POLEMİK

Hikmet Genç : İmamoğlu, Kadıgil, Canan, Hacı Muharrem!..

Tarih
22 Aralık 2018
İzlenme
1881 Kişi

Nedir bu CHP’nin ‘bakın biz de dindarız’ takıntısı?!..

Size soran mı var, “annen kız kardeşin başörtülü mü?” diye. (“Bak bu da benim ultra laik şortlu bacım” deyip resim paylaşanı yok ama!)

Hacı Muharrem ‘annesi ve kız kardeşiyle’ çekilmiş fotoğraflarını paylaşmıştı… Sonrasını biliyorsunuz zaten, abdestsiz sokağa, Kur’an okumadan kürsüye çıkmayan, günlük Cuma kılan.., falan filan işte!..

CHP’nin İstanbul adayı İmamoğlu da başörtülü annesiyle sohbet ettiği görüntüleri paylaşmış…

imamoğlu anne ile ilgili görsel sonucu“Bak, benim annem de kapalı” muhabbeti…

İlle de “dindarız” görüntüsü olacak yani. Dindarız, köylüyüz, traktör, heykel ve kuantum yani?!..

Valla Hacı Muharrem de denedi ama olmuyor!..

Bu seferki de iddialı. O ‘Hacı’ysa, bu da ‘İmamoğlu’!.. (Hoş bir de vekil yaptıkları ‘Kadı’gil var. Kendi ‘Kadıgil’ ama ezandan rahatsız. İmamı kesmek istiyor!..)

Alıştık artık. Seçim, sandık arifesinde CHP’de maneviyat tavan yapıyor. Laik laik gezerken birden acayip dindar bir partiye dönüşüveriyorlar…

İlgili resimÜniversitelerde başörtüsü serbestisini iptal ettirmek için AYM’ye giden CHP’nin Baykal’dır (2008). Aynı Baykal yerel seçimler yaklaşırken çarşaflıya rozet takmıştır…

Cumhurbaşkanlığı sistemine itiraz ederken; “Cumhurbaşkanlığı sistemi İslam’a uygun değildir…” demişti Kılıçdaroğlu… Bütçe görüşmelerinde de; “Bu bütçeyi onaylamak haramdır, vallahi de billahi de haramdır!..” deyip fetvayı verdi. Şer’i hükümlere uygun bir bütçe istiyor zahir!.. Bunu AK Parti söylese, “laiklik elden gidiyeah” olur.

Ha bu arada Hacı Muharrem de referandum sürecinde “Kur’ân-ı Kerim’in ilk emri ‘Oku’dur… Kur’ân-ı Kerim’in emrine uyun, önce bir okuyun. Okursanız, ‘Evet’ oyu kullanmazsınız” demişti…

Velhasıl böyle kısa vadeli dönemsel dindarlık sonuç vermiyor…

CHP İstanbul adayı İmamoğlu herkesi kucaklayacak ya, “CHP’liyim
ama acayip dindarım” çalışmalarına başladı.Millet yemiyor ama merak ettik,

Bakalım haftada kaç Cuma
kılacak?!..

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • AYDINLAR

    24 Aralık 2018
    0 0
    BİZE BAŞÖRTÜMÜZDEN DOLAYI GERİ KAFALI ÖRÜMCEK KAFALI DİYENLER ŞİMDİ ANNE VE KARDEŞLERİNİN NASIL GERİ KAFALI ÖRÜMCEK KAFALI OLDUKLARI KONUSUNDA YARIŞIYORLAR. EEE KOYUN DEĞİLLER BİZİM GİBİ SONUÇTA EĞİTİMLİ AYDIN ELİT TABAKA NE YAPARSIN.
  • Abdulmuttalip toprak

    23 Aralık 2018
    0 0
    Aynen öyle bu CHP kafalılar milleti salak zannediyorlar ee e insan insanın aynasiya kişi bakınca kendini görüyor normaldir yani
  • As1

    22 Aralık 2018
    0 0
    Hayvanlari daha fazla sevmeye basladim bu naletleri gördümmü
  • Mustafa

    22 Aralık 2018
    0 0
    Sayın Yazar çok güzel ve o kadar da hakikatlerin yer aldığı yazılarınız paylaşıyorsunuz. Ne diye yalan söyleyelim Vallahi hoşumuza,, gidiyah..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER