POLEMİK

Mevlüt Tezel : Şahan gel, 2+1 evden konuş!

Tarih
14 Mayıs 2020
İzlenme
3321 Kişi

Evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, normalleşme süreci içerisinde açılan AVM ve kuaförlere giden halkla ilgili şu yorumu yaptı:
"Siz sıra olun AVM'lerde, kuaförlerde meç attırın, biz yaktık ateşimizi bekliyoruz... Evdeyiz... #evdekal #coronavirus Not: Öyle evim olsa ben de çıkmam diyenler, öyle de olsa böyle de olsa çıkarsınız... İş evde değil, kafada çözülüyor..." Komedyeni, burjuvası, Atatürk tüccarı köşe yazarı vs. 
Şahan gel, 2+1 evden konuş! - MEVLÜT TEZELBunların hepsi aynı, hiç değişmeyecekler! Halkı aşağılamaya doyamıyorlar. Şahan'a milyon dolarlık villasının büyük bahçesinde ateşini yakıp keyfine bakmak yetmemiş, bir de halkı aşağılıyor. AVM'lerde işi olan, nizami bir şekilde sıraya girip bekleyenlere, aylar sonra kuaföre gidebilenlere hakaret ediyor. Eleştirileceğini bildiği için de "Öyle evim olsa ben de çıkmam diyenler, öyle de olsa, böyle de olsa çıkarsınız... İş evde değil, kafada çözülüyor..." diyerek önyargılı yaklaşıyor.


Önceki gün de yazdım; her toplumda kurallara uymayanlar olur, olacaktır. Ancak ABD, Avrupa gibi gelişmiş ülkelerde yaşanan büyük karantina ihlallerini görünce Türk halkının bu süreci gayet güzel yürüttüğünü söyleyebiliriz.
Şahan; ABD'deki plajlardaki kalabalığı, ellerinde silahlarla gösteri yapanları, Almanya'da binlerce insanın karantina tedbirleri kalksın diye sokağa dökülüp maskesiz, omuz omuza gösteriler yapmasını görmedin mi? İngiliz hükümeti, güneş çıktı mı Oxford, Cambridge mezunlarını bile evde tutamıyor, insanlar parklara hücum ediyor!
Kedi de mi Sevmeyelim? Bekarların Mutlu Hayatları Yüzünden Vergi ...Türk halkı, karantina yasaklarına büyük oranda uyup bu salgını en az hasarla atlatmak için elinden geleni yapıyor.
Ama Şahan'a filmlerinde halkı aşağılayıp onların sırtından milyonlar kazanmak yetmemiş, bir de halkı aşağılıyor.
Halkın canı zaten burnunda, işinden olmuş, faturasını ödeyemiyor. Bahçesiz, balkonsuz daracık evlerinden haftalardır çıkamıyor. Bir de Şahan'dan azar işitiyorlar!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER