GÜNCEL

Murat Kelkitlioğlu : MERHABA

Tarih
08 Ocak 2019
İzlenme
1300 Kişi

Bir yere gitmedik halen medya sektöründeyiz ama kurum değiştirince böyle bir giriş yapmak artık bu işin ritüeli haline geldi.

Akşam gazetesindeki hikayemizi tamamladık bundan sonra YeniBirlik gazetesinde sizlerle hasbihal edeceğiz. Yeni hedeflerle çok heyecan verici bir yola çıktık. Bir yanda gazetemiz diğer yanda Türkiye’nin en etkili radyoları Show Radyo ve Radyo Viva ile bıraktığımız yerden çok daha etkili bir şekilde karşınızda olacağız.

Yeni sürprizlerimiz olmayacak mı, tabii ki olacak.

Ama şimdilik müsaade ederseniz sürpriz olarak kalsın ve biz işimize dönelim!

***

BİR DOST UYARISI

Tarihin en kritik seçimlerinden biri daha yaklaşıyor. 31 Mart’ta sandık başına gidiyoruz.

Siyaset sahnesi toz duman. Siyasi partiler, çeşitli manevralarla yaklaşan demokrasi şölenine tüm ciddiyetleriyle hazırlanıyor. Bu süreçte gözler doğal olarak iktidar partisi üzerinde yoğunlaşıyor. Başkan Erdoğan başta Cumhur İttifakı olmak üzere birçok konuda teşkilatlara uyarılarda bulunuyor.

Naçizane ben de Erdoğan’ın cümlelerinden yola çıkarak bir uyarıda bulunmak istiyorum!

“Bu ne demek havaya girme, biz senin havanı indiririz. ‘Nasıl olsa belediye başkanı oldum. Kimse 5 yıl bana karışamaz, afra yapamaz.’ Yok öyle, o devir geride kaldı. Kim ki bu millete tepeden bakarsa biz o arkadaşlarla yol yürümeyiz”.

İşte Başkan Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözleri!

Bu cümleler bir sorunun varlığının işareti. Evet sorun var. Özellikle aday olarak açıklanan isimlerle eski başkanlar arasında seçim sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek didişmelerin yaşandığı yerler var. Örneğin; bir büyükşehirde yeni açıklanan adayın, eski başkanı, doğal olarak AK Parti’yi destekleyen, bu yönde yayın yapan o ilin en büyük ve en etkili yerel televizyonun program tekliflerini kabul etmediğini, hatta şu saate kadar kapısından içeri adım atmadığını biliyorum.

İnanın bu örnekleri çoğaltmak mümkün… 

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Mahmut yılmaz

    09 Ocak 2019
    0 1
    Güzel reis diyor ama uygulayacak insan yok İstanbul il başkanı kendine kadro kurdu biz 30 senedir bu davadayız bizi yaşlı ilan etti çarşanba partiye üye yaptığını Pazartesi mahalle başkanı atadı geçmiş seçimlerde sn cumhurbaşkanımıza diktatör diyenleri ilçe yönetimi hatta meclis üyesi yaptınerde kıç yalıysan varsa ile aldı gençleştirdi daha sokakta kimseyi göremedik boyuna selfi reis bunları görmüyormu Eğer Metin külünk gibi değerler sokağa çıkmazsa 31 Mart’a görülür
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER