SİYASET

Bekir Hazar : Korkuyorlar

Tarih
27 Şubat 2016
İzlenme
4464 Kişi

"Nasıl ki Ermenilerin 4T formülü (Terör-Tanıma-Tazminat-Toprak) varsa, emperyalist güçlerin de stratejisi 2T'dir (Türkiye ve Tayyip)."
Bu sözler sevgili duayenemiz Mustafa Necati Özfatura'ya ait.
Özfatura, Davos'ta Erdoğan'ın İsrail'in yaptığı katliama karşı çıkmasından sonra Siyonizm elindeki güçlü medya ve para ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında Erdoğan düşmanlığı başlattığına dikkat çekiyor. "Bizdeki muhalefetin çoğunluğu da Erdoğan düşmanlığını Türkiye düşmanlığına tahvil ettiler!" diye ekliyor.
Ve bir hatırlatmada bulunuyor; "1699 Karlofça Antlaşmasından, IMF ile ilişkimizin kesildiği 2008 yılına kadar Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti borçlar nedeniyle devamlı Batı'ya 'evet' dedi. Emperyalist güçlere ilk defa AK Parti ve Erdoğan hayır dedi." Tüm bunların yanında İslam dünyasının Erdoğan'ı bir lider olarak gördüğü gerçeği ve bundan bazılarının duyduğu rahatsızlık, beraberinde terörü getiriyor. Usta kalem Özfatura Emperyalist güçlerin, Türk ve İslam düşmanı Churchill'in vasiyetini icra ettiğini belirtiyor.
Bakın Churchill o vasiyetinde neler söylüyor; "Türkiye solarsa sulayın, büyürse budayın. Ortadoğu'da İngiltere huzur ve siyasi istikrarı sağlayamadı. Bizden sonra ABD ve Rusya bu istikrarsızlığı son derece kötü hale getirecekler.
Ortadoğu'da istikrar ancak Osmanlının vârisi yoluyla gerçekleştirilebilir.
Buna mani olmak için savaş dahil her çareye başvurun.
" Adam 100 yıl önce, 100 yıl sonrasının kabusunu açıklıyor. İşte Chirchill'in memleketi İngiltere'den gelen ve İsrail aşığı Yahudi ile evli milletvekili onun için Diyarbakır Sur'da turistik (!) gezi yaparken yakalanıyor. Ve dün Rusya Dışişleri Bakanlığı resmi temsilcisi Mariya Zaharova'dan da ilginç bir açıklama geliyor. Bakın ne diyor Rus Zaharova; "Türkiye'nin siyasi elitinin son dönemdeki eylemleri, Türkiye'de Osmanlı dönemi İmparatorluk hırslarının yeniden doğmaya başladığını söyleyenlere inanmamıza neden oluyor."
Evet Osmanlı gelecek diye korkuyorlar ve bunu hiç çekinmeden açık ediyorlar. Zalimlerin elele vererek kan gölüne çevirdiği bölgede gerçekleştirdiği ZULÜM, halklar arasında Osmanlı'nın adalet ve insan sevgisine olan özlemi ateşliyor. Ruslar ateşkese uyacaklarını söylüyor ardından "Vuracağız" diye açıklamalar yapıyor. Ateşkes şu an için koca bir YALAN gözüküyor. ZULÜM devam edecek ama zalimler unutmasın ki; atılan her bomba bölgede adalet ve hayat arayanların Ankara'ya olan gönül bağlarını daha da derinleştirecek. Onun için bazıları PKK terör örgütüne ve onun Suriye'deki uzantısı PYD yılanına sarılıyorlar. Onun için dünyanın her yerinden, Amerika'dan, İngiltere'den, Avustralya'dan, Sırbistan'dan yüzlerce asker kökenli, Kandil ve Kobani'ye koşup terör elbisesi giyiyor ve ölüyor.
Rusya NATO ülkelerine karşı, İsrail de Arap ülkelerine ve Güçlü Türkiye'ye karşı TAMPON BÖLGELERE şiddetle ihtiyaç duyuyor. Tampon ülke ihtiyacını dört gün önce yazmıştım. İki gün önce ABD Temsilciler Meclisi'nde konuşan NATO Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı General Breedlove bakın ne diyor; "Uluslararası arenadaki genel kabul görmüş kuralları 'yeniden yazmaya' çalışan Rusya, 'TAMPON BÖLGE' kurmak için komşu ülkeler üzerindeki tartışılmaz nüfuzunu kullanmayı hedefliyor" Tabii General Breedlove ayıp olmasın diye İsrail'i atlıyor.
İsrail Kanal 2 televizyonu 2011 yılında yayınladığı belgeselde PKK'yı MOSSAD ajanlarının nasıl eğittiğini anlatıyordu.
O belgeselde Eliyezer Safrif adlı Mossad ajanı "PKK'ya uçaksavar topları sevkettik. Aynı zamanda saha topları.
Belli bir aşamada PKK'ya Strella füzeleri de verdik. Kurslar da verildi tabii." diyordu.
Terör örgütünü yöneten Karayılan da aynı belgeselde "İsrail Mavi Marmara'ya saldırdığı anda biz de eşzamanlı olarak İskenderun'da Türk Ordusu'na saldırdık" diye yapılan işbirliğini böbürlenerek anlatıyordu. Mustafa Necati Özfatura "Bölgede terör sona erse bu bölge turizmde Antalya'yı geçer.
Diğer kaynakları ile 7 bölgenin en zengini olmaya namzet olur. Ancak PKK Kürtlerin zengin olmasını ve eğitilmesini istemiyor. Çünkü bunlar olursa kimseyi dağa çıkaramazlar
." diyor.
Tabii sadece turizm ve zenginlik değil... Terör biterse Türkiye uçacak... Osmanlı Kabusu görenlerin dudakları uçuklayacak. Onun için Ankara'ya karşı tezgahlar bitmek bilmiyor...

Takvim
27 Şubat 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER