SİYASET

Bekir Hazar : Obituary-Ölüler de fişlenir

Tarih
04 Mayıs 2016
İzlenme
1712 Kişi

Bugün ABD medyasının "ÖLÜDEN NASIL PARA KAZANILIR" projesini aktaracağım. Nevada eyaletinde, Ortadoğu'nun çöllerinden ABD çöllerine uzanan "ÇÖLDEN ÇÖLE BARONSAL FİNANS SERVİSİ"nin kurulmasını, PARA'nın bu yeni merkezini, işleyiş mekanizmasını artık biliyorsunuz.. Bu yeni AKLAMA-SAKLAMA- DOLARLARI-TOPLAMA merkezi baronlarının, Las Vegas ve Reno şehirlerindeki vergisiz, karasız, kumarsal, fuarsal oyunlarının nasıl PARA bastığını, daha doğrusu dünyanın her yerinden saklı servetleri nasıl emdiğini günlerdir yazıyoruz.. Las Vegas'ta hergün kurulan 10'dan fazla uluslararası fuara, dünyanın dört bir yanından işadamı, yönetici, ceolar, ÖZELLİKLİ ZEVAT-ZATLAR geliyor. Ama PARA'nın sahipleri, yöneticileri ve taşıyıcılarının buluştuğu bu merkezlerde elbette sadece zevk ve eğlence yok. Dünyanın her yerinden İŞE YARAR "ZEVAT-ZATLARLA" ilgili muazzam bir "kim kimdir arşivi" de oluşuyor haliyle...
Böylece parasal operasyonlar için her an katlanarak büyüyen dev veri depoları ortaya çıkıyor. Üstelik sürekli güncellenen "dinamik küresel bir sistem" kuruluyor. Burası Amerika.. Dolar emen, yutan, toplayan binbir çeşit yöntemler devrede. Her rengi, her insanı kendine ram edecek, gönüllü kullanıma dahil edecek sayısız sistem kurdular. Her beğeniye açık, heveskarlarına bol seçenekler sunan küresel bir sistem bu! Öyle ki, kayda değer kişilerin ÖLÜLERİ de "İŞ YAPIYOR" bu sistemde. ABD'nin her ulusal ve yerel gazetelerinin, TV'lerinin, internetinin, sosyal ağların, bilgi ve kim kimdir bankalarının "OBITUARY" denilen çok önemli servisleri var. Medyanın bu OBITUARY servisleri, etkili ve yetkili editörlerce yönetiliyor. Yerli ve yabancı önemli kişilerin öldüklerinde, haklarında yapılacak haberleri hazırlayan servislere OBITUARY deniyor. Haberleri ise, o önemli kişi hakkında daha hayattayken hazırlanmış kısa, öz ama her detayı veren ölü biyografileridir. Çok usta kalemlerce yapıldıkları için hem büyük ilgi çeker bu haberler, hem de vefat etmiş kişinin görkemli hayatını-hizmetlerini gözler önüne sererler.
Öyle imrendirici ifadelerle süslenir ve öyle hiç duyulmamış başarı hikayeleri detayları verilir ki, hem ölünün ailesi hem de böyle bir ölüm haberine kendisi de konu olmak arzusu tavan yapan bol akçeliler, VIP ÖZENBAZLAR çok sevinirler. Maddi ve manevi gereklerini yapmak için kendilerini amadeye, hizmete hazır hale getirirler kıtalararası uzaklardan.
Ancak bu hizmet halkasına dahil olmak için bol akçeli olmak yeterli değildir. Kayda değer bir hayatınızın, hizmetlerinizin, kariyerinizin olması; mevki ve makamınızla-donanımızla bunu gösteriyor olmanız da gerekir.
Bu potansiyelinizi, istikbal vadettiğinizi farkettirmeniz, radarlara takılmanız icap eder. Özetle; seçilirseniz ancak, bu VIP-çok önemli şahıs-ZEVAT statüsü kazanır ve sizin de ölüm haberiniz-biyografiniz şaşaalı olabilir. Medyanın bu OBITUARY servisleri çok önemli olduğundan, ölüm günü haberini yapmak için, o seçilmiş kişinin hayatının her safhasını günü gününe takip eder, bilgilerini arşivler, günceller ve yaşarken takibi sürdürerek hazırlanırlar! VIP listeye girdiyseniz, hayattayken de kullanılabilir bu bilgiler. Onun için OBITUATY servislerinin haberlerine sadece ölüm ilanı-haberi, ölünün biyografisi olarak bakmak yanlıştır.
Zira bunlar ÖLMEYEN BİYOGRAFİLER, diriyken seçilecekler için de ELEMELERE KATILMA, kayda değer işler-hizmetler yapabilecek VIP statüsüne YÜKSELME kriterleridir! Küresel yağma sistemi dirinin ölmeden önce ölüm gününden bile para kazanma üzerine kurulmuştur. Dünyada en çok paranın döndüğü yerlerden biri petrol ve doğalgazın fışkırdığı yanıbaşımızdır.
Onun için terör örgütleri sayesinde para buralardan kaçmakta, soluğu Amerika'da almakta, sahipleri öldüğünde biyografileri yayınlanacak VİP statüsüne girme şerefine (!) nail olmaktadır. İslam coğrafyasında müslümanı müslümana öldürten PARADOR sistem şimdi de üzerimize PKK gibi DAEŞ'i de daha fazla sürmeye hazırlanmaktadır.
DAEŞ kontrolündeki bölgelerde okunan son hutbelerde "En büyük hedefimiz Türkiye" çağrıları yapılmıştır. VİP ölülerden bile para kazananların "TERÖR PROJELERİ"ne alet olanlar mezara düşünce asla OBITUARY servislerinin kayıtlarına giremezler. Çünkü onlar İngilizce'de muhafazakar anlamına gelen "TORY"dir . Ölülerine sadece "O BIR TORY, kullanım süresi doldu" diye diye not düşülür. O kadar!

Takvim
3 Mayıs 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER