DÜNYA

Ergün Diler : Dünya savaşı

Tarih
25 Ağustos 2017
İzlenme
4974 Kişi

İçerideki kısır ve anlamsız tartışmalara girmeden çok akıllı adamların ne yaptıklarına, ne söylediklerine bakalım.
Bakalım ki; ne olacağı konusunda fikrimiz olsun...
Bakın dünyada hiç kimse hiç bir devlet kafasına göre hareket edemez. Böyle bir iklim yok. Bir BÜTÜNLÜK içinde yaşamak zorundadır herkes...
Belli kalıplar içinde...
Açalım biraz...
Küresel Derin Devlet, son 100 yıla damga vurdu... Bu gücü yöneten ise Londra oldu.
Elbette Buckingham Sarayı ve MI6 Küresel Derin Devlet'in merkezinde yer alıyordu. Ancak asıl oyunculardan biri de Rothschild ailesiydi.
Sahip oldukları küresel finans gücüyle...
Pentagon destekli Latin Amerika operasyonları, Orta Asya işgalleri, Afganistan, Irak operasyonları, Türkiye'de gerçekleşen ve gerçekleşmeyen darbelerin tek bir amacı vardı. İngiltere'nin merkezde yer aldığı KÜRESEL DERİN DEVLET'in yönetimini PENTAGON'a bağlamak.
Asıl kavga bu. Diğer yazılanlar, çizilenler detay bile değil...
Devam...
Londra, Küresel Derin Devlet'in etkinliğini Winston Churchil'in 1940 yılındaki Başbakanlığı ile dünyanın her noktasına yaydı.
Küresel Derin Devlet, seçilmiş liderlerin dışında onları indirebilecek gücü elinde tutanları yöneterek güçlendi. O nedenle dünya medyasının yüzde 85'i, finansın yüzde 90'ı, iletişim ve bilişim sektörünün yüzde 75'i, enerji sektörünün yüzde 90'ı, otomotiv endüstrisinin yüzde 75'i aileler üzerinden Küresel Derin Devlet'e bağlandı.
Küresel Derin Devlet'in son lideri Emmanuel Macron oldu... Medya ile Fransa'da geleceği olan 5 önemli ismin itibarsızlaştırılması, Hollande'ın da çökertilmesi, ardından etkili bir algı operasyonuyla Macron'un Fransız halkına sunulması sonucunda sıradan bir isim Fransa Cumhurbaşkanı oldu. Macron, Küresel Derin Devlet'in Pentagon'a açık şekilde karşılık verdiğinin göstergesiydi.
Bu büyük organizasyon, bugüne kadar 100'ün üzerinde devlet başkanı seçtirdi.
2 binin üzerinde işadamını Küresel Derin Devlet'e bağladı. Forbes'ta adı geçen dünyanın en zengin 500 isminin en az 450'si Küresel Derin Devlet'in ortaya çıkardığı zenginlerdir.
Küresel Derin Devlet, bugün tarihinin en büyük saldırısı altında. Pentagon, Yeni Amerika için bu gücü yıkmak zorunda.
Amaçları bu. Bu karar da son 20 yılda sadece 2 kişinin değiştiği Pentagon Konseyi'nde alındı. Değişiklikler de ÖLÜM nedeniyle yapıldı!
Pentagon Konseyi, öyle CFR, Trilateral Komisyon veya Bilderberg'e benzemez.
Bu üç kuruluş, para ile yön verir. CFR, Trilateral Komisyon ve Bilderberg, Küresel Derin Devlet'in kollarından 3'üdür.
Ahtapotun kollarının üçü yani...
Pentagon Konseyi, bu derin yapıları yok etmek için harekete geçti.
Pentagon Konseyi'nde yer alan isimlerden 4'ü CFR, Trilateral Komisyon ve Bilderberg'in geçmişteki çok önemli isimleriydi. Ancak Pentagon'un sadık adamları olduğunu çok az kişi biliyordu...
Kimileri buna 'partnerlik' anlaşması, kimileri de "Pentagon, gücünü bu 3 oluşumda da hissettirmek için özel isimleri gönderdi" diyor...
Pentagon Konseyi'nin kararı ile Avrupa terörle birlikte yaşamaya başladı. Paris, Nice, Marsilya, Brüksel, İSTANBUL, ANKARA, Londra, Manchester, Berlin, Stockholm, Barcelona...
Bu yönetimler, eğer Pentagon'un emirlerini uygulasaydı saldırıların hiçbiri gerçekleşmeyecekti. Pentagon, yeni süreçte silahın ön planda olacağını ciddi acı vererek gösterdi.
Aslında Konsey, yeni başladı.
Konsey bu hamleleri yaparken, Küresel Derin Devlet öncelikli olarak Trump'ı hedef aldı. Çok önemli ve derin isimlere göre Trump, 2018'in ilk aylarında Beyaz Saray'da olmayacak. Pentagon da bu ihtimalin güçlü olduğunu düşündüğü için yardımcısı Mike Pence'i kıskaca aldı.
Pence de şu an Pentagon'un kulvarında...
Direnebilecek gücü yok. Yani kavga BEYAZ SARAY'ın tam içinde!
Pentagon, Trump'ı korumak için Küresel Derin Devlet'in Avrupa, Orta Asya ve Afrika'daki para kaynaklarına operasyon yapmaya başladı. Rothschild ailesi, Obama döneminin son yılıyla Trump dönemi arasında ciddi bir ekonomik kayıp yaşadı. Elbette aile için bu durum şimdilik rahatsız edici boyutlarda değil. Ancak Pentagon, Yeni İpek Yolu'nun yönetimini alırsa, işte o zaman aile dolayısıyla Küresel Derin Devlet için sorun başlayacak.
Bombaların patladığı yerler yani Londra, Paris, Barselona, İstanbul Pentagon'a itiraz ediyordu... Pentagon da sorunu terörle çözeceğini düşünüyordu...
Son saldırı da böyleydi. Eğer İspanya, Pentagon'un isteklerine boyun eğmezse, iç karışıklığın en büyüğüne şahit olacağız.
İspanya'nın aslında ne kadar bölünmüş bir toplum olduğu bilinen bir gerçek. O toplum, silahların patlamasıyla İspanya'yı Ortadoğu'ya çevirir. Bunu Pentagon da biliyor, İspanya Kralı 6. Felipe de...
Peki sadece İspanya mı? Hayır.
TÜRKİYE ve Fransa hala direniyor.
Belçika ve Almanya, tekrar Pentagon'un emrine girdi. Belçika ve Almanya'daki bazı çatlak sesler yükselse de terör onları yola getirmeye yetiyor...
Pentagon, Ortadoğu'da henüz savaşla tanışmamış olan Körfez ülkelerine de Avrupa saldırılarıyla yön vermek istiyor.
Özellikle Katar, ABD'nin öncelikli hedefinde. Bunu gizlemiyorlar da.
Trump'ın Katar açıklamalarını dikkatle okuduğunuzda, durumu net olarak görürsünüz!
Birinci ve ikinci dünya savaşlarından önce yaşanan durum bugün için de geçerli. O nedenle, 3. Dünya Savaşı aslında Pentagon'un en büyük hedefi.
Dikkat ederseniz Pentagon, 5 kıtada da savaş için gerekli adımları atıyor.
Venezuela'da savaş çıkartmak isteyen ABD, Kuzey Kore'de de aynısını planlıyor. Avrupa ülkelerinde de hep Pentagon'un parmak izini görüyorsunuz.
Dünya savaşları tek kıvılcımla çıkar. Bu ortam artık net olarak var.
Şimdi ilk kıvılcımdan etkilenecek küçük bir ülke aranıyor.
Kuzey Kore ve İran, bu tanıma uyuyor.
Çünkü kendisine bir saldırı halinde birkaç ülkeyi vurmakla tehdit eden Kuzey Kore ve İran, tam da Pentagon'un düşüncelerini yansıtıyor.
Kuzey Kore ve İran'ın aynı anda savaşa çekildiğini görürsek, bir anda 15 ülkenin içinde olduğu savaş başlamış olacak.
Savaşın gerisinde kalmak isteyen Türkiye de, aynı günlerde iyi silahlarla donatılmış YPG saldırısıyla karşı karşıya kalacak. YPG'ye verilen silahların süs olduğuna inanan var mı? O silahların hepsi Türkiye için hazırlanıyor. Eğitimde kullanılan hedeflerin hepsi Türkiye haritası. YPG'lilerin hepsinin bilinçaltında Türkiye var.
ABD bu akıl oyunlarını çok iyi uygular.
YPG üzerinde de başarılı şekilde uyguladı.
Şimdi ikinci adım için bekleniyor. Bu adımın ne olacağı YPG tarafından dahi bilinmiyor. Oyunu kuran ve sahneleyecek olan Pentagon çünkü. Durum bu. Kavga da bu. Bunları ben değil bu işleri çok iyi bilenler söylüyor... Ben sadece takip ediyorum. Amerika içindeki BOŞANMA dünyayı ateşe verecek...
Durum bu kadar önemli ve derinken her zamankinden daha çok AKLA ve BİRLİĞE ihtiyacımız var...
Bunun bozulmasına izin vermeyin...

Takvim
25 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER