POLEMİK

Erkan Tan : İmza CHP!

Tarih
08 Mayıs 2017
İzlenme
1747 Kişi
Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamında CHP Milletvekillerinin imzası var... "Onların tek suçu eşitlik ve adalet peşinde koşmaktı. Deniz, Hüseyin ve Yusuf'un cesareti tüm yurtsever gençlerimize en büyük mirastır." Kemal Kılıçdaroğlu, böyle bir tweet yayınladı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan da kendisine cevap verdi. Geçmişte CHP'lilerin idam kararlarının altında imzaları bulunduğunu hatırlattı. Ve bu iki yüzlülüğe bir son verin çağrısında bulundu.

İsteyen Bülent Turan'ın tweet hesabından belgeleri ve CHP'lilerin bu konuyla ilgili o dönem yaptıkları konuşmaları inceleyebilir.

http://i.tmgrup.com.tr/i/reddot.png Evladım; banka soy, adam kaçır, kendi devletine saldır...
Bu fakirin değineceği başka bir konu var. Ne diyor Kemal Kılıçdaroğlu?
"Onların cesareti tüm yurtsever gençlere en büyük mirastır." Ne yapmıştı Deniz Gezmiş ve arkadaşları?...
Banka soydular, adam kaçırdılar, kendi devletleriyle silahlı çatışmaya girdiler. Peki elinizi vicdanınıza koyun da cevap verin. Hanginiz evladınıza bunları yapın diye nasihat verirsiniz?
Kim oğluna ya da kızına "banka soymayı, devleti ile silahlı çatışmaya girmeyi, ülkemizde devletimizin yaptığı antlaşmalar gereği görevli bulunan yabancı devletlerin askerlerini kaçırmayı ve karşılığında fidye istemeyi" kutsal bir hedef olarak gösterir? Kemal Kılıçdaroğlu resmen bu cümleleriyle evlatlarımıza bunları tavsiye ediyor.
"Yurtsever gençlere en büyük mirastır" demiyor mu?... Kardeşlerim soruyorum sizlere... Devletin varsa eğer yanlışları, eksikleri, hataları ile mücadele etmenin ve bunları düzeltmenin yolu bunlar mı olmalıdır? Yoksa meşru, demokratik, hukuk yollarını mı kutsamalı ve gençlerimize doğru hedefler olarak göstermeliyiz?

http://i.tmgrup.com.tr/i/reddot.png CHP, kendisi gibi olmayanları denize dökmek isteyenlerin partisidir...
Kardeşlerim daha önce de yazmıştım. Yeri geldi bir kez daha belirtmek ve hatırlatmak istedim.
CHP belli bir insan tipinin, belli bir zihniyetin partisidir. Herkesçe bilinen malum zihniyetin ülkemizdeki adıdır.
Kendisi gibi düşünmeyenlere eğitimsiz, cahil, sorgulamayan diyenlerin ve öyle muamele edenlerin partisidir.
Başkalarına bidon kafalı, makarnacı, göbeğini kaşıyan adam isimleriyle hitap eden ve öyle kabul eden; kendilerini de bu aziz ve asil milletin efendisi, sahibi zanneden insanların partisidir. Genel Başkanları kim olursa olsun mensupları işte bu insanlardır. Zaten Genel Başkanlarını da doğal olarak aynen kendileri gibi istemektedirler.
Kendileri gibi düşünmeyenleri ve oy vermeyenleri düşman gibi denize dökmek isteyenlerin partisidir.
Genlerinde ve kurulurken atılan temellerinde bütün bu yazdıklarım olduğundan gelen de gitmesi istenen gibi olacaktır. Çok mu abartıyorum?
Yanılıyor muyum? Mutlak doğruyu Allah bilir... Yaşarsak hep beraber göreceğiz... Tam da bu yüzden kendileri gibi oy vermeyecek olanları denize dökmek isteyen CHP Milletvekillini değil de görüşlerini ve eleştirilerini açıklayan Fikri Sağlar'ı disipline veriyorlar. Milletin yarısından fazlasını denize dökmek isteyenle aynı siyasi partide olmak onları rahatsız etmiyor ki!.. Çünkü hepsi aynı şeyi istiyor.
Rahatsız olmuş olsalardı hakkında disiplin işlemi falan yaparlardı.

Takvim
8 Mayıs 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER