DÜNYA

Ergün Diler : Düello

Tarih
30 Ekim 2018
İzlenme
5096 Kişi
İSTANBUL'DAKİ Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda kaybolan Cemal Kaşıkçı ile ilgili gerçekler örtüldü. Örtülmek de istenmekte.
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ve arkasından gelen CIA Başkanı Gina Haspel'ın ana amaçlarından biri belki de bu. Bilinmez. Ama KAŞIKÇI bir anda manşetlerden indi.
İnerken de yerine daha SARSICILARI geldi. Olayları tek bir pencereden incelersek atılan her adımda aynı izleri görürüz. Bugün de böyle yapalım...
Kaşıkçı'nın kaybolmasından sonra ABD'de ESKİ BAŞKANLAR dahil onlarca önemli isme BOMBALI paket gönderildi. Clintonlar'dan Obama'ya, Soros'tan CIA eski Başkanı Brennan'a kadar herkese BOMBALI paket servis edildi. ABD'yi, aslında dünyayı yönetenleri, kim cüret edip de tehdit ediyordu. Kimdi bu "GEREKİRSE HEPİNİZİ ÖLDÜRÜRÜZ" anlamına gelen mesajları yollayan? Arkasındaki güç kimdi? Neye güveniyorlardı? Bunu yapabilecek kabiliyetleri var mıydı?
Bu soruların cevapları bulunmadan SİNAGOG baskını oldu.
Yine ABD'de 11 kişi can verdi!
Neden ama? Üzerinde durmadık.
Tam bunları okumaya, anlamaya çalışırken CUMARTESİ günü yine çok önemli bir olay daha gerçekleşti.
Bunun da üzerinde fazla durulmadı ama FIRTINA devam ediyordu. İngiliz futbol kulübü Leicester City'nin sahibi, TAYLAND asıllı 60 yaşındaki ünlü işadamı Vichai Srivaddhanaprabha düşen helikopterde öldü... Başkan'ın hayatını kaybettiği kazada kızı da yanındaydı... (Sonradan 'Kızı değil' denildi.) Leicester City, 2016 yılında beklenmedik şekilde büyük başarı göstererek dünyaca ünlü İngiliz takımlarını geride bırakmış ve Premier Lig'de şampiyon olmuştu. Arkadaki güç Taylandlı King Power Grubu'nun sahibi Vichai Srivaddhanaprabha'ydı!
Harcanan paralarla PERİ MASALI diye konuşulan Leicester City şampiyonluğa ulaştı. Forbes'e göre 2.9 milyar dolar servetiyle ülkesinin en zengin 9. kişisi konumunda Vichai Srivaddhanaprabha, kurucusu olduğu King Power Grubu ile havaalanlarında gümrük vergisinden muaf ticaret yaparak zenginleşti.
Kimine göre serveti 6 milyar dolardı! West Ham ile oynanan ve 1-1 biten karşılaşmadan sonra BAŞKAN ve yanındakiler helikoptere bindi. Kalkar kalkmaz sorun yaşayan helikopter büyük bir patlama ile King Power Stadyumu'nun yanındaki otoparka çakıldı. Görgü tanıkları "Sadece dönüyordu. Büyük bir patlama ile yere çarptı ve alevler içinde kaldı" diye kazayı anlatıyordu! Bir diğeri ise "Sorun olduğu çok belliydi. Korkunçtu" şeklinde özetliyordu... Peki bu kaza mıydı?
Son haftalarda yaşananlarla ilgisi var mıydı? Yani Kaşıkçı'nın kaybolması ile, Sinagog baskını ile, eski BAŞKANLARA gönderilen bombalı paketlerle ilgisi bulunuyor muydu?
Soru bu! Bakalım isterseniz...
Yazılmayanlara uzanalım... Uzanalım ki anlayalım... Hillary-Bill Clinton, James Clapper, John Brennan, George Soros ve Robert De Niro gibi isimlere BOMBA ile mesaj veren, KAŞIKÇI'yı kaybeden organizasyon sıradan bir güç olamazdı. Büyük bir AKIL ve BİRİKİM isteyen bir adımdı bu! Günlerdir Veliaht Prens Selman'ın başındaki kumpası anlatıyorum.
Kardeşi yani Halid bin Selman onun yerine tahta hazırlanıyor. Geçmese de bu korkuyu VELİAHT'a tattırıyorlar...
Kardeş SELMAN, ABD'de ARAMCO'yu halka arz etmek isteyen koca koca şirketlerle her gece yan yana. Ayrıca Veliaht kardeşi Selman'ın son anda vazgeçtiği silah alımlarındaki büyük oyuncularla da aralıksız temas halinde. Veliaht Selman, KAŞIKÇI olayından kısa süre önce LOCKHEED MARTIN'den alma sözü verdiği yüklü miktarda silahtan vazgeçti. Bunu fısıltı ile ABD'ye iletti. Kimine göre 110 milyar dolar, kimine göre ise 240 milyar dolarlık silah ve füze sistemini almaktan son anda caymıştı! Kaşıkçı'nın ortadan kaybolması ve VELİAHT PRENS'in hedef haline gelmesinin nedenlerinden biri buydu... Yine fısıltılara göre LOCKHEED MARTIN'in en tepesinden "Sakın böyle bir yanlışa düşme. Senin için sıkıntı olur" mesajının geldiği konuşulmakta.
Belli ki PRENS sözünden döndü, 'Bir şey olmaz' diye düşündü. AMA başına dert açıldı, açtılar. Kardeşi ABD'den gelip TAHTA geçer mi bilinmez ama kendisine destek verenler şimdi karşısında. Yolunu açmak için ELENEN Nayef ABD'ye yakın, madalyalı bir isimdi. O elendi, kendisi hızla ilerledi. Bakalım şimdi ne olacak... Ancak işaretler hiç hoş değil.
Başa dönelim... Leicester City'ye yani...
TAYLAND asıllı 60 yaşındaki ünlü işadamı Vichai Srivaddhanaprabha çok önemli bir isimdi. PARASININ yanı sıra ilişkileri itibariyle olağanüstü etkili bir patrondu. Bir futbol kulübü alıyor ve İNGİLTERE'de konuşulanlar arasına giriyordu. Aslında konuşulanlar arasındaydı. Ama sıradan insanlar tanımıyordu. Bilmiyordu. Futbola el atınca ve bir de şampiyonluk gelince İngiltere ile birlikte dünya da tanıdı...
Vichai Srivaddhanaprabha'nın içinde bulunduğu HELİKOPTER kaza sonucu düşmedi! Bunu bilenler biliyor. TAYLANDLI İŞADAMI kazadan günler önce çok önemli bir toplantıya katılmış ve çok önemli bir konuda araya girmişti. Vichai Srivaddhanaprabha'nın arkasında AİLE yani ROTHSCHILDLER vardı.
Güç ailenin gücüydü. AİLE adına 2 EKİM günü KRALİÇE Elizabeth ile görüştü. Toplantının konusu çok derin olmakla birlikte ARADAKİ BUZLARIN ERİTİLMESİNİ RİCA EDİYORDU... Yani AİLE ile KRALİÇE arasındaki iletişimi canlandırmak ve eski sıcaklığı sağlamak niyeti taşıyordu. Kraliçe de işadamının neden geldiğini çok iyi biliyordu zaten... Ancak bu GÖRÜŞMEYE itirazı olanlar vardı. İngiltere'nin böyle bir adım atmasını, AİLENİN yeni oyun kurmasını istemeyenler vardı. Ve bu el düğmeye bastı. AİLENİN çok önemli oyuncularından Vichai Srivaddhanaprabha'yı kendi evinde, helikopterinin içinde öldürdü... Dünya üzerinde şu an ayrışan, çatışan ve aynı zamanda ortaklık arayan üç güç var... PENTAGON-SİLAH SANAYİ, AİLE ve KRALİÇE..

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Havaci

    30 Ekim 2018
    2 0
    Başka güçlerde var.. Katolik irlanda kökenli demokrat parti ve fbi da etkinliği olan eski stuart hanedan kalıntıları, italya vatikan derin devleti..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER