GÜNCEL

Murat Kelkitlioğlu : Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'da neredeydi?

Tarih
01 Kasım 2016
İzlenme
1919 Kişi
CHP lideri öyle bir laf etti ki, ne ruh ne birliktelik bıraktı. Kılıçdaroğlu, “15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı neredeydi, Marmaris’te tatildeydi” açıklamasıyla, hiç kusura bakmasın ama alay konusu oldu. CHP liderinin bu açıklaması üzerine gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekse Başbakan Yıldırım gerekli cevabı verdi. Bir de soru sordular Kılıçdaroğlu’na, “Sen 15 Temmuz gecesi neredeydin?” …

VIP'DEN JET HIZIYLA KAÇIŞ!

Lafı çok uzatmayacağım. Daha önce o gece Kılıçdaroğlu’nun nerede olduğu ve geceyi nasıl geçirdiğine dair 2 ayrı yazı yazmıştım... 7 Ekim'de gazetemize manşet olan "Tanka selam, VIP'den devam" başlıklı yazımın ilgili bölümünü dikkatinize sunuyor ve tartışmayı sonlandırıyorum.

(...)

CHP lideri, 15 Temmuz gecesini İstanbul’da Bakırköy Belediye Başkanı’nın evinde geçirdiğini daha önce açıklamıştı zaten. Benim anlatacağım ise, İstanbul Atatürk Havalimanı VIP salonuna indiği anda neler yaşandığı...

Tarih 15 Temmuz, saat 23.00-23.30 civarları…

Vatan hainleri havalimanını işgal etmiş, VIP salonunun önünde de bir tank konuşlanmış. Bu arada, CHP liderinin uçağı iniş yapıyor. CHP’nin İstanbul yöneticileri de Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için VIP’e doğru yola çıkıyor. Salonun önünde konuşlanmış tankın içindekiler, partililerin araçlarını içeri sokmuyor. CHP’li yöneticiler bunun üzerine araçlarından iniyor ve asker bozuntularını selamlayarak VIP salonuna giriyor. Durum Kılıçdaroğlu’na anlatılıyor ve salondan nasıl çıkılacağının planı yapılıyor.

O sırada beklenmedik bir gelişme yaşanıyor ve salonun önündeki tank başka bir yöne hareket ediyor. Bunu fırsat bilen CHP’liler, genel başkanlarını da yanlarına alıyor ve hızla hareket ederek, tankın içeri almadığı araçlarına binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Yani ülkenin anamuhalefet partisi ve lideri, işgal veya darbe girişimine rağmen, ne derseniz kabulüm, orada bir açıklama yaparak yaşananlara tavır koymak yerine olay yerini terk etmeyi tercih ediyor.

Varın gerisini siz düşünün!

Akşam
1 Kasım 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER