SİYASET

Bekir Hazar : Number one

Tarih
20 Ağustos 2016
İzlenme
2986 Kişi
Adam bilgisayarın başına geçti ve yazmaya başladı. "Türkiye'nin daha da kötüleşiyor" diye. Ardından Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a saldırmaya başladı. Abdülhamid Han'a "Kızıl Sultan" demişlerdi, adam aynı yoldan gitti. "Bir deli Sultan" dedi Erdoğan'a. Ailesine, oğluna saldırdı. "Erdoğan'ın çıkışları Türkiye'de ve dışarıda endişe ile karşılanıyor" diye devam etti.
Paranoyası olduğunu ileri sürdü.
"Durumu o kadar kritik hale geldi ki, kendisine karşı havadan gizli bir operasyon düzenleneceğini düşündüğü için Beştepe'ye uçaksavar füzeleri yerleştirmek istiyor" dedi.
Havadan saldırı olacağı düşüncesi paranoyaymış, böyle bir şey olabilir miymiş? Onun için "Deli Sultan"mış. Terörle mücadele ettiği için Türkiye'nin parçalanma şansı çok yüksekmiş.
"Onun için" diyor ve sallamaya devam ediyor; "Eğer Türk ordusu Erdoğan'ı devirir, yakınlarını parmaklarının ardına atarsa, bu darbeyi yapanların yanlarına mı kalacak? Analiz edilecek olursa, cevap: EVET" diyor. ABD yönetiminin olası darbe girişimine tavrının ne olacağını da açıklıyor. "Obama Türkiye'de darbe yapacakları kınamaktan öteye gitmez.
Darbeciler demokrasi sözü verirlerse, Erdoğan'ın Mısır'ın devrik lideri Mursi gibi sempatisi de olmayacak. Çünkü Mursi'nin demokrasiye bağlılığı tartışma konusuydu" diyor. Erdoğan'ınki ise tartışılmazmış. Demokrasiye asla bağlı değilmiş.
Onun için Amerikan kongresi yapılacak darbeye yarım ağızla karşı olduğunu açıklar, el altından darbeci rejimle çalışmaya devam edermiş.
Adam açık açık "İKİYÜZLÜ, SAHTEKAR TAKILACAĞIZ" diyor. Bir de garanti veriyor "Darbe olursa Türkiye NATO'dan çıkmaz" diyor. Yani olacak darbede içinde NATO'nun da parmağı bulunacağını ağzından kaçırıyor.
Peki darbe gerçekleştiğinde plan ne, Erdoğan ve yakınları ne olacak? Adam o planı da dobra dobra açıklıyor ve diyor ki; "Mahkemelere çıkarılıp yargılanacaklar. Uzun süre tutuklu kalacaklar." Peki bunda amaç ne?
Adam onu da söylüyor; "Kendini yalnız hisseder hale getirilecek. Tıpkı Saddam Hüseyin'in mahkemede çökmüş ve şaşkın hali gibi." Adam yazısına bir de başlık koyuyor;
"TÜRKİYE'DE DARBE OLABİLİR Mİ" diye. Yazı bittiğinde "Darbe gümbür gümbür geliyor" sonucuna ulaştırıyor okuyanları. 2016 Mart'ının ortasında yazıyor tüm bunları. Yani 15 Temmuz'dan tam dört ay önce. Belli ki, darbe planlarının yapıldığı masada yer alan isimlerden biri. Tüm detaylara hakim, neler olacak satır satır yazıyor. Adamın adı Michael Rubin.
O bir ABD'nin Ortadoğu ve Türkiye uzmanı eski Pentagon çalışanı. Haçlı-Siyonist itttifakı NEOCONLARIN tetikçisi 1 NUMARALI isimlerden biri. Madem numaralardan ve geçmişten gidiyoruz hadi gelin arşivlere gidelim, 23.06.2015'te kaleme aldığım yazıyı hatırlayalım;
"Bugün size bu ülkede yaşayan BAY 5 NUMARA'dan bahsedeceğim. Özal dönemi zenginlerinden biri. Ancak onu önemli kılan Türk-ABD ilişkilerinde kilit roller oynaması. ABD'deki Yahudi lobisinin ve NeoConların Türkiye'yi kontrol-etki alanında tutmak için yatırım yaptıkları kişilerin başında geliyor BAY 5 NUMARA. FETÖ'nün Afrika'daki okullarından getirdiği yüzlerce öğrenciye nasıl BURS verdiğini övünerek anlatıyor.
American Enterprize Institute (AEI) isimli düşünce kuruluşunun (NeoConların merkez karargahıdır) Türkiye uzmanı Michael Rubin isimli Yahudidir. Ve bu Michael Rubin işte bizim Türkiye'nin en zenginlerinden BAY 5 NUMARA'ya çok yakındı. Rubin, tüm dünyada en tetikçi NeoCon olarak tanınır. FETÖ finansörü BAY 5 NUMARA'nın Türkiye'de el konulan bankasını geri alması için ABD baskısını (lobisini) yürüten meşhur bol akçalı avukatıdır. BAY BEŞ NUMARA bir gün Arnavutluk'ta bir banka aldı.
Ancak banka alırken ABD'de bir takım görüşmeler yapmak lazımdı. İşte BAY 5 NUMARA'nın ABD'deki banka temaslarını yürütecek biri de lazımdı ve o kişi de Murat Özçelik'ti. Ve dahası Murat Özçelik NeoCon Michael Rubin'in partneriydi." Murat Özçelik CHP'yi HDP'ye dönüştürmek üzere geldiğini yazdım defalarca. Sonrasında CHP'den milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı oldu. "Ailece HDP'ye oy verdik" dedi, ve gitti... 13 ay önceki o yazımda Michael Rubin- Kemal Derviş ilişkileri de vardı. Ancak sütunum doldu, onu da siz arşivlerden bulun.
KİRLİ İTTİFAKLARA bakın... FETÖ, NEOCONLAR, CHP'yi HDP'leştirme, MHP'yi FETÖLEŞTİRME operasyonları, Erdoğan'a darbe planları, bankalar ve FİNANSAL OPERASYONLAR... Her yol "PARA"mızı çalmaya gidiyor. Ve artık biliyoruz, görüyoruz. Hiç şansları yok

Takvim
20 Ağustos 2016


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER