SİYASET

Ali Turhan : DENİZLİ’NİN BAKAN ABLASI

Tarih
27 Nisan 2017
İzlenme
4203 Kişi
Bugün size bahsedeceğim isim;

Ak partinin çelik çekirdeğinden birisi, Cumhurbaşkanının aile içinden birisi, aynı evden çıkan iki bakandan birisi, Gülseren Bostancının iki gözbebeğinden birisi. Ak Parti kuruculuğu dahil, Genel Başkan danışmanlığı. MKYK üyeliği ve bakanlık yapmış birisi.

Yıllarca süren başörtü mücadelesi ve modern islami çizgisi onu Ak parti olgusuyla birleştirip memleket meseleleriyle yollarını kesiştirdi. ‘’Kadın ve Aile’’ dergisindeki yazılarından geleceğe ışık tutan İslam kadınındaki rol modelliği ve öncü duruşu çeşitli ülkelerde Türkiye’yi temsille ödüllendirildi.

Başlamışken az daha anlatalım…

Millete bu kadar hizmet ederken memleketini de ihmal etmedi. 1 Kasım seçimlerinde Denizli'den 2. Sıra Milletvekili adayı olduğu zaman şehirde herkes siyasete yeni bir enerji, yeni bir üslup ve tarz geliyor dedi. Zaman da bu söylemleri doğruladı.

Mesleğinde ve siyasette dünyayı görmüş, başka kültürlerde yaşamış birisi olarak farklılığını şehre hissettirmişti.

İnsan ve hizmet odaklı çalışma tarzı, kibirden uzak, yüreklere dokunan insani tarafıyla, doğup büyüdüğü memleketinde kısa zamanda gönüllere taht kurdu.

Yani ‘vefa’ İstanbul da bozasıyla meşhur bir semt, değilmiş…

Devam edelim,

Birazda mesleğinden bahsedelim…

Dr. hanım tecrübeli bir siyasetçi olarak çalışmalarına hız kesmeden devam etmekte.

Denizli özelinde de halkımızın sağlık hizmetlerinden yararlanması ve hizmet kalitesinin artırılması konusunda yoğun çalışmalar sürüyor.

Bir bakıyorsunuz yurtdışından bir hastamızın Denizli'ye hava ambulansıyla naklini organize etmiş, bir bakıyorsunuz bir ailenin yeni doğan bebeğinin sıkıntısına koşmuş. Şimdi siz diyeceksiniz ki ihtiyaç olsa biz kendini nerede bulacağız. Buda kolay. Dr. Hanıma ulaşmak bir telefon kadar yakın ve çözüm konusunda da bir o kadar hızlı.

Eğitimde Bakan Abla

Eğitim de, sağlık kadar çaba gösterdiği konular arasında. Çameli kız yurdu bu örneklerden sadece bir tanesidir. Yurt açısından şanslı olan dört ilçemiz daha var. Ayrıca engelsiz yaşam merkezi ve Çisem binaları da bitmiş projelerdendir.

Keşke Denizli’de her şey bakan ablanın hayatı kadar hareketli ve düzgün olsa. Lakin kısa bir zaman önce referandum oylamasında Cumhurbaşkanımızı hiçte memnun etmeyen bir sonuçla karşılaştık. Şehir genelinde anlaşılmayan seçim toplantıları, nereden çıktığı belli olmayan gülümseyen sürat figürleri, vatandaşın nezdindeki samimiyete bir türlü kavuşamadı. Şimdi siz diyeceksiniz ki bu karamsar tablo Bakan Ablaya rağmen mi?

AYNEN

Bakan Ablaya rağmen.

Şimdiler de Ankara, Beş Tepeden Söğüt Özüne inecek olan REİS’ini bekliyor. Referandumla alakalı kesin sonuçlar bittiğinde, uyuyan hücreleri yeniden uyandıracak. Ak Parti içerisinden başlayan değişim rüzgarları, şehir, ülke, millet değişimi olarak devam edecek. Önümüzdeki günlerde yazacağımız yazılarda Beş Tepeye yeni Türkiye’nin projelendirmesi konusunda milli bürokrasi, yerli yazılım, milli unsur konularında güzümüz nispetinde katkı koyacağız.

Son olarak da milli bürokrasi deyince, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin BAĞ,Cumhurbaşkanımızın onayıyla görevlerine devam ediyor. Denizli’de FETÖ temizliği yapan ender kurumlardan olan Üniversite bu başarısının ödülünü Cumhurbaşkanının teveccühü olarak aldı.

FETÖ temizliği yapan Dr. Sema RAMAZAOĞLU, FETÖ temizliğinde çığır açan Rektör Hüseyin BAĞ. Denizli’de iyi şeyler olacağına işaret ediyor.

Bu ikili bu memlekete hizmet ettiği sürece

ŞEHİRDE KANTARIN TOPUZU KAÇMAZ…

Saygılarımla.

Seslimakale.com
27 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • selamlar

    02 Mayıs 2017
    1 0
    Metot metottur. Ne oluyor yani eski metot olunca "Vatandaş" rumuzlu arkadaş? Bin yıllık metot kullanılsa ne olur? Siz hatalı kısmını belirtin bence. Cevap: Eski veya yeni. Metot değil, kestirim.
  • Denizli

    28 Nisan 2017
    1 0
    Ismarlama ve adrese teslim köşe yazısı yazmak hiç yakışmadı size....
  • selamlar

    28 Nisan 2017
    1 0
    Ali Turhan'ın yazılarına bayılıyorum (Birde Bi Simit). Dilini damağına yapıştırıyor, bir kalp atımı süresince nefesini tutuyor, bir çırpıda da yazıyor. Yani hisleri kuvvetli diyelim basitçe. Allah kalbine zeval vermesin inşallah.
  • Vatandaş

    27 Nisan 2017
    1 0
    Sanki olası kabine değişikliği olacak olması sebebiyle yazılmış bir yazı gibi geldi bana. Çok eski bir metod değilmi sizce de ?
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER