SİYASET

Bekir Hazar : Hamburgerci ittifakı

Tarih
26 Ocak 2016
İzlenme
2766 Kişi

Küresel PARA imparatoru Rotschild Hanedanı İngiltere'ye Fransızlar'la savaşlarında tonlarca altın yağdırdı. Ardından Londra'yı Çin'e girmeye ikna etti, ele geçirilen Hong-Kong'u, dolayısıyla afyon ticaretini yıllarca yöneten aile oldu.
İngilizler'e İsrail'i kurduran aile olarak tarihe geçti. News Times, kaoslardan karına kar katan aile için "Güney Afrika'da elmas ve savaşlarını da finanse etti" diye yazıyor. Aynı makale şöyle devam ediyor; "Güney Afrika'da elmas tüccarlığından büyük paralar kazanan, ünlü De Beers firmasını kuran, Zimbabve'yi İngiltere adına fetheden ve buradaki değerli madenleri sömüren, sonrasında bu ülkeye 'Rodezya' olarak kendi ismini veren Cecil Rodes ölümünün ardından tüm mirasını çocukları yerine Rothschildler'e bıraktı." Bankalarla, şirketlerle, küresel oyunlarla dünyayı ahtapot gibi saran ve birbirleriyle akraba olan aileler, Zimbabve gibi ülkede dahi sırf elmas için savaş çıkarıyor. Kan gölüne çevirdikleri ülkelere kendi adlarını verecek kadar da yüzsüz ve utanmaz takılıyorlar. Zimbabve'nin, mirasını Rotschildler'e bırakan Cecil Rodes'in soyadından Rodezya'ya dönüşmesi bunun en güzel kanıtı. Teröre, petrol fışkıran bölgemizdeki kan gölüne bu açıdan bakmadığımız, çocuklarımıza küresel oyunları anlatmadığımız sürece meydan terör aşkına ölenlere, imza toplayan dünyadan bihaberlere, ülkesini dışarıya şikayet edenlere kalır. Para ile GÜÇ vehmedenler, Batı'da ülkeleri kendine bağladığı ailelerle yönetmeyi, ordudan, medyaya, istihbarat örgütlerine kadar kontrolü ele alacak bir sistemi hayata geçirmeyi başardılar. Küresel Baronların gazetesi İngiliz The Economist dünkü sayfalarında onun için "Erdoğan Kürtleri ezmekten vazgeçmeli" diye çağrı yapıyor. Türk askerinin Kuzey Irak'ta Kürtleri koruduğunu bile bile hem de. Türkiye'nin Kürt kardeşleri ile hiçbir meselesi olmadığını, sadece dağdan inen teröristlerle mücadelesini göre göre bir ALGI OPERASYONUNA giriyor. aHaber'de son Yazboz programında İngiliz Kraliyet Donanması'ndan ayrılıp PKK'ya katılan üç İngiliz'in açıklamalarını yayınladık.
Adamlar Kraliyet Donanması'ndan devamlı bombalanan Kandil'e Kürtleri sevdikleri için koşmadılar. Bu ülkeyi birlikte kurup, koruyan Türklerle-Kürtleri ayrıştırmak için FİTNE TOHUMLARI için göreve koştular. Askeri kaynaklar son dönemde Güneydoğu'daki operasyonlarda tam 300 YABANCI ajanın öldürüldüğünü açıkladı. Bugüne kadar son operasyonlarda 752 terörist öldürülüyor, bunun 300'ü yabancı çıkıyor... Rakamların haykırdığı Büyük Oyunu görmemek için kör olmak gerekiyor. Alman ajanlar PKK'lı gruplara şehirde savaşma konusunda ve el yapımı patlayıcılar ile tuzaklama eğitimleri verdi. Bu eğitimlerle ilgili son iki yılda çok sayıda dokümanın yanı sıra operasyonlarda Alman menşeili çok sayıda mühimmat da ele geçirildi. Bunlar bölgede terörle ve yabancı ajanlarla savaşan güvenlik güçlerimizin açıkladığı raporlar. İran da hendeklere kazma-kürek ve cephane yağdırıyor, bölgede peşpeşe Ruslar yakalanıyor. 15 yıl PKK'ya hizmet edip örgütten ayrılan Botan Zaxros adlı terörist Gerçek Hayat dergisine açıklamalar yaptı. Kandil'de Cemil Bayık üzerinde İngiliz etkisi olduğunu açıkladı. Ve sözü bakın nereye getirdi; "Gezi sürecinde İsrailliler benimle görüştü. Gezi'ye katılmamızı istediler ve sonrasında 5 yıllık üst düzey eğitim için İsrail'de bize özel eğitim kampı tahsis edileceği sözü verildi. İngiliz istihbaratından üst düzey bir ekiple olayların ikinci gününde Fatih'teki Burger King'te bir araya geldik. Bana 'Kürtleri buraya çek, hükümet kesin olarak düşecek, sen de kahraman olursun' denildi. PKK üst yönetimi bunu büyük bir fırsat olarak gördü. Ancak ırkçı Kemalistler'le aynı karede yer alıyor olmanın tabanda oluşturacağı rahatsızlık, bu durumun Kürt tarafına anlatılamaması ve örgütün prestij kaybedeceği yönünde endişeler vardı. 'Her şeye rağmen destek verin' denildi." Teröre tıpkı Zimbabve'de olduğu gibi kaynak aktarmayı, reklama bütçe ayırmak gibi bakan PARA'nın Firavunları, istihbarat örgütlerini de Fatih'teki hamburgerciye kadar taşıyorlar.
Gezi'ye Meksika'daki bir hesaptan binlerce dolarlık hamburger gönderenler, şimdi de BATI'daki PARALI askerleri akademisyenleri Türkiye aleyhine kampanyaya yönelttiler.
Hamburgerci kirli ittifaklar sermeyenin kabak gibi ortaya çıktığı Gezi'de kaybetti... Arkasına saklandıkları terörde de yenilecekler.

Takvim
26 Ocak 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER