SİYASET

Bekir Hazar : Çıkar!

Tarih
12 Haziran 2016
İzlenme
4058 Kişi
Amerikalı dostum iftarda beni ağırlayıp anlattığında çok güldüm.
Ancak bir o kadar da düşündüm. Amerikalı başkan yardımcılarından birinin kitabından bahsetti. O kitapta başkan yardımcısı Amerika'da seçimi yeni kazanan senatörlere sesleniyordu; "Washington'a gelirken mutlaka yanınızda köpeğinizi de getirin.
Çünkü Washington'da dost yok" diyordu.
Eğer dost sahibi olmak istiyorsan tek adres köpekti.
Çıkarları için anasını bile satan bir sistem vardı Washington'da.
Sözde Ermeni soykırımını gündeme getirmek için Ermenilerden bir milyon dolar alan bir Yahudi lobisi, Türkiye'deki Yahudilerden bir milyon 10 dolar fazla gelince bundan vazgeçiyordu. Bu olayı da Yahudi işadamı David Kazado açıklıyordu. Şimdi o lobi tekrar işbaşındaydı ve belli ki yine bir yerlerden para gelmişti. Çıkar için "soykırım" satıcıları türemişti. Dünya ne hale gelmişti.
İngilizler de ebedi çıkarlar olduğunu parlamento binası girişine çakıyordu. Şimdi o İngiltere referanduma gidiyor. Avrupa Birliği'nden çıkacaklar mı yoksa kalacaklar mı? Tüm Avrupa bu soruya kilitlenmiş durumda. Cevabı oylamada halk verecek.
Türkiye olarak hep birlikte dua edelim.
İnşallah İngiliz halkı Avrupa Birliği'nden çıkmaya karar verir. Böylece teröristlere el altından çıkarları için destek veren bir ülke safdışı kalmış olur. Katillerin hamisi, fitne örgütlerinin lideridir İngiltere. Uyuşturucu kartellerinin bir numaralı koruyucusu ve aklayıcısıdır. Sırf afyon trafiğini elinde tutmak için Hong Kong'u istila edecek kadar yüzsüzdür. Bu nedenle uyuşturucudan ölen binlerce insanın da katilidir İngilizler.
Afrika'da yaptıkları soykırımla insanlıktan çıkmış katiller güruhuna dönmüş bir Londra vardır yeryüzünde. Sadece Mekke'de teslim olan 150 bin Türk'ü bir günde kullandıkları bedevilere kestiren bir katil soykırımcıdır İngilizler. Bu örnekleri say say bitmez. Evet dualarımız Avrupa Birliği'nden yeryüzündeki en fitneci bu katiller sürüsünün çıkması yönünde. Tüm bunları neden mi yazıyorum? Şu anda İngiltere'de referandum öncesi en büyük koz olarak hala "TÜRK KORKUSU" işleniyor. Financial Times bile dün bu konunun abartıldığını yazma noktasına geliyor. Gündem Londra'nın eski belediye başkanı Johnson'un açıklamaları. Atalarının Türk olduğunu iddia eden Johnson, AB'den ayrılma kampanyası yürütürken bakın nasıl bir korku pompalıyor; "Türkiye gibi ülkelerden katiller, teröristler ve adam kaçıranlar Avrupa Birliği'ne üye olmaya devam etmesi durumunda akın akın İngiltere'ye gelecekler." Evet biz de Türk halkı olarak bu katillere kucak açan, terörist hamisi, dünyanın bir numaralı fitneci soykırımcılarından İngiltere'nin AB'den çıkması için kalpten dua ederek gelin iade-i itibar yapalım. Zavallıların ne hale geldiğine de iyi bakıp ibret alalım. Evet koskoca İngiltere bu kadar küçülmemişti.
"AB'de kalırsak bakın Türkler gelir haa" diyecek kadar zevzekleşen bir Michael Gove gibi liderleri var. Hatta Başbakanları bile medya önüne çıkıp "Vallahi Türkler 3000 yılına kadar AB'ye giremez" diye yeminler edecek ve halkına garanti verecek durumlara geliyor. Adamları ne kadar acıtmış olmalıyız ki, referandum kampanyalarında Türkiye ile söze başlıyorlar, Türkiye ile sözü bitiriyorlar ve küçülüyorlar.
Acıtmaya ve küçültmeye de devam edeceğiz.
Merkel neredeyse hergün Türkiye'ye gelmek zorundaydı, neredeyse vatandaşlığımıza geçecekti. Bu yakınlaşmadan rahatsız olanlar, hemen Alman meclisinde soykırım yalanını devreye sokup, Merkel'e ve yakınlaşmaya sopayı indirdi. Baktığımız da Batı'nın tüm güçleri gözlerini Ankara'ya çevirmiş durumda. Amerikal�� derin tarihçi Texe Mars "Türkiye yakın gelecekte süper güç olacak" diyor. Çarpıcı açıklamaları bu akşam 21.00'de aHaber'de Yazboz'a yaptığı açıklamalarda izleyeceğiz.
Ve Avrupa gerilerken Türkiye'nin büyüme rakamları açıklandı. 2016'nın ilk çeyreğinde beklentilerin üzerinde 4.8 oranında büyüme gerçekleşti. Terörist maşalara, sınırımızdaki savaşa rağmen hem de... Evet bambaşka bir Türkiye geliyor. Önceki gün İzmit körfezine yeni yapılan köprünün yeni bağlantı yoluna girdim. Bir dağ delinmişti ve 3.5 km tünelde gidiyordum. Muazzam yollar, muhteşem bir altyapı. Her şey tamamlandığında İstanbul'dan İzmir'e 3 saatte varacağız.
Mesafeler kısalıyor, dağlar deliniyor.
Dağların ardındaki ülkeler ise deliriyor.
Köpekleri de havlıyor! Yapacak bir şey yok... Köpekler havlar!

Takvim
11 Haziran 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER