DÜNYA

Ergün Diler : Geniş aile

Tarih
12 Nisan 2017
İzlenme
6083 Kişi
 VATİKAN'da PAPA ile yapılan toplantıdan sonra KATOLİKLER de TÜRKİYE'ye karşı pozisyon almaya başladı.

Fransa'ya bakın! 11 ADAY CUMHURBAŞKANLIĞI için meydana çıktı. Hepsi TÜRK DÜŞMANI SÖYLEMLERE sığındı. Erdoğan'a kaşı hep bir ağızdan saldırmaya başladı.
Kısa bir süre sonra Avrupa'da bize saldırmayan kalmayacak gibi. VATİKAN da işin içine girince bu kaçınılmaz olarak karşımıza dikilecek gibi...
Bunları bir araya gelmeye iten güç, aynı zamanda bunları dağıtmak için düğmeye basan güç!
Bunu biliyorlar.
İngilizler'in BREXIT ile Avrupa Birliği'nden ayrılması ABD'nin AVRUPA'ya karşı sert tutum içine girmesi EURO çatısı altında toplananları paniğe itti...
Yapacakları çok bir şey yok. Le Pen, Rusya ile çıkış arıyor. Almanya bocalıyor.
Diğerleri çaresiz...
Zaten terör kapılarından eksik olmuyor.
Dağılmaya giden yolda daha çok şey göreceğiz... Terör yüzünü aralıksız gösterecek. Avrupa ile yakın olanların da önüne fatura getirilecek... Kim bunlarla yan yana düşerse canı yanacak. Ortadoğu ve Afrika'nın çıkış kapısı olduğumuz için AVRUPA bize saldırır mı? PEK TABİİ!
Bunlar da olacaktır. Çünkü içinden geçtiğimiz zaman diliminde dünya yeniden kuruluyor.
Anlamadığımız bu!
Olanları basit bir terör olayı gibi görmek büyük hata!
Açalım biraz...
Defalarca yazdım. İngilizler, daha doğrusu ROTHSCHILDLER hedef olan her ülkede kendine bağlı aileler, zenginler meydana getirir. MODELLERİ budur! Hiç sapma yapmazlar... Dünya üzerinde yaklaşık 150 yıldır bu yolla büyüyen ekonomiye ve siyasete hakim olan aileler vardır... Öyle bir dengeydi ki bu şimdiye kadar biri dışında hiçbir aile ROTHSCHILDLER'e ihanet etmedi ya da edemedi... Sadece İtalya'da bir aile, kendi yolunu çizmek istedi, hemen oyun dışı bırakıldı ve yerine Agnelli ailesi tercih edildi.
Peki AGNELLİ ailesinden önce yoldan çıkan kimdi?
Rocca ailesi...
Bu aile 1900'lü yılların başında İtalya'nın en zenginiydi. Tektiler! Ancak Rothschild hanedanıyla yaşadığı anlaşmazlıklar sonunda, birçok rakiple karşı karşıya kaldı.
Eğer geçmişte bu büyük kavga yaşanmasaydı, Rocca ailesi bugün FED hariç birçok yerde Rothschild ailesinin ortağı olacaktı. Bugün İtalya'da en güçlü 10 aileden biri olan Rocca, şirketlerinin yönetimi konusunda büyük zorluklar yaşıyor. Rocca'nın yerine tercih edilen Agnelli ailesi, İtalya'nın sahibi gibi.
Agnelli, kendilerini iyi bir Katolik olarak tanımlıyor. Ancak Vatikan ile yaşadıkları sorunlar, onların Rothschild ailesiyle olan yakınlığının sorgulanmasına neden oluyor.
Neyse... Devam edelim...
Dünyanın pek çok yeri ateş topuna dönmüşken, terör yüzünü her bir tarafta gösterirken sadece ÇİN'de yaprak kımıldamıyordu.
Olacak iş değildi.
Dünyanın üretim merkezi herkese rakipti ama kimse onlara bir fatura çıkaramıyordu.
Oysa Afrika'da, Ortadoğu'da Avrasya'da mücadele sürüyordu... ABD'de pek çok kişi "TEK RAKİBİMİZ ÇİN!" diyordu! Diyordu ama rakiplerini köşeye sıkıştıracak gerçek hamle gelmiyordu... Koskoca Avrupa Birliği, dağılmanın eşiğine gelirken ÇİN'e neden bir şey olmuyordu?
SORU BU!
Açalım...
Çin çok büyük oranda ROTHSCHILD ailesine yakındı. Bağımlılıkları vardır... Çin'in en güçlü ve gizemli topluluğu Li ailesidir.
Birçok devlet başkanı ve bakanlar, bu aileden çıkmıştır. Çin denilince akla Li ailesi gelir.
"Lİ AİLESİ NEDİR?" diye sorsak, kısa cevap şu olurdu: DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 BANKASININ 4'ÜNE SAHİP OLAN AİLE...
Şaka değil gerçek bu!
Bu aile BATI MEDYASINDA yer almadığı için tanımayız. Bilmeyiz. Fikrimiz yoktur. Ama gerçek, çok büyük olduklarıdır!
Industrial & Commercial Bank of China China Construction Bank Corporation Bank of China, Agricultural Bank of China bunlarındır...
Girin bakın internete! Kontrol ettikleri parayı bulun!.. Şaşırıp kalırsınız. Çok güçlü ve büyüktürler. Ama bakış açımız DOĞU'yu görmeye engel. BATI eğitim sistemi DOĞU'yu ıskalamamıza neden olur!
Hep böyle de olmuştur. Ama Çin gerçeği ve Li vakası değişmez! Bu 4 bankanın nakit olarak hükmettiği para 20 trilyon dolar. Bu da iyimser bir tahmin değil! Daha fazla olma ihtimali var... 4 banka 20 trilyon dolar ve Türkiye...
Düşünün Li ailesinin elindeki gücü...
Peki bu gücü kim meydana getirdi? Bir güç destek olmasa mümkün değil! SOSYALİST ÇİN NASIL KAPİTALİST MARKALARIN ÜRETİM MERKEZİ OLUVERDİ?
Kimdi bu AKIL?
Cevabı biliyorsunuz!
ROTHSCHIDLER...
Amerikan şirketleri, Çin'i kalkındırırken aslında bu bankaları zengin etti. Rothschild ailesi, Çin'in büyümesine karar verdi. Rothschidler'in Amerika'daki kudreti, son 20 yılda Çin'i büyük bir güç yaptı. Aslında bu olay belki de son 100 yılda yapılan en büyük operasyondu!
Amerika'nın içinde gücü bulunan, aslında İNGİLİZ olan bir akıl, ÇİN'i meydana getirdi! Yine AİLE SİSTEMİ ÜZERİNDEN...
Biz Suriye ile Rusya'nın vereceği tepki ile uğraşıyoruz. Bunlar şüphesiz önemli. Ancak daha önemli olan şeyler var! Rusya'nın büyük güç olarak kalması, Çin'e bağlı. Çin'in desteklemediği bir Rusya, içine kapanık dünyaya küsmüş bir ülke haline gelir. Rusya lideri Putin de bunun farkında. Ancak ikili ilişkiler nedeniyle her iki ülke şimdilik birbirine bağlı. Böyle gitmek zorundalar. Bir süre daha... Çin'in yüzde 10 zarar görmesi, Rusya'ya yüzde 25 zarar verir.
Geçtiğimiz günlerde TRUMP'ın, ABD'deki 50 eyaleti dağıtacağını yazdım.
Böyle konuşan çok kişi var. YABANCI DÜŞMANLIĞININ NEDENİNİ BUNA
BAĞLIYORLAR. Peki dağılması düşünülen tek ülke ABD mi? Değil elbette! Aynı şey Çin için de Rusya için de düşünülüyor... Çin'in bölüneceğini Pekin de biliyor. Kimilerine göre 8, kimilerine göre 15 parçaya bölünecek. 15 parça olmak Çin için çok daha ideal. Rusya'nın 8'e bölünmesi, Çin'in 15'e bölünmesini sağlayacak. Rusya'nın parçalanması için iç metot tamamlandı.
Putin'den sonra Rusya'nın parçalanması çok kolay. Garip gelecek ama Putin de bunu biliyor. Bunları ben değil buraları çok iyi bilen isimler söylüyor!
SÜPER GÜCÜN OLMADIĞI SADECE PARANIN VE ÜRETİMİN KONUŞTUĞU BİR DÜNYA! Olur mu bilemem ama bunun için çabalayanlar ortada!
2017 yılında ülkelerin güçlü kalması, yapılacak ortaklıklara bağlı. Bu konuda en güçlü ülke ABD ve İngiltere. Yapılan gizli anlaşmalar, iki ülkenin birlikte olduğunu gösteriyor. Pek çok alanda! Ama ABD'nin içinde bir grup bunun karşısında! Özellikle Türkiye konu olunca, ABD, İNGİLTERE ve AİLELER ile karşı karşıya geliyor.
Önümüzdeki dönemde bunu Türkiye içinde şiddetle göreceğiz. Ama İngiltere ve aileler uzak ara önde!
Büyük savaşlar bölünmeyi hızlandırır.
Büyük savaşlardan zaferle çıkan ülkeler bile hızla bölünebilir.
Uluslararası şirket evliliklerine bakın. ABD, İngiltere ve Çin'li şirketleri görürsünüz. Alman şirketlerin yaptığı evliliklerde de merkez Londra'dır. Berlin bu evliliği istemiyor ancak, süreç bunu engellemeye izin vermiyor.
Dünyaya yeni bir şekil vermeye çalışan aileler ortada! Planları tıkır tıkır işliyor. Kimse durduramıyor. ABD içindeki sorun da bu!
Rusya-Fransa işbirliği bunu durdurmaya yeter mi? SANMAM!
Ama deneyeceklerdir. Oyun bildiğimizden çok ama çok daha büyük...
Türkiye için ABD ile bu aileler çarpışacak.
Zaten çoktan başladı bu kavga! İlk birkaç raunt ailelerin oldu! ABD nasıl gelecek kimle sonuç alacak? Kolay değil. Yedikleri darbeler az değil! Her yerde her konuda anlaşsalar bile TÜRKİYE konusunda ayrılıyorlar! Biz böyle bir yerdeyiz işte!
Hep kavganın orta yerinde kalacağız...
Türbülansla büyüyeceğiz...

NOT: Li ailesi, 1850 yılında tanıştığı Rothschild ailesiyle birlikte Asya'yı kontrol etti. Günümüzde ülkenin en büyük bankaları, en geniş tarım arazileri ve önemli ulaşım ve teknoloji şirketlerinin sahibi Li ailesidir. Aile, birçok Başkan ve Başbakan çıkardı. Ülkenin en geniş ailesidir. Çin'de ikinci çocuk büyük bir sıkıntı olmasına rağmen, ailenin ortalama evliliklerinden 3 çocuğu vardır. Şirketlerin en önemli pozisyonlarında sadece aile üyeleri yer alır. 3 kuşak sonrasında uzak akraba evlilikleri yaşandı. Bu, ailenin 1850 yılında aldığı bir karardı. Ailenin birçoğunun İngiliz pasaportu vardır.

·          
Takvim
12 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Havaci

    13 Nisan 2017
    0 0
    Yahudiler osmanlidan sonra 1600 lu yillarda ingiltereyle anlasip paralarini buraya goturduler.Yahudilerin ingilizlerle anlasmasi bitti ters dusuyorlar artik..Zaten yahudiler belirli donemlerde hep bazi milletlerle ittifak kurar ve iclerine sizarlar.Bu sefer ABD yi ve dolaysıyla ingiltere yi dagitacaklar.Yatirimlarini Cin e yonlendirmeye basladilar bile..
  • mehmet

    13 Nisan 2017
    0 0
    Havaci arkadaş ingiltere 1000 yılı aşkın süredir ailelerle yönetilir şuan yanlış bilmiyorsam 85 aile olması lazım ingilterenin temellerinde eski aileleirn bazıları saf dışı bırakıuldı
  • Havaci

    12 Nisan 2017
    0 0
    Ingiltere nin ailerle hareket ettigi yanlis..Ingiltere ABD nin ingiliz kanadiyla beraber (beyaz anglosakson protestan kanat) ve bu kanat Feto yu destekleyen demokrat parti (katolik irlanda stuart hanedanligi) / yahudi kureselci ittifakina karsi.Bu kavga heryerde suruyor,holywood filmlerinde,CIA FBI cekismesinde, abd avrupa da patlayan bombalarda bu kavganin delilleri mevcut...
  • Tunc

    12 Nisan 2017
    1 0
    Bazen yazılarıniz beni korkutuyor bazende anlamıyorum ne demek istediğinizi gerçekten anlamak zor geliyor. ALLAH hakkımız da hayirlisini versin ve İNŞALLAH RABBİMİN planı olacak.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER