GÜNCEL

Erkan Tan : Nesilleri teslim almak istiyorlar

Tarih
21 Haziran 2023
İzlenme
537 Kişi
"ŞEYTANI Üst Akıl", yeni bir iğrençlikle yine karşımızda... İnsanlığın içine düşebileceği en iğrenç durum...
Allah'ın lanetlediği işleri yapan insanlar...
İşte Şeytani Üst Akıl, bu lanetlenmiş insan tipinden oluşan, yeni bir dünya düzeni kurmak istiyor... Toplumun sinir uçlarına basarak gerilim oluşturmak isteyen provokatörler, zorla cinsel sapkınlık dayatıyorlar… ALLAH'ın lanetlediği ve konuşmaktan bile utandığımız hal, toplumun her gün karşısına çıkartılıyor.
Şeytan ve taraftarları ile Şeytanlaşmış insanlar, meydanlardalar… Küreselci Şeytani Üst Akıl'ın gözü dönmüştür, insana ve ALLAH'a savaş açmışlardır. Bu yapının hedefi; dünyayı ve insanlığı ele geçirmektir.
ALLAH'ın her emri ve yasağını çiğniyorlar.
Demokrasi, insan hakları, özgürlükler, özgür yaşam maskesi ile İslam'a, Müslümanlara küfür ediyorlar, itiraz edenleri de azgın bir nefret ile fişliyorlar.
Son dakika: Ahmet Mümtaz Taylan'ın Babalar Günü'nde yaptığı LGBT paylaşımına tepkiler çığ gibi: Sen de mi öylesin yoksa yeni rol hazırlığı mı? - TakvimEşcinsellik ve LGBT bir yaşam şekli veya kişisel tercih olarak takdim ediliyor, ve zorla herkese dayatılıyor. Bu korkunç bir terör çeşidi oldu. Bu tür faliyetler ve talepler; aile ve çocukları koruma hükümleri gereği, Anayasamıza göre de suçtur…! İslam'a göre de eşcinsellik, büyük ve lanetlenmiş bir günahtır.
Kuran-ı Kerim'de Hazreti Lut ve kavmi arasında yaşanan hadiseler, benzer toplumların başlarına gelenler ve helâk edilişleri uzun uzun anlatılmaktadır.
Akıllar, ruhlar, kalpler esir alınmak isteniyor… Nesiller teslim alınmak isteniyor… Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bu cephede de Hakk yolunda mücadele veriyor ve Küreselci Şeytanlar ile savaşıyor…

Açıklama: https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg ÇEŞİTLİ KİMLİKLİ AJANLAR
Şeytani Üst Akıl; din adamlarını, gazetecileri, televizyoncuları, bilim adamlarını, yazarları, gezginleri, arkeologları, sanat tarihçilerini ve her çeşit sivil toplum kuruluşunu, bir istihbarat aygıtı ve elemanı gibi kullanıyor. Film ve müzik endüstrisi de Şeytani Üst Aklın amaçları için kullandığıalanlardır...
Batı denilen Haçlı ve Siyonist ittifakı; demokrasi, insan hakları, özgürlükler, basın özgürlüğü kavramları kullanarak yeryüzünü fitneye boğuyor.
Dünyanın geri kalanını, bu kavramları öne sürerek ve bu iş için kurulmuş dernekler, vakıflar, sivil toplum örgütleri ile karıştırıyorlar.
LGBT'li sapkınların 'Onur'suz yürüyüşünde Kürdistan sloganları! HDP'li Özgül Saki Başkan Erdoğan'ı hedef alan lubunyaları savundu! EGM'den suç duyurusu - TakvimMacar Siyonist Yahudisi Soros ve benzeri tipler ile bu yapılar para ile destekleniyorlar... STK,
dernek, vakıf görünümlü bu örgütler, her türlü kargaşa kampanyasını da yürütüyorlar.

Açıklama: https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg YENİ OLMAYAN SAVAŞ
İşte bu ajan provokatörler ve aramızdaki bazıları yine beraberler… Sürekli bir kavga, kaos, çatışma, gerginlik ortamı oluşturmaya ve devleti, milleti birbirine düşürmeye gayret ediyorlar. Milletimizin sinir uçları; bilerek, istenerek planlanarak kaşınıyor.
Din, ırk, mezhep, siyasi mensubiyetlerimiz, düzenli ve disiplinli bir şekilde saldırıya uğruyorlar. Millet birbirine düşman olsun, milleti bir arada tutan değerler çözülsün/ gevşesin istiyorlar.
Bu yeni olmayan bir savaş… Ancak bir fark var. Topyekün millet olarak savaşmıyoruz.
Savaşamıyoruz.
Bu savaşta; içimizde azılı düşmanlarımızla beraber olarak bizimle yani kendi devleti ve milleti ile savaşanlar var. Aramızda iki kesim var. Birincisi kendilerine muhalifim diyenler. İkincisi bizden gibi görünen bizden olmayanlar. Bu iki kesim, ihtilafları, farklılıkları, ayrılıkları köpürtüyorlar.
Mevzu; muhalefet partileri tarafından geniş kitlelere yayılıyor, bunlara ait yayın kuruluşları ve yabancılar tarafından fonlanan medya görünümlü silahlar eliyle gündemde tutuluyor.
Sosyal medya isimli adeta bir suç örgütüne dönmüş yapı da dibine kadar azılı düşmanlarımızın hizmetinde bu savaşta etkin bir biçimde yer alıyor.

Açıklama: https://i.tmgrup.com.tr/i/bullet.jpg BAŞARISIZ EKREM CHP'YE UMUT MU…?
İstanbul'un en başarısız ve tembel Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'ye umut olabilir mi…?
Eğer bir yenilgi varsa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yenilenler arasında değil mi…?

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER