GÜNCEL

Murat Kelkitlioğlu : FETÖ’nün sesini CHP fonlamış!

Tarih
19 Nisan 2018
İzlenme
1559 Kişi

FETÖ’yle mücadelenin miladı olarak kabul edilen ‘17-25 Aralık’ ve hemen ardından yaşanan süreç örgütün siyasi ayağıyla ilgili gerçekleri gözler önüne serdi!

O süreçte örgütün polis ve yargı ayağı kamikazelik yaparken, anamuhalefetin başındaki zat siyasi ikbal uğruna Meclis kürsüsünden montaj tapeleri okuyordu.

Aynı günlerde bugün CHP milletvekili olan Eren Erdem’e “17-25 Aralık”ın propaganda aracı olarak Karşı Gazetesi kurdurulmuş, FETÖ’den akan kirli bilgiler manşetlere taşıtılmıştı!

Yani üçlü bir sacayağı vardı ortada. FETÖ kendi yayın organları olmasına rağmen “sol-muhalif” görünüşlü bir propaganda aracı yaratmış... Kamuoyunu ana muhalefet ve bu kurgu araçla manipüle etmeye çalışıyordu.

Sonrasında bu ilişkiyle ilgili olarak Karşı Gazetesi hakkında başlatılan soruşturma ve dava süreci halen devam ediyor.

Şimdi sıkı durun!

Soruşturma dosyasına giren bir MASAK raporu bu grift ilişkiyi deşifre edecek cinsten!

Bakalım bu bilgilerden sonra Kılıçdaroğlu kürsüye çıkıp FETÖ’nün siyasi ayağıyla ilgili bol keseden sallayabilecek mi?

Şöyle ki;

9 Şubat 2014’te yayın hayatına başlayan Karşı’ya CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndan 28 Şubat tarihinde 17 bin TL’lik EFT yapılmış. Ardından bu para akışı düzenli olarak devam etmiş...11 Mart, 14 Mart, 21 Mart, 26 Mart ve 28 Mart’ta 15’er bin lira daha Karşı’nın hesabına gönderilmiş.

Yani, bir FETÖ projesi bizzat CHP tarafından fonlanmış!

Zaten yerel seçimlerde alınan hezimet sonrası 13 Nisan’da Karşı’nın kapısına kilit vurulmuştu.

Hatırlayacaksınız o seçim, bizzat CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler’in ağzıyla itiraf ettiği gibi “FETÖ’yle ittifak yapılan” ilk seçimdi.

Ardından CHP’lilerin FETÖ’nün yayın organlarını kurtarmak için TOMA’ların üzerine çıktığı günlere, Eren Erdem gibi isimlerin vekil yapıldığı seçimlere, 15 Temmuz gibi kanlı bir darbenin “tiyatro” olarak nitelendirildiği demeçlere, kürsülerden FETÖ’cülere gönderilen selamlara, Bylock’çu çıkan danışmanlara tanıklık ettik...

Ancak alt alta yazıldığında net olarak görülebilecek bu delillere rağmen hâlâ mı FETÖ’nün siyasi ayağı aranıyor!

Her şey ortada değil mi?

Akşam
19 Nisan 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER