DÜNYA

Ergün Diler : Güçlerin savaşı

Tarih
27 Mayıs 2017
İzlenme
6646 Kişi
 Günlerdir büyük kavgayı anlatmaya çalışıyorum. İstesek de istemesek de biz de bu mücadelenin tam ortasındayız. Çünkü Türkiye gibi anahtar rolü olan başka ülke yok. Gelen giden kapımızı çalıyor ve çalacak… İçeride küçük ayrıntılara dalıp giden çok isim var.
İsimler üzerinden yürüyen de... Bunlar belki kavganın belli bir aşamaya kadar olan kısmını kavramaya yardım etse de RİNGİN TAMAMINI göstermeye yetmez.
İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra ABD, ordusuyla gelip AVRUPA'ya çöktü. Son sözü söyledi. NATO'yu şal gibi hepsinin üzerine attı. Nerede ne kadar üssü var kesin olarak bilen çok az. Durum bu! Avrupa böyle 50 yıl geçirdi. İngiltere de… Aslında İKİNCİ BÜYÜK SAVAŞTA kaybeden İngilizler'di!
Çünkü imparatorluğunu devretti! Ya da etti göründü. Zaman kazandı. Mevzi kazdı. Derken BREXIT ile kendi yolunu seçti. Kendisine yakın ülkelerle birlikte öyle bir hamle yaptı ki ABD şaşırıp kaldı. Asıl olan bu!
Görmediğimiz ve gözden kaçırdığımız da bu! Dikkatli bakın!
İngilizler AİLELERLE , ABD ise DOLAR ile gidiyordu. Geçen zaman sonunda İngilizler ÇİN'e destek verip DOLARI sallayacak bir üretim-tüketim denklemi kurdu. ABD ise bundan habersiz aralıksız borçlandı. Şimdi gelinen nokta bıçağın kemiğe dayandığı yer. Washington açısından… Durum sıkıntılı!
Aile karşısında yenilgi yaşayan ABD de en iyi bildiği, en güçlü olduğu unsurlarla gelmeye başladı. Gelecekler de... Sonuca tesir eder mi bilemem! Emin değilim. Ama geleceklerini biliyorum. Zaten başka da şansları yok… Brüksel'deyken dikkatimi çeken bir gelişme oldu. Şehir merkezinde tam teçhizatlı askerlerin arasında dolaşırken Yunanistan'daki PATLAMA haberini duydum.. Sakin bir yere geçip internette dolaşmaya başladım… Tam tahmin ettiğim gibiydi. Savaş devam ediyordu.
Bütün işaretler bunun artarak devam edeceğini de gösteriyordu…
Açalım biraz daha…
Kahvemi içerken bombalı saldırının Yunanistan eski BAŞBAKANI Lukas Papadimos'a düzenlendiğini gördüm… Papadimos'un içinde bulunduğu otomobilde seyir halindeyken patlama meydana geliyordu. Patlama sonucu ağır yaralanan Papadimos ve araçta bulunan 2 kişi Atina Evangelismos Hastanesi'ne kaldırılıyordu. Saldırı sonucunda eski BAŞBAKAN göğsünden ve bacaklarından yara alıyordu!
Yunanistan'da 2011 ve 2012 yılları arasındaki geçici hükümette BAŞBAKANLIK yapan Lukas Papadimos'un, başkent Atina'da aracının içinde saldırıya uğramasına şaşıracak mıyız?
ELBETTE HAYIR!
Çünkü bunun geleceği belliydi! Dikkatli gözler için işaret vardı! Fazlasıyla… Günlerdir yazıyorum yaşanan ve yakında daha da görünür hale gelecek olan savaş, PENTAGON ile ROTHSCHILD ailesi arasında. Silahı elinde tutanlar paraya saldırıyor! "GÜÇ SON SÖZÜ SÖYLER!" mottosuyla yürüyorlar. Ama son sözü söyleyemedikleri çok örnek var!
Atina'daki bu son saldırı AİLEYE karşı açtıkları savaşın işaret fişeği… Arkası gelecek belli ki!
Dönelim geriye… Hatırlayın! Mart ayında Almanya Maliye Bakanı Wolfganf Schaeuble'e gönderilen bombalı zarf vardı! Siz tesadüf olarak görebilirsiniz ama gelen bombalı zarf da ATİN A'dan yollanıyordu!
Bir de Paris'teki IMF bürosuna gönderilen bombalı zarf vardı! Bunların hepsi AİLEYE, PENTAGON'un mektubuydu!
Ancak Papadimos'a gönderilen bombalı paket, uyarıların sertleştiğini gösteriyordu.
Ve savaşın giderek can yakacağını… Peki PAPADİMOS tesadüfen seçilen biri mi?
Tabii ki hayır!
Lukas Papadimos, Yunanistan'ın Rothschild ailesiyle birlikte yürümesinin kendi gelecekleri adına çok daha olumlu olduğunu gördü. Kararını ve enerjisini bu yönde harcadı. Pentagon bunu not etti.
Ve aileye mesaj vermek için çalıştıkları ve güvendikleri bir siyasetçiyi hedef aldı. Yani asla ve kat'a tesadüf diye bir şey yoktu!
Olamazdı… Hele böylesine büyük bir arenada!
Yine hatırlayın!
Vatikan'da ünlü Sistine Şapeli'ne ulaşım sağlayan, gelen turistlerin uğramadan gitmediği yolda şüpheli bir paket paniğe neden oldu. Paketin içinden çıkan beyaz toz kimyasaldı. Kimse yazmadı. Görmedi! Ama uyarı büyüktü. Şimdilik zarflarla geliyorlardı!
Gereken noktalara gereken mesajlar ulaşıyordu… İşveç'ten Hollanda'ya kadar pek çok yerde ZARF olayı vardı ama pek çoğunu duymuyorduk bile!
Saldırı altında olanlar FAİLİN kim olduğu konusunda tereddüt yaşamıyordu!
Devam… Papadimos, Rothschild ailesinin temsilcilerinden biri olarak 1994- 2002 yılları arasında Yunanistan Merkez Bankası'nı yönetti!
2002-2010 yılları arasında Avrupa Merkez Bankası'nın Başkan Yardımcılığı'nı üstlendi.
Papadimos, Goldman Sachs'ın eski direktörlerinden biriydi.
Şu anda da danışmanı olarak görevde. Yani AİLE için güvenilir, Pentagon için üzeri çizilmiş bir isimdi. Bu isim üzerinden kavganın taraflarını görmek çok mümkündü! Bakabilene tabii!
Aile bazı isimlere söylemese de çok yetki verir! Güven sağlar. Arkalarında olduklarını da her fırsatta gösterir.
Rothschild ailesi, varlığının güçlü olarak devam etmesi için ABD Merkez Bankası (FED) New York Şube Başkanı William Dudley, Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi ve Lukas Papadimos'un mutlaka yaşaması gerektiğini biliyor. BUNU NOT EDİN ! Bu isimler çok önemlidir! Aile de bunun için gereğini yapmıştır!
Kısa bir süre önce William Dudley, Mario Draghi ve Lukas Papadimos, Rothschild ailesi tarafından uyarıldı. Lukas Papadimos, paket açılmadan önce uzaklaştığı için saldırı sonrası hayatta kaldı. Yara alarak kurtulmasının nedeni bu! Yoksa gelen paketi kendi elleriyle açsa yaşamıyordu!
AİLE bunu biliyordu ve PENTAGON'dan önce davranmayı yine akıl etmişti! Başka uyarıları da vardı! Çok hem de!
Peki savaş açan PENTAGON neyin peşinde? Ne yapmak istiyor?
PYD-YPG'ye girecek değilim. Çok zamanımız olacak bunları yazmak için!
Pentagon'un elinde 100 farklı ülkede yaşayan çok sayıda önemli ismin listesi var! HEDEF BUNLAR! Uzun zamandır hazırlanıyordu bu liste. Yakın zamanda netleşti. Ve karar verildi. Bu listede kimler varsa hepsi ama hepsi uyarılacaktı.
AİLEDEN KOPARMAK İÇİN İLK ADIMLAR UYARI ŞEKLİNDE OLACAKTI. Kopmayanlar ise kurulan operasyonel birimler ile ortadan kaldırılacaktı. Tabii bu PENTAGON'un yapmak istedikleriydi! LİSTEDE şu an için 240 özel isim var! Türkiye dahil tam 100 ülkeden 240 isim! ZARF ile mi başka yolla mı bilemem ama uyarılacaklar!
Listede hazırlıklar da tamam! TRUMP'ın BRÜKSEL 'de fotoğraf çekimlerinde öne geçme arzusu kime mesaj sanıyorsunuz!
Pentagon'un yaptığı listede maliye bakanları, işadamları, merkez bankası başkanları var. Amaç AİLEYE silah yoluyla zarar vermek. AKILLA yenemedikleri gücü zor ile silah ile yola getirmek! Çok kolay değil ama! Çünkü şimdiye kadar bunu yapabilen olmadı!
NEDEN PEKİ?
Doğru soru bu! Cevap da basit!
Pentagon, Rothschild ailesinin para kadrosunu oyun dışı bırakmak istiyor.
Bunu başardığı takdirde, ailenin dünya hükümdarlığı sona erecek ve tek güç Pentagon olacak. 240 özel isim de hedefte olduğunu biliyor. Aile de, Pentagon'u bitirme kararı aldığı için yeni bir döneme girildi. Her an değişik haberlerle sarsılabiliriz!
Durum aynen bu noktada!
O nedenle Hillary kazanamadı. Pentagon, ailenin güç dengesini elinde tutmak için bu adımları attığını düşünüyordu.
Yanıldığını anladığı anda Hillary Clinton'ı bitirdi ve Trump'ı Başkan yaptı. Trump da artık işbaşı yaptı. Ortadoğu ve Avrupa turu, bunun açık kanıtı oldu. Artık olacakları izlemek durumundayız… Kavga böylesine büyük ve geniş! Şimdi bütün bunlar olurken içeride küçük isimlere takılmanın "O şucu, bu bucu!" demenin ne faydası var!
OYUNU GÖRMEK VARKEN BUNLARLA ZAMAN KAYBETMEYİN!
Kimse kaybetmesin. Yakın zamanda yaşadığımız her şey bu dengenin sonucu!
ANLAYIN!
Ve ülkenizin yanında olun!

Takvim
27 Mayıs 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Erdal temur

    28 Mayıs 2017
    1 0
    Ergün bey pentagonda ailede yahudi değilmi bunlar neden birbirleri ile kavga etsin ben burayı anlayamıyorum
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER