SİYASET

Bekir Hazar : Aynı operasyon

Tarih
06 Ağustos 2016
İzlenme
5807 Kişi
FETÖ terör örgütü ile ilgili korkunç detaylar, itiraflar ortaya çıkıyor. Ankara eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral "FETÖ örgütlenmesini araştırmak istediğimde beni Mesut Yılmaz durdurdu.
Başbakanımız Ecevit de FETÖCÜ... Böyle bir çalışmaya girersen hükümeti yıkar" dediğini açıklıyor.
Ecevit, FETÖ'yü Amerika'ya kaçmaya ikna eden adam...
Yıllara yayılan müthiş bir virüs vücudumuzu kapladı adeta.
İlkokul mezunu Fetullah Gülen'i 1960'larda İsmet Sezgin aracılığı ile Vaizliğe taşıyan isim Diyanet İşleri'nde çok güçlü biriydi.
O güçlü isim aynı zamanda Amerika'nın kurduğu Gladio'nun Türkiye ayağını yöneten kişiydi. FETÖ'yü hangi istihbaratçılarla bir araya getirdiği defalarca yazıldı. Kanser hücrelerinin nasıl kurulduğunu bir yıl önce İngiliz The Economist açıklamıştı.
"İslamı içeriden fethedeceksin" diye...
İngilizler Mısır'ı işgal ettiklerinde, Osmanlı'yı meşgul etmek için Yemen'de sahaya sahte HALİFE sürdüler. Peşinden binlerce insanı sürüklediler. Şerif ailesine "Halife sizin soyunuzdan gelmeli" diyerek o gün daha kurulmamış olan Ürdün'de isyan başlattırdılar. Osmanlı'nın bölgeye atadığı Paşa'yı satın alarak, evlerden genç kadınları toplattılar. Sonra bölge halkını "Bakın sizin Halife'nin valisi ne haltlar yiyor" diye ayaklandırıp Şerif ailesine ordu yaptılar.
Yetmedi, gittiler İngiliz casusu Hempher'i İstanbul'a yollayıp, İslami ilimler aldırdılar.
Sonra Müslüman kılığına giren o eğitimli casus ile Suudi Arabistan'da Vehhabiliği kurdular. Yetmedi önce "Mesih'im" sonra "Mehdi'yim" diyen, Tevrat, İncil, Kur'an-ı Kerim'den alıntılar yapıp yeni bir kitapla ortaya çıkan Bahaullah'ı sahaya sürüp İsrail Hayfa merkezli Bahailiği yaydılar.
Bahaullah haşa "Ben aynayım, bu aynada Allah görünüyor" diyor, etrafındakiler de çığlık atarak ağlıyordu. İngilizler, girdikleri Hindistan'da "Çok Müslüman var.
Osmanlı bunlara bir çağrı gönderse, bizim için çok büyük tehlike olur" diye harekete geçtiler. Pencab'ta parayla satın aldıkları Mirza Gulam Ahmed Kadıyani'ye önce "Gerçek İslam" diyerek Kur'an-ı Kerim tefsiri yazdırdılar. İçine İslama uymayan, bozuk sapık fikirler yerleştirdiler.
Gulam Ahmed daha sonra "Ben vaad edilmiş Mesih'im, yani Hazreti İsa'yım" dedi. "Kur'an-ı Kerim'de ben övülüyorum" diyerek binlerce cahili peşinden sürükledi. Ardından "Mehdi'yim" diye ortaya çıktı. En sonunda da kendini peygamber ilan etti. İngilizler, Dolmabahçe'ye aşık Hindistanlı Müslümanları durdurmak ve bölmek için kullandıkları bu maşanın taraftarlarına şimdi Londra'da kucak açıp para yağdırıyorlar. Müslüm Tv adı altında tüm dünyaya Kraliçe'nin başkentinden Kadiyanilik dinini yayıyorlar. Bugün Amerika ve İngiltere'de bu sapkınlara sonuna kadar kucak açılmış durumda. FETÖ de önce "İslam" diye ortaya çıktı. Yıllarca işlene işlene dünyadaki tüm Haçlı-Siyonist ittifakı NEOCONLAR, PAPA, İsrail Devleti, Hahamlar, baronlara ait ABD, İngiliz, Avrupa medyasının tamamı tarafından desteklenen bir yapıya dönüştü. Ve şimdi taraftarlarının bir kısmı ona "Mesih" yani "Hz. İsa", bir kısmı da "Mehdi" diyor.
Yıllarca onun yanında sağ kolu olarak bulunan Latif Erdoğan yazdığı kitap "Şeytan'ın Gülen Yüzü"nde bu sapkınlığı uzun uzun anlatıyor. Bir gün örgütten biri Kilise'ye gidip "Papaz efendi Hz. İsa'yı bekliyor musunuz" diye soruyor. Papaz "Evet" cevabını veriyor. Sonra gelip bu olayı FETÖ'ye anlatıyorlar. FETÖ gülerek " İsa geldi deseydiniz" karşılığını veriyor.
Bir gün herkesin içinde Mehmet Kadan'a dönerek "İsa güzel konuşurmuş, ben de güzel konuşuyorum değil mi" diyor.
Yine kalabalık bir ortamda Numan Yüksel'e "Benim yeğenim yok, annem babam yok. Gelip vazife yapmam lazımdı, geldim yapıyorum" diyerek Hz. İsa olduğunun mesajını veriyor. Ahmet Özer, FETÖ'ye "Hz.İsa nereye gelecek" diye soruyor. FETÖ, "Mesela İzmir'e gelir, vazifesini yapar gider, herkes onu bilmez ama senle ben göreceğiz" diyor.
Daha buna benzer nice örnekler, bugün terör örgütünü "Hazreti İsa'nın askerleriyiz" noktasına getirmiştir. Ve "Mesih" dedikleri terörist, Müslüman halkın üzerine havadankaradan bomba ve mermi yağdırmış, 239 kişiyi öldürtmüş, "HİZMETİNDEYİM" dediği Batı'yı Türkiye'ye müdahaleye çağırmıştır.
Hazreti İsa asla BATI'nın ve CIA'nın kullandığı bir KATİL olamaz. El-Kaide ve DAEŞ'in arkasına saklanan kurucular, bugün açık açık FETÖ'nün önüna atlayıp kalkan olanlardır. Yardım ve yatakçılardır

Takvim
6 Ağustos 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER