SİYASET

Bekir Hazar : Gerçek yüz

Tarih
11 Ağustos 2016
İzlenme
2958 Kişi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya ziyareti çok önemlidir. Tarihi bir adımdır. Çünkü ŞEYTANLAR rahatsız olmuştur... Şeytanın adamı, FETÖ adına darbe girişiminde bulunduktan sonra "Yok yahu benim alakam yok." diyen üniformalı teröristler gibi yalanda sınır tanımıyor. "Darbenin FETÖ ile alakası yok, inanmıyorum" diyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı tıpkı FETÖCÜLER gibi suçluyor.
"17 Aralık'tan sonra Erdoğan çılgına döndü" diyor. Adam, FETÖCÜLER gibi teröristlere "Hizmet hareketi" diye tanımlıyor. (Hizmet olarak görmesini normal buluyorum.
Çünkü konuşana hizmet eden bir uşak durumunda) Adam 241 kişiyi öldüren katilleri değil Erdoğan'ı saldırgan gösteriyor. "Hizmet üyelerine, destekçilerine, çalışanlarına, televizyon kanallarına, gazetelerine, okullarına ve sosyal kurumlarına bir saldırı başlattı" diyor. Adam öyle yüzsüz suratsız ki "Hem darbeyi FETÖ yapmadı" diyor hem de bakın kendisine ayrılan köşede 15 Temmuz sonrası utanmadan ne yazıyor;
"FETÖ üyeleri, demokrasinin devamını sağlamak üzere askeri yönetime bir daha geri dönülmesini ve Erdoğan'ın otoritesinin artmasını önlemek için liberal ve daha seküler güçlerle daha yakın ilişkiler kurmaya başladılar." Adamın Liberal güçler dediği Haçlı-Siyonist ittifakı Neoconlar ve onları kullanan para imparatorları. Adam o kadar pişkin ki, uçaklarla meclisi bombalayan, helikopterlerle insanları tarayan, tanklarla HALKI EZEN terörist FETÖ'yü 15 Temmuz'dan sonra"DEVLETİ YÜCELTEN " ilan edecek kadar alçaklaşıyor. "Gülen devletin itibar ve haysiyetinin önemini vurgulamıştır.
Önceden beri ortaya çıkan İslami hareketlerin devletten önce İslami öne çıkarmasına engel olarak devleti yüceltmiştir" diyor. Adam darbeciyi savunurken ağzındaki FETÖ'yü çıkarıyor.
"Hatta öyle ki, devlete zeval gelmesin diye 1980 darbesinde, askeri darbeyi desteklemiştir" Hani ABD başkanının kulağına CIA ajanlarının "Bizim çocuklar başardı" diye haber verdiği darbe var ya...
İşte CIA'nın "Bizim çocuklar" dediği darbeyi FETÖ'de desteklemiş. Adam çaktırmadan "FETÖ de bizim çocuk" diyor. Tabii bununla da yetinmiyor. Halkın seçtiği Cumhurbaşkanını ve Hükümeti devirmek, Demokrasi'ye bomba yağdırmak, yüzlerce insanı öldürmek için harekete geçen terörist FETÖ'yü en DEMOKRAT ilan ediyor. "Gülen, Hizmet'in özgür biçimde hayatta kalması ve sosyal misyonunu devam ettirebilmesi için askeri yönetimin değil de demokrasinin gerekli olduğunu savunmaktadır" diyor. Hem de 15 Temmuz sonrası iyi mi?
Adam 241 kişinin katilinin AVUKATLIĞINI yapıyor. "Gülen, hiçbir zaman terörist faaliyetlerde bulunmamıştır, bu yüzden siyasi şiddeti desteklemesi bile kesinlikle ihtimal dışındadır" diye avaz avaz bağırıyor. "Erdoğan, Gülen'e 'terörist' diyerek saçmalıyor, zira Hizmet barış ve diyaloğa çok büyük önem vermektedir" diyor. Adam Washington'u rahatlatıyor. "Hizmet'in oldukça ılımlı, hoşgörülü, şiddet yanlısı olmayan, diyaloga açık, siyasi olmaktan ziyade sosyal bir hareket olup eğitime önem verdiğini gördüm. ABD için asla tehdit olmaz" diyor. O bir FETÖ aşığı... "Gelecekte ne El Kaide, ne DAEŞ... İslamı temsil edecek olan FETÖ'dür" diyor. Silahsız, elinde bayrak taşıyan çocuklara, gençlere, annelere, babalara, dedelere, ninelere kurşun ve bomba yağdıran katili liste başına koyuyor.
"İslami hareketler arasında Hizmet'i rasyonel, ılımlı, sosyal yönden yapıcı ve açık görüşlü olmasıyla listenin en başına koyarım" diyor. Peki kim bu katil sevici ve savunucu adam?.. O bir FETÖCÜ mü? Hayır...
Aslında FETÖ onu lideri olarak görüyor, tüm kalbiyle ona bağlı. Katilin avukatlığını yapan Şeytan, ÜST AKLIN temsilcisi...
CIA güdümündeki RAND Corporation adlı düşünce kuruluşunun daimi politik danışmanı...
CIA'nın Merkezi Haberlama Konseyi Başkan Yardımcısı... O bir Devlet görevlisi... Onun adını biliyorsunuz: Graham Fuller... 1 dolarları teröristin eline tutuşturan adam. "İslamın gerçek yüzü FETÖ'dür" diyor. 241 kişinin katilinde ipler kimin elinde? Graham işte bu açıklamaları ile sahiplerin GERÇEK YÜZLERİNİ gösteriyor. Adalet Bakanı Bozdağ dün açıkladı. ABD yönetiminden "FETÖ'yü teslim etmemiz için neden bu kadar acele ediyorsunuz" sorusu gelmiş. Ulan adam yüzlerce kişiyi öldürdü, binlerce kişiyi yaraladı, hala sarayda ağırlanıyor. Dalga mı geçiyorsunuz? Böyle salakça bir soru olur mu?Neden acele ediyor muşuz? Şeytan ya!
Acele etmeyin ben karışırım diyor!

Takvim
10 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER