DÜNYA

Ergün Diler : Avrupa savaşı

Tarih
16 Mart 2017
İzlenme
6870 Kişi
Ortadoğu İSLAM coğrafyası olduğu için, hesaplar buradaki gaz ve petrolle yakından ilişkili olduğu için mücadeleyi DİN üzerinden görüyoruz.

Üzerimize gelen BATI kendi içinde de tek parça değil. Zaten hiç bir zaman tek ve bütün olamadılar.
Son Rotterdam krizine baktığımız zaman yerde yatanlar, cop yiyenler, köpekli saldırıya uğrayanlar Müslüman, karşılarındaki ise PROTESTAN... İşin içine DİN girdi mi anlamak da anlatmak da hiç kolay değil... Ama bütün savaşlarda DİN büyük motivasyondur...
Hedef Ortadoğu'da çıkarlarınızı korumak ise ve siz Avrupa'da ya da Amerika'da oturuyorsanız buralara gelmeden önce motivasyon için bir neden öne sürmeniz gerekmektedir!
Tarih boyunca bunun en güzel ve etkili yolu DİNLER olmuştur...
Müslümanlar'ın yaşadığı coğrafya ile hesaplaşma olacaksa insanlara "MÜSLÜMANLAR'I TERÖRİST" göstermek izlenecek yollardan biridir.
Kitleleri böyle bir arada tutarsınız!
Rotterdam'da aslında görmediğimiz, OSMANLI'da hiç olmayan bir şeydi!
Osmanlı genellikle PROTESTANLARI destekler, KATOLİK-ORTADOKS ittifakını zedelerdi. Her zaman PROTESTANLAR'A daha yakındılar.
Çok örnek var böyle...
Ama şimdi bambaşka bir şey oldu ve Ankara istemeden de olsa Rotterdam'da PROTESTANLAR 'ın önemli oyuncularından biri olan Hollanda ile karşı karşıya kaldı... Bakıldığında Hollanda, Norveç, İsveç, Danimarka ve İngiltere PROTESTAN olan ve birbirleriyle akrabalık bağları bulunan ülkelerdi...
Almanya'nın da yarısı PROTESTAN ve etkili yerler bunlardaydı. Devleti de parayı da Almanya'daki PROTESTANLAR yönetirdi. Zaten köken itibariyle bu ülkelerin HANEDANLARI DA ALMAN'dı!
Son krizde görüldü ki PROTESTANLAR'IN tümü karşımıza çıktı. Osmanlı'da bunun tam tersi olurdu!
Biz bunlarla kavga etmezdik. Ama şartlar ve dünya değişti! Şimdi kavga kaçınılmaz! Protestanların korktukları kitle KATOLİKLER'di! Avrupa Birliği'ndeki üyelere bakın. Rotterdam kriziyle ilgili tepki vermeyenler KATOLİKLER ve ORTODOKSLAR ! Yüzyıllar süren kavganın tarafı olanlar hep karşılarında gördükleri TÜRKLER'i şimdi Protestanlar'la mücadele ederken izliyorlar.
Ve sessiz bir şekilde takip ediyorlar.
İtalya, Portekiz, Fransa, Yunanistan susuyor! Arayı bulmaya çalışıyor. Daha doğrusu "GİBİ!" yapıyor...
Hatırlayın Lady Diana'yı...
İngiltere için Diana büyük bir tehlikeydi çünkü Vatikan'la çok yakın ilişki içindeydi ve Katolik olacağı söyleniyordu. Vatikan ile Diana arasındaki ilişki, Nobel Barış Ödülü sahibi Rahibe Teresa'nın, Diana'yı Roma'da ağırlamasıyla başlamıştı. Diana, hiç kuşkusuz ki dünyada çok sevilen, çok popüler birisiydi.
Kara mayınlarının yok edilmesi, AIDS'le mücadele gibi sosyal konularda çok öne çıkmıştı. Bu devleti ve kraliyeti çok rahatsız ediyordu. Çünkü İngiltere'nin temel direği, kendi milli kiliseleri olan Anglikan Kilisesi'dir.
Mevcut kurallara göre Kral/Kraliçe ve eşleri mutlak surette Protestan olmak zorunda.
Aksi takdirde tahta oturamıyorlar. Dodi Fayed'in Müslüman olması da İngiltere için ayrı bir sıkıntıydı. Diana'nın ölümü İngiltere'yi çok rahatlattı. Bu nedenle çok kişi 'nin hayatını kaybettiği kazaya KAZA gözüyle bakmıyordu. Ortadan kaldırılması gereken bir AİLE ÜYESİ tasfiye edilmişti!
Avrupa Birliği kendi içinde Rotterdam Krizi'nde bile bir ve bütün olamadı. Türkiye'yi haklı bulan KATOLİK-ORTODOKS ittifakı PROTESTANLAR ile çatıştı! Protestanlar KATOLİKLER'DEN korktuğu için YAHUDİLER'LE ittifaka yönelen bir akımdı! Yahudiler işin içine girince REFORM kaçınılmaz oldu. FAİZ HARAM iken HELAL oluverdi. KAPİTALİZM böyle doğdu! Ve PROTESTANLAR'IN omuzlarında yükseldi. Bankacılık sistemi de para da dolar da euro da PROTESTAN-YAHUDİ ittifakının icadıydı. Bunlar DİN üzerindeki işbirliğini PARA ile taçlandırıyordu. Osmanlı'yı yıkanlar bu nedenle bizi tarihten ve Ortadoğu'dan koparıyorlardı. Kendileri üzerimize basarak bizim arka bahçemizi kullanacaklardı.
Müslümanlar'ı bizim üzerimizden kontrol edecekler ama biz ne olduğunu bilmediğimiz AVRUPA YOLUNDA "BİRLİK"e tam üye olmak için yürüyecektik... Sonuçta aileler söz kesecek ama 60 yıl geçtiği halde bir türlü DÜĞÜN tarihi alınamayacaktı.
AVRUPA maceramız buydu!
İşte içimizdeki kavganın bir tarafı da buraya dayanıyordu. Son yıllarda ülkeyi uçurumun kenarına götüren FETÖ olayı tam merkeze oturuyordu. FETÖ denilen oluşum MÜSLÜMANLAR'I KAPİTALİZM ile uyumlu hale getirip faizi KAR ORTAKLIĞI adı altında sıradanlaştırmaktan ibaretti.
Operasyon İslam'ın kesin emri olan "FAİZ HARAMDIR"ı yumuşatmak için yapılmıştır! Gittiği her yere aslında FAİZE İTİRAZ ETMEYEN FELSEFEYİ GÖTÜRMÜŞTÜR.
İslam'ı ANADOLU'da PROTESTANLAŞTIRMAKTIR yaptıkları... Bir cemaatin bankası, televizyonu, dergisi, radyosu olur mu hiç? Eğer insanları MÜSLÜMANLIKTAN PROTESTANLIĞA itmek istiyorsa olur!
Ama PROT ESTA N dünyası ile ilişkimiz çok eski olduğu ve çok kez ittifaka dayandığı için bunlar burada rahat zemin buldu. Devlet de işin içindeydi ve destekledi.
Protestan akımına baktığınız zaman Londra, Amsterdam, Rotterdam, Oslo, Kopenhag ve New York'a kadar ulaşırsınız... Yanlarına YAHUDİLER'i de koyduğunuz zaman dünya üzerinde bir EKSEN olan gücü bulursunuz... Hillary ve Bill Clinton bunların bilinen yüzleriydi. Obama da öyle. Trump ise PARAYA, yani bunları yöneten akıma karşı olan PETROL-ÇELİK-SiLAH sanayinin adamı... Kavga bu aslında. Oradaki kavga hem Avrupa'da hem Türkiye'de hem bölgede sürüyor ve artacak devam edecektir...
Porotestan-Yahudi itifakı asla ve kat'a Türkiye'yi kendi haline bırakmak istemeyecektir. Zaten Rotterdam'daki coplar ile köpekler bunun için şiddetle kullanıldı.
Türkiye'nin onların ekseninden kopuşlarına itirazdı bu! Yoksa kendi içlerindeki seçimle hiç bir gerçekçi ilişki yoktu yaşananların!
Darbeciler neden ALMANYA'ya kaçıyordu da İSPANYA'ya ya da PORTEKİZ'e giden yoktu?
Gidemezlerdi! Çünkü orada KATOLİKLER vardı. Rahat edemezlerdi...
Yunanistan da güçlü olsaydı kaçakları hemen verirdi. Ama parayı ALMANYA ödediği için "ASKERLERİ İADE ETME!" diyordu!
KAVGA BÜYÜYECEK...
Avrupa zaten Amerika ile mücadele ediyor. Washington tehlikeyi DOĞU 'da görüyor. 3.5-4 milyar insanın yükselişini görüyor. Çin'i, Hindistan'ı izliyor. Rusya'yı not ediyor... Doğu ile mücadele etmek için AVRUPA'nın CEPHE olmaktan çıkması gerekiyor. Fransa'ya Paris'te ve Afrika'da yapılan saldırılar, Almanya'ya kesilen OTOMOTİV cezaları hep AVRUPA'NIN BİRLİĞİ'ne yönelik operasyonlardı.
Suriye'den ve Afrika'dan gelen GÖÇ DALGASI da öyle. Hepsi Avrupa'yı, GÖÇMEN KARŞITI YABANCI DÜŞMANI haline getirip içeriden çözmek içindi. Yapan da CIA'di! Ve bundan geri durmayacaklardı. Her saldırının ardından bırakılan MÜSLÜMAN TERÖRİST(!) KİMLİĞİ bu operasyonun amacını en iyi anlatan noktaydı!
Türkiye laiklikten taviz vermeden MÜSLÜMANLAR'ın odağı olacak. Avrupa ise hasmı! Kavga büyüyecek. Avrupa'nın kaybetmesi için de Amerika sömürdükleri noktalara ORDU indirerek bunları durduracak. PARA ve zenginlik gelmeyince YABANCI DÜŞMANLIĞI artacak. Bu, çöküşe götürecek. Avrupa aradan çekilecek.
Türkiye bölgede büyük bir devlet olacak...
Bizimle işbirliği yapacak olanlar da bizi ENERJİ ile kontrol etmek isteyecek. Biz hem oyunda rol alıp hem de finale doğru kendi oyunumuzu kurmak durumundayız...
Eğer Türkiye şimdi olduğu gibi kendini bulur ve bölgedeki milletlere ROL MODEL olmaya devam ederse BÜYÜKLÜK hiç ummadığımız noktaya ulaşır...
Türkiye içeriden kemirmelerine rağmen diz çökmedi. Yılmadı. Ayakta kaldı.
Şimdi de sınırın öteki tarafına geçti...
Yükselişimiz sürecektir. AVRUPA bunun önünde duramayacak. Tek şansları bizimle anlaşmaktı ama anlamadılar. Şimdi bir tehlike gelecekse bunlardan gelecekti.
İTTİFAKI gördünüz! Bunlar yeni düzende duvarın altında kalacakları için saldıracakları tek merkez var: TÜRKİYE...
Kesinlikle saldıracaklardır.
Nasıl, ne şekilde, kimle?
Bilemem! Ama sessiz kalmayacakları net!
Kazanamasalar da geleceklerdir. Halının ayaklarının altından kayıp gitmesini izlemezler...
Kurt köpeği, cop, atlı polisler, kangal, atılan sloganlar, yerde sürüklenen masum insanlar, kavgayı anlamamıza yetmez!
16 Nisan bunlar için bu nedenle çok önemli... İçeride ve dışarıda kimin EVET ya da HAYIR dediğine şimdi iyi bakın!
Bu seçim Türkiye'nin çoktan dışına taştı...
Sonuçları da taşacak... ANLAYIN!
Eğer sıradan bir referandum olsaydı ve bunu ANGOLA, YENİ ZELANDA ya da PARAGUAY yapsaydı kimse duymazdı bile. Ama biz AVRUPA'da her yerde manşetteyiz...
NEDEN?
DÜŞÜNÜN BAKALIM!

Takvim
16 Mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • piyade

    17 Mart 2017
    0 0
    protestanları anladım ama ayasofyanın açılmasını ve katoliklerin rolü için neler düşünüyorsunuz merak ediyorum, bir günde bunu değerlendirirseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürler
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER