DÜNYA

Ergün Diler : Haritacılar

Tarih
19 Mayıs 2016
İzlenme
6072 Kişi

Bir cisme iki ya da daha fazla kuvvet etki ediyorsa cisim daima bileşke kuvvetin doğrultusunda ve yönünde hareket eder. PKK terörü ya da sık sık rahatsızlık veren IŞİD terörü budur. Bizler genelde terörü yapanlara dikkat kesilir ve etkisiz hale getirmek için çabalarız. Oysa bunları harekete geçiren akılla mücadele şarttır.
Terör iki dünya savaşından sonra bulunan yeni SAVAŞ metodunun ismidir!
PKK ya da arkasındaki güçler Ankara'da, Bursa'da, İstanbul'da, Diyarbakır'da, Suruç'ta her yerde bomba patlatıyor. Bu fotoğraf bile terörün arkasındaki gücün asıl hedefinin ülkenin tümü olduğunu görmeye yeter de artar... Terörle gelen AKLIN ekonomik, siyasi ve askeri gücü de vardır. Üzerimize gelenlere "Aynı dindeniz, aynı ezanı duyuyoruz, aynı topraklardayız, aynı kaderi paylaşıyoruz..." demenin hiçbir mantığı yoktur. Yapılması gereken GELENLERİN HEDEFLERİNE ulaşamayacağını göstermektir. Hem askeri olarak, hem ekonomik olarak, hem siyasi olarak... Şimdi devletin yaptığı budur. Parayı kontrol ederken diğer yandan askerle polisle teröre göz açtırmıyor. Devlet, DEVLET gibi davranırken KİLİS'e aralıksız roket düşüyor!
Neden? Ne için?
KİLİS'i kendisine hedef seçen isim olarak Golmorad Halimov gösteriliyor...
Peki Golmorad Halimov kimdir?
1 yıl Rusya'da terörle mücadele eğitimi aldı. Ardından ülkesine döndü.
Tacikistan Terörle Mücadele Birimi Müdürü olarak 2 yıl görev yapan Golmorad Halimov, daha sonra Blackwater'a katıldı...
Irak'ta yüzlerce sivil katliamından sorumlu olan Blackwater'da eğitim alan ve 1 yıl Amerikan üniformasıyla görev yapan Halimov'a, daha sonra IŞİD saflarına geçmesi emredildi.
O da emirlere uydu. Hem Rusya, hem ABD hem de IŞİD için çalışan ender komutanlardan biri oldu.
2016 yılının ilk günlerinden itibaren Bab ve çevresini ele geçiren IŞİD teröristlerini yönetti.
Aylardır Kilis'e yağan Katyuşa roketlerinin 'ateş' emirlerini de bizzat kendi verdi.
8 çocuğu olan Golmorad Halimov'a hem Rusya sahip çıktı, hem de ABD...
Çocuklarının biri ABD'de eğitim görürken, diğeri Moskova'da bir lisede okumaya başladı.
Tacikistan'da kalan 6 çocuğu da devlet tarafından destekleniyor.
Halimov'un Rus, ABD ve Tacikistan'dan aldığı 12 nişanı var...
Ne PKK'nın ne de IŞİD'in BİLEŞKE KUVVET yöntemiyle bizi istedikleri yola sokma gücü yoktu. Rahmetli Mahir Hoca böyle söylerdi... Ama deniyorlar. Emir böyle... Terörü kullananlar siyasetle de para ile de gelmeye çalışıyorlar. Başarılı olamadılar... Amerika, aralarındaki anlaşmayı bilmesek de BARONLARI NEVADA'ya ve DAKOTA'ya topladı.
Yani paralar artık buraya geliyor. 1 DOLARDAN BİNLERCE DOLAR üretmeyi bilen ve sanal sıfırlarla dünyayı kontrol etmeye soyunan gücü Amerika ülkesine davet etti. Zaten bu sistemle savaşan tek güç vardı, o da Amerika'ydı.
PANİK ATAK hastasına "Hayır korkma kalp krizi geçirmiyorsun!" diyen sadece Washington'du... Herkes, yani dünya üzerindeki diğer güçler, DOĞAN BÜYÜK KÜRESEL CANAVARI izlerken onlar müdahale etti!
Para gelmesi gereken yerlere indikten sonra Amerika devlet olarak özgürlükleri rafa kaldırmayacak, ancak özgürlüklerin sonsuza kadar yaşaması için GÜVENLİĞİ ELDEN bırakmayacak. Tıpkı bizim şimdi yaptığımız gibi... Büyük saldırının bir cephesi terördür. Diğer yönlerini günlük hayatta görmeyiz. Ama dört koldan gelindiği ve gelineceği net...
Amerika dünya genelinde işbirliği yapacağı GÜÇLÜ DEVLETLER arayacak. BARONLARI ve bol sıfırlı sanal para sistemini durdurabilmek için her şeye hakim olmak zorunda. Üretimi teşvik edecek ancak para sihirbazlarına izin vermeyecek. Amerika kendisi gibi büyük oluşumların PARAYA söz geçirememesi nedeniyle hepsini kendi bünyesine kattı. Kesinlikle arada bir anlaşma var. TAMAM!
Parayı elinde tutanlar hala Brezilya gibi dev ülkelerde operasyon yapmakta.
TAMAM!
Burada da hamle üstünlükleri bulunmakta.
TAMAM!
Ama Türkiye son günlerde ortalığa saçılan HARİTALARDA görüldüğü gibi parça pinçik olmaz.
İstanbul KONSTANTİNOPOL, Doğu ERMENİSTAN, Güney MEZOPOTAMYA, Güneybatı KÜRDİSTAN olmaz... Olamaz.
Özellikle BARONLARIN kontrol ettiği medya bunları son günlerde MANŞET yapmaya başladı. Peş peşe hem de...
Eğer Türkiye gibi bir ülke bölünecekse ortaya çıkan anlamsız tabloyu dünyada yönetecek bir güç var mı? Bu istikrarsızlık karşısına dikilecek bir irade var mı?
YOK!
Bölünme korkusu biliyoruz ki DEVLETTE de var. Ama bizi bölecek güç ortada yok.
PKK mı bu? Ya da IŞİD mi?
İkisi de olamaz. Ne DİN temelinde ne IRK temelinde bir bütün oluşturacak oluşum var karşımızda.
Kullananlar da kullanılanlar da bunu bilmeli... PARANIN SAHİPLERİ ile Amerika'nın ne konuştuğunu, hangi konularda anlaştığını bilmiyoruz.
Çözmüş değiliz. Ama Ortadoğu bir güç tarafından kontrol edilmeli...
Eğer AFRİKA ve KÖRFEZ'deki zenginlerin paraları ayrı bir kanaldan gidip Dakota'ya akacaksa içeride mücadele bu merkezi kimin yöneteceğiyle ilgili olur.
Her şekilde TÜRKİYE'nin büyümesi şarttır.
Kendine güçlü devlet arayan AMERİKA da paranın huzurunu kontrol altına almak isteyen BARONLAR da bizimle anlaşmak durumunda...
Bakın Ankara'ya çok kesim BASKICI diyor! Aslında yapılan DEVLETİN HER ALANA SAHİP ÇIKMASINDAN İBARET!
Dün bu yoktu. İçeride bir modeliniz olmazsa bölgede rol alma şansınız hiç yoktu. Türkiye şimdi son derece akılı bir ülke gibi davranıp gücünü gösteriyor.
Sıra sonra bölgeye gelecektir.
HARİTALAR bizi yolumuzdan çevirmek için yapılan TERS OPERASYONLARDIR!
Kimse bizi bölemez.
Kimse bir yere gitmez.
Zaten Soros "Avrupa daha fazla ayakta kalamaz! Rusya da Avrupa da çökecek. Bakalım önce hangisi gidecek" diyor. Para ve güç Amerika'da el sıkışıyorsa BÖLÜNECEK YERLERİ çoktan kararlaştırmışlar demektir. TÜRKİYE bu listede yok. Olması akıllıca değil çünkü...
Bize düşen BÜYÜMEK.
İstesek de istemesek de büyüyeceğiz... Herkes boşuna mı SYKES-PICOT'u konuşuyor! Neden aralıksız AVRUPA basını bizimle uğraşıyor sanıyorsunuz! ONLAR özgürlük, çiçek böcek derken biz DEVLETİ AYAĞA KALDIRDIK.
Parasıyla askeriyle koca bir gücüz!
Onlar papağanların psikolojisi ile uğraşırken biz kimse fark etmeden YIKILAMAZ TÜRKİYE'yi inşa ettik...
Bunu en iyi yıkmayı deneyenler biliyor...
Yıkmaya gelip yıkılarak dönüyorlar.
Canımız yansa da su yolunu bulacaktır...
Ve bu suyun önünde kimse duramayacaktır...

Takvim
19 Mayıs 2016 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER