POLEMİK

Esra Elönü : Esed'in köpeği Mihraç ölünce hayvanseverler ağladı

Tarih
31 Mart 2016
İzlenme
3498 Kişi

İyiler öldüğünde, yetim narlar kurşuna dizilir... İyiler öldüğünde garibin asası ayırır kızılgözyaşı denizini .. İyiler öldüğünde bir ceylanın annesinden emdiği süt, kimsesiz zikirler gibi ölenin içine çekilir.. İyiler ölür yetim daha yetim, garip daha garip, mazlum daha mazlum yazılır hanesine Dünya’nın...

Bir de kötüler ölür.. Bir köpek gibi aldığı canlar çivilenir ciğerine köpürte köpürte akıttığı kanlar iner son nefesiyle harlar yanacağı ateşi. Duyarsın öyle bir serinlersin ki kimse soğutamaz seni haktan ve hakikatten.  Zalim ölünce öldürdüğü mazlumun şükür secdesi sana miras. Gidersin. Zalim ölünce mazlumun ayak sesi olur yüzüm toprakta düğün, gökte zaferler çizilir.

İt gibi kıvranırsın kıvrandırdığın kadar. Feryat edersin müziğin sesi son ses açılır deşilmenin üstüne. Anlayacağınız bir zalim ölünce kan tutan adamı öldürene alkış tutarım.

Mihraç Ural. Çocuk kefencisi, şerefini gübreyle besleyen, Esed’in paçası, Esed’in kanlı soytarısı öldü. 2013 Reyhanlı tarihin en kanlı katliamı. Dişlerinin arasında ölü çocuk rüyalarıyla gömülsün. Sırat köprüsünden geçerken paçasından çeken mazlumları hayal ediyorum.. Hadi bu kadar kanli girizgahı bırakalım. Bir köpek öldü ve içimizdeki hayvanseverler hüngürdedi.

 Esad'ın ipine bağlı masumların kasabı  olarak bilinen ve bir çok katliamda parmağı olan Mihraç Ural'ın ölümüne kim üzüldü peki, kim ağladı, kim sarsılıp gevşemiş vicdan vidalarıyla dağıldı? Pek tabii Ayşe Hür! Saçmalamakta Ayşe Hür, vicdansızlıkta ve nefret tetikçiliğinde Ayşe Hür.. Yani bu Ayşe’nin fazla hür olduğu konularda tutsak olmak şereftir ki tutsak olmaktır bizi insan kılan! Bunların türü hakkında henüz tanrı bir başlık açmadı! Yok yani kendisi ateizm tellallığı yapıyor,  tanrısı kendisinin türü hakkında henüz bir başlık açmamış diyorum yanlış anlaşılmasın . .

Özetle Ayşe Hür .. Dikkat çekip bırakan müsamere bebeleri gibi, beyni ergen refleksleriyle düet halinde bir tavır sergileyerek Mihraç Ural gibi celladın katilin çocuk kefencisinin ölümüne üzüldü ağladı sarsıldı. Bu ne demek bilirsiniz bu  en başta yazdığım “ Ölmek istiyorum çünkü cennette Ekmek var” diyen bir Suriyeli çocuğun cennet tazesi ölümüne sevinmek demek!!! Bu ne demek? Yavrusunun cesedini tek parça halinde eteğine topladığına sevinip toprağa bütün bütün koyduğuna şükreden bir annenin metanetiyle dalga geçmek demek!!

Şimdi toprak senden kaçıyor bu cüsseyi örteceğime içime kazarım kendimi kuyulara gömerim .. Çamur olurum diyor ama bu çamura örtünmem !!!

Haber7
31 Mart 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Mehmet Caglar

    09 Ağustos 2017
    0 0
    Allahuekber !!! Esra Hanim bu ne betimleme ! Hic boylesini okumamistim. Olay, bes duyu organi ile hissedilir bi hal almis.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER