllarca CIA'da çalıştı. Geçtiğimiz hafta onunla ahaber'de Yazboz için röportaj yaptık. Ancak süremiz yetmediği için yayınlayamadık. İnşallah bu cumartesi onun çarpıcı açıklamalarını hep birlikte izleyeceğiz. "Ben eski bir ajanım" diyor David Steele. Çok sayıda kitaba imza atarak, dünyadaki istihbarat operasyonları ve OYUN'larını kaleme aldı.
Yaz-Boz'a yaptığı açıklamada "Orlando katliamı, Müslümanları terörist göstermek için düzenlenen algı operasyonların bir parçasıdır. Bu işin organizatörü CIA" diyor. DAEŞ CIA eski başkanı Petraeus tarafından kuruldu. Petraeus geçtiğimiz hafta Baronların dünyanın değişik ülkelerinden siyasetçiler, işadamları, yazarlar, bürokratlar ve akademisyenleri ile buluşup kararlar aldığı Almanya'daki Bilderberg toplandısında ortaya çıktı. O toplantıya, değişik ülkelerden istihbarat örgütleri başkanları da katıldı.
"İstihbaratçıların, CIA gibi kurumları yönetip, terör örgütlerini kuranların, Petraeus gibilerin dünya servetinin yüzde 99'unu elinde bulunduranlarla aynı masada ne işi var?" sorusuna verebileceğiniz bir cevabınız varsa, yeryüzünde tezgahlanan tüm oyunları çözmekte zorlanmazsınız. Türk istihbaratının tüm emniyet birimlerine o David Petraeus'un kurduğu DAEŞ'in Türkiye'ye cihad ilan ettiği yolunda geçtiği raporu daha iyi anlarsınız. ABD Suriye'de PKK, Irak'ta Global terörist ilan ettiği Haşdi Şabi gibi Şii 15 örgüte havadan savaş uçakları ile destek veriyor. CIA da aynı örgütlerin elemanlarını karada eğitiyor, hatta bu terör örgütlerinin armalarını omzuna takarak dolaşıyor. Ve çok ilginçtir, ABD'nin hem Global terörist ilan edip hem de silah yağdırdığı, uçaklarla desteklediği Haşdi Şabi örgütü, Suriye'de Esad rejimini destekliyor. Ve Irak'ın yanı sıra Suriye'de de ele geçirdiği topraklar var. Daha da ilginci PKK'lı Cemil Bayık ile Haşdi Şabi üst düzey yöneticilerinin tam dört kez toplantı yaptığı ortaya çıktı.
Haşdi Şabi PKK'ya silah ve lojistik destek verme, Süleymaniye'de kurulacak kampta 500 PKK'lıyı eğitme kararı aldı. PKK da, Halepçe'de Haşdi Şabi'ye destek verecek.
ÜST AKIL dediğimiz kana doymayan canavar, terör örgütlerini yan yana getirip birlik kurmaya kadar götürdü işi. DAEŞ'in Türkiye'ye cihad ilan etmesi de aynı aklın ürünü. Ankara yedi düvele karşı tarihimizin en büyük savaşlarından birini veriyor. Bunu göremeyenler, çocuklarımızı, liselerimizi sokağa dökenler, terör dağına gönderenler, kaos peşinde koşanlar da, OYUN kuranların "CEK-CAK" vaadlerine kanarak OYUNCAK oluyorlar. Kim ne yaparsa yapsın, hangi ihanetlere bulaşırsa bulaşsın, ANKARA tüm tezgahların farkında... Ve tabii Çanakkale ruhunun torunları HALK da.
.

Takvim
21 Haziran 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER